Oj oj oj

Ja det minsta man kan säga är ju att det var ett bra tag sen man skrev sist.
Just nu så sitter jag & drömmer mig tillbaka.Vid den här tiden förra året så var jag nere i Västervik & hade min livs bästa sommar.Tyvär så är det i det förflutna nu & inte så mycket jag kan göra åt den saken även om jag skulle vilja det av hela mitt  hjärta.

Men det kan inte vara så svårt att förstå att man älskar Västervik med den här bilden,den här vackra synen hade vi varje kväll i från sjöboden,det är så vackert så det nästan gör ont att titta på!



Men mycket har hänt sen sist måste jag ändå säga!
Jag har varit på Power Big Meet i Västerås med ett gäng kompisar & hade underbara dagar med kärlek,vänner ,alkohol & underbart  vackra jänkare.
Sen kommer det fram folk & funderar vad som är tjusningen med den här livsstilen igentligen???
Brukar bara svara- Öppna ögonen så ser du vad som är tjusningen med det hela!

Var ju lite tärd efter Power men  det vara bara att knata snällt på jobbet på måndagen & jobba eftersom man precis har bytt jobb.
Jag kan ju faktiskt hålla med om att det är lite otaktiskt att byta jobb på sommaren men vad gör man inte när man får en chans??!!

Sen var det dax för Norrtälje,åkte bara dit på kvällen,blev the driver eftersom att jag jobbade helg men jag klagar inte för det heller!
Hade en kanon kväll där fast jag var nykter,dansade en hel massa & träffade en massa kompisar!

I helgen som var så var jag & en kompis ut på krogen i Uppsala,Bullit närmare bestämt.Hade en kanon kväll,onyktra blev vi med så att det räcker & blir över,men som sagt,vi hade kanon kul i alla fall.

Vi smed lite planer tillsamman som vi ska sätta i verk inom snar framtid!!!!!

Den här helgen får man vara duktig & jobba,men men,lite extra helg skadar ju inte direkt i plånboken om man säger så,för sommaren är ju inte riktigt slut än!!

Igår kväll så var jag hem till Inger & blev bjuden på mat,satt inte helt fel,vi bestämde oss för att grilla lite & satte lite fart på grillen medans hon fick sin bil fixad.

Idag så vet jag inte riktigt vad man ska hitta på.Det är ju så stans varmt så man orkar inte göra nått alls.jobbade ett par timmar & är helt slut efter det i den här värmen.

Undrar om man kanske ska ringa Erika & se om hon har lust att hitta på nått.Måste ut till hästarna oxå men det får bli ganska mycket senare ikväll,dom orkar ju ingenting dom heller i den här värmen!!

Ne ni får ha det så bra till nästa gång & så ska jag försöka att se till att det inte dröjer lika länge tills nästa gång man skriver!!!

Länge sen sist.

Ja som sagt så var det väldigt länge sen sist.
Har varit lite mycket senaste tiden med matförgiftning,magkattars som har gått upp & sedan en infektioin som bestämde sig för att boa i det *suck'

Sen sist så har jag hunnit varit i Rättvik på Big Lake Round,körde som vanligt där meen i år så önskar jag faktiskt att jag inte hade gjort det.
Det var problem med bilen från början till slut!!

Började med att det var för tungt för bilen så hinner inte ens ut från gården så slår bilen igenom & simsallabim så hade vi krökt växelstaget *suck igen*

Sedan när vi ska åka ut på 55:ann för att åka till samlingsplatsen så går det inte att gasa,pedalen är tvärstum,står på den med båda fötterna & ingenting händer kan jag få be & tala om.
Detta hinner hända 3 ggr innan vi får bukt med det.
Börjar rulla upp mot Rättvik & vägen under bilen fortsätter att anfalla underredet på bilen.

Väl uppe i Rättvik så träffar jag Eda & började köra hennes pickis & hade kanon skoj.
Sedan på lördagen när det var dax att köra runt pölen så hinner vi inte mer än några km så börjar bilen gå oroligt & jag skulle ge den lite varv,den börjar gå lite oroligt men lugnar ner sig om man varvar till den en snabbis,sagt & gjort så gjorde jag det,då sa det bara poff & den dog & ville inte starta igen.
Bil ägaren försökte starta den men ville inte då heller & det hela slutade  med att vi hade en jäkla förgasarbrand med lågor som slog upp 2m rakt upp,spännande.
Bromstrycket försvann sedan när vi hade fått igång den & nästan var inne i Rättvik igen.

Men nu är det bara att ladda upp till Västerås nu,har en massa saker som jag ska hinna med innan jag åker idag så det är väll dax att sätta fart om man ska hinna med allt!!

RSS 2.0