Kvällen är till enda!

Nu tycker jag att jag har vart ganska duktig ändå.
Jag har vart ute på en 45 min promenad runt Nyby.
Vart till Gränby & köpte en pressent till min lillebror som fyller år i morgon.
Vart till stallet & fixade det & hästen & hade en mys stund med herren.
Träffade Sus där så stog & pratade med henne ett tag innan jag begav mig hemmåt men blev en avstickare ner till skrubben & pratade med dom ett tag & kollade på TV men nu är jag äntligen hemma igen!
Sitter & kollar på TV & konstaterar att en ny arbetsvecka är läskigt nära!!!

Ne nu ska jag kolla lite efter en ny bil & lägga mig sen.
 Funderar på att ta mig en promenad innan jag åker till jobbet i morgon,men det visar sig hur trött jag är då!

Natt natt på er!!

En ganska bra helg har passerat!

Ja vad säger man,det har vart en ganska bra & trevlig helg som har passerat & börjat lida mot sitt slut & en början på en ny arbetsvecka!

I fredags så var jag upp till stallet på morgonen eftersom att jag började kl 12 på fm men när jag kommer till stallet så  visade det sig att Cotten hade kolik känningar så det var bara att slänga ut damerna & ta herrana för att gå ut på en rejäl promenad så att Cottens mage skulle börja komma igång igen!

Efter ca 1 timme promenad & ca 40 l betforvatten så böjade hans mage komma igång igen & jag kunde överlåta honom till sin ägare så att jag kunde åka & jobba!

Åkte hem för att byta om sen som vanligt för att sedan att åka vidare till Gränby centrum för att gå på Apoteket & köpa pressent till Helena.
På 15 min så hade jag hunnit vart på Apoteket & hitta en pressent & var sedan på väg i bilen till jobbet,ganska snabbt jobbat om jag får säga det själv!

Väl på jobbet så var det lita halv ansträngt mellan personalen men men det löste sig ganska bra ändå.

Efter jobbet så åkte jag hem till Sus eftersom att vi tjejer skulle ha  en tjejkväll eftersom att hennes karl var på kryssning så då passade vi på vi tjejer ;)
Vi hade en riktigt trevlig kväll med mycket kackel & skratt & tiden sprang iväg så när vi kollade på klockan när det var dax att åka så hade hon hunnit bli 00.30.

En bild på kvällens värdinna ;)

På lördag så var det dax att gå upp tidigt eftersom att jag hade utsläppet på morgonen men tog en liten sovmorgon  till kl 7.30 inna jag var uppe i stallet.
När jag kommer upp till stallet så blev det lite omstrukterering i ridningen eftersom att Cotten var lite hängig så han fick följa med som handhäst när jag tog ut min herre på en utetur & när vi kom tillbaka  till stallet så hade han piggnat på sig igen.
Efter turen var avklarad & stallet klart så åkte jag upp till Sus för att hämta min kamera som jag hade glömt på fredagen men  det slutade med att jag fick frukost eftersom att dom ganska nyligen hade kommit igång.
Vi satt & kacklade om allt & ingenting återigen så det tog sin lilla tid innan det var hemgång för dusch & ombyte eftersom att jag skulle åka ner till skrubben för att möta upp resten av personalen som skulle med till studenternas för att kolla på Isracing!

Vi begav oss mot studenternas för att kolla på Isracingen & hade rackarns trevligt.Tänk att man kan ha så trevligt bara man är med rätt personer.



Men det är inte bara på själva tillställningen man kan ha det trevligt på utan på resorna på väg dit & därifrån,det blir inte bättre än vad man gör det till!!! Men den här bilden talar nog ganska bra för sig själv tror jag!!

Vi hade ju en insident på Isracingen med en av våra passagerare som slutade på akuten,så när vi hade blivit körda ner till klubben så åkte Sandra & Pipen till akuten  eftersom att det var Sandras pojkvän som var på akuten,men efter nån timme så ringde Pipen & frågade om jag kunde komma & hämta honom.
Satt mig i bilen för att åka & hämta honom på Akkis men på vägen så bestämde vi oss för att åka till Matte & Helena för att gratta Helena som fyllde år.
Vi tog en snabb visit hem till mig för att hämta Helenas pressent som jag hade köpt till henne.

Vi begav oss vidare till dom för att vara med på party ett tag  & hade jätte trevligt & träffade en massa vänner.
Sprang oxå på Helenas bror som var i fullfart kan man säga!

Vi begav oss sedan ner till skrubben igen  för att vi skulle åka till Bro & Kocktorp men det tog en sån lång tid så jag gav upp det hela & åkte tillbaka till Helana & dom andra vilket var lite trevligare.

Efter en stund så var Inger tvungen att åka för att hämta några men stannade kvar & umgicks med dom andra vänner.
Jag & Erica satt & kacklade bra länge medans Adde satt & trackade mig & frågade varför han inte fick följa med mig hem & nästa replik var,skulle jag följa med dig hem!!??

Satt där bra länge & tjafsade med honom & när han sen skulle åka så var det väldigt kramit & kjeligt från honoms sida & han var i riktigt fin form!!!

När han stog & kramade mig & svammlade  så kläcker  han ur sig,Ser ut som en skabbräv men luktar som dildgie gabana!!!

Gud vad vi stog & garvade kan jag säga,sen så skulle han lukta på marsvin men sen så kom han på att han var allergisk mot både kaniner & marsvin  som han svammlade om hela kvällen !!!!

Blev kvar ett tag till & det slutade med atta jag körde hem Erika & Simon.
Vi kom fram till att vi skulle hitta å¨nått inom snar framtid så det visar sig vad som händer!

Nu så sitter jag & kollar efter bil men hittar inge roligt hmmmm........

Ne nu ska jag nog ta & byta om & ta mig en promenad .
Jag har bestämt mig för att jag ska börja gå i veckorna.

Efter det så ska jag försöka hinna till Apoteket &  hitta nån pressent till min bror som fyller år i morgon men vi firar honom idag istället eftersom jag jobbar i morgon & att det är vardag i morgon.

Efter det så ska jag åka till stallet för att rida & ta in hästarna.

Ne nu är det drastiska åtegärder som krävs!!!!!!
Ha det bra så länge!!

Vill,kan & orkar inte!!

Då var ännu en dag till ända & jag mår fortfarande inge bättr utan känner bara hur mina demoner & ångesten  sitter & flåsar mig i nacken!!

Igår efter jobbet så  åkte jag till tatueraren för att fylla i min tatuering eftersom att det var vissa linjer var lite svaga så det var lika bra att passa på medans den bara var ett par veckor gamal.

Började dagen med att kliva upp tidigt i ca -14 grader ute för att  åka & släååa ut hästarna,inden dröm direkt men det var ett måste så det var bara att pallra sig upp & göra det.
Det var bara att klä på sig som om det vore sibirien ute & sätta sig i bilen för att åka till djuren det.

Väl uppe i stallet så var det bara att täcka på hästarna & slänga ut hästarna & maten för att sedan göra klart i stallet för dagen.Med tanke på hur kallt det var ute idag så var det inte en sportmössa till att man skulle rida idag vilket var syd eftersom att det var ett sånt himla fint väder ute.

Åkte hem & försökte att äta lite innan det var dax att gå ner för att duscha vilket inte gick så bra,klarade att få i mig 5 tuggor innan det var tvär stop & mådde nästan illa istället.
Böt om innan det var dax att åka för att hinna med & tanka & hinna in på gamla jobbet för att hälsa på Carina & lätta lite på trcket innan det var dax att åka vidare till dårhuset där man jobbar!!

Väl där så var inte stämningen inte så bra pga 1 person & det gör mig förbannad eftersom att det är vi andra som får ta skiten & en chef som inte ser saker somman gör utan bara dom sakerna som man inte ar hunnit med att göra än!!! *morr*

Efter jobbet så åkte jag ner till skrubben för att gratta Ola eftersom att han fyller år idag plus att dom hade våffeldag oxå men det var ingenting för mig så det slutade med att jag åt en halvtugga av en våffla,2 koppar kaffe ,1 cola & en liten godis kola.

Jag fattar inte att jag inte kan äta utan mer mår dåligt när jag gör det!

Imorgon så är det en ny dag & hoppas på att det blir mycket körningar så att jag slipper vara så mycket på jobbet eftersom att stämmningen är som den är för tillfället!!
Efter det så blir det stallet!!!
Ska försöka hinna till Granngården för att köpa lite mat åt min herre på lunch men men det visar sig hur mycket man hinner med.

I helgen så blir det Isracing vilket  brukar vara trevligt & efter det så ska vi fira Helena som fyller år.
Måste bara komma på vad man ska hitta på till henne  hmmmm......

Ne nu ska jag ta & betala lite räkningar på engång så att man har den ångesten avklarad i alla fall!!

Måndag & ny arbetsvecka!!

Ja så sant som det var sagt så är det en ny arbetsvecka som har börjat!!
Det har vart en riktig seg dag idag men det ha knallat på så saktligen.
Det har vart rätt så skönt men ändå inte eftersom att det har vart en sån dag som man bara går & funderar & grubblar på!!

Jag vet inte riktigt vad som hände i helgen & jag måste säga att det stör mig ganska bra samtidigt som insidenterna var trevliga så vet jag vilket ståhej det kommer att bli av det :(

Ja ja,
På lunchen så var jag ner till min tatuerare & kom fram med honom att jag ska åka ner till honom efter jobbet i morgon för att fylla i små missarna.

Annars så har det inte hänt så mycket idag.
Har ätit & ska göra mig lite kaffe nu & kolla efter en ny bil :(

Oj oj oj

Ja  hörrni vad ska jag säga.Det har rört på sig en del sen jag skrev sist.
Igår så var det inte så mycket som hände på dan,jobbade som vanligt så det var inte så spännande.Hade en tanke på att lägga mig på soffan ett tag när jag kom hem från jobbet eftersom att jag hade lyckats bli ganska trött ändå men det blev ingenting av med det.
Det var så otroligt fint  väder igår så jag bötom & satt mig i bilen för att åka till stallet.
När jag kom upp dit så klädde jag av min herre sitt täcke så att han fick gå "naken" en stund medans jag gjorde iordning box & stallet innan jag tog ut honom & började göra iordning honom för att ta en mysig tur i det fina vädret.


Efter det så åkte jag hem & skulle ta det lungt & vänta på Inger för att vi skulle åka ner till skrubben & hålla Ola sällskap men det blev inte riktigt så.
Jag hörde mig för med Pipen & Carina om dom ev hade nån plats kvar i sin bil till Arlanda,& där blev mina planer ändrade.

Det slutade med att det blev lite bråttom nästan  att ducha & göra sig iordnig för att bege sig till Arlanda & partaj!


Vi hade det riktigt kul i bilen på vägen dit i vanlig ordning & väl framme så var det inte sämmre det heller.
Träffade en massa kompisar som jag både dansade & pratade med.Det som var synd var att bandet slutade spela så tidigt,redans vid 1-tiden slutade dom att spela :(

Blev kvar där ett par timmar till innan vi åkte & konstaterade att jag hade förlagt min röst någonstans där jag inte kunde hitta den,rackarns!

När vi kom till Uppsala igen med fortfarande sprudlande party humör så var det dax att äta lite& det satt inte helt fel kan jag säga.

Jag råkade ju ivanlig ordning hamna på fel adress när det var dax för avlämning men det verkade inte chuffören speciellt förvånad över,förstår inte riktigt det ja ;)

Hade det ganska trevligt där men så var det ju dax att ta sig hem nu på morgonen & eftersom att han hade druckit & jag hade druckit så var det inte läge att ens tänka tanken plus att jag är så otroligt mycket piggare än vad han är,jag blir så rastlös att ligga kvar i säöngen medans han kan ligga hela dan om det är så.

Så det var ju bara att leta på sina kläder & ta sig en promenad hem.Men det var eriktigt skönt kan jag säga,Lagom friskt & solenn sken så det var riktigt mysigt faktiskt.
Det tog ca 45 min att gå från Norra Årsta till Gammlis då med ett dricka inköp medräknat så det var inte så farligt.Det började bli lite jobbigt mot slutet när knäna började säga upp sig men men då var det inte så långt kvar så det gick ganska smärtfritt ändå eftersom att det  var på slutet.


Nu så sitter jag & laddar för att gå ner & lägga i en maskin tvätt behöver verkligen tvätta mina arbets kostymer så det finns nog intye så mycket annat val.
Efter det ska jag bytaom & åka till stallet  & lunch fodra hästarna & ta en kaffe med Sus i det fina vädret.
Full fart ut mot det fina vår vädret!!!

Morr & fräs!!!

Har haft två riktiga skit dagar som jag bara har gått & vart arg,less & irriterad!!!

Har känt att om det händer en sak till så börjar jag att grina!
Jag vill inte göra nått,
Orkar ingenting!

Jag känner mig bara ensam,övergiven & oälskad.
Sirtter bara & gråter hela tiden.
Det enda jag vill just nu är att ha någon som bara ville sitta & krama om mig & visa att  det är någon som tycker om mig.
Det finns en speciell person som jag skulle vilja ha en kram av & lite närhet men men det kommer ju inte att hända direkt.

Ne ska väll fortsätta att må dåligt!!

Till vardagen igen!

Nu så är man äntligen tillbaka till vardagen igen.

I fredags så hade jag & Inger lite planer som blev planerad under fredag em.
Det slutade med att jag & Inger åt lite smaskig mat på Lacullus & pratade lite innan vi gick vidare till Katalin för att kolla & dansa till Ewa Eastwood.
När vi kom t'dit så visade det sig att ett par andra kompisar var där & hade samma tankar som vi hade så det slutade med att vi satt & tjattrade med dom &  gungade till musiken innan vi gick upp & dansade.

Efter det så var det hemgång men eftersom att vi inte hade någon plats  för efterätt så var det en anhalt på MAX för en milkshake & paj.Medans vi sitter där så rasar det in lite människor som vi kände som var riktigt glada i mössan som vi satt & pratade med dom innan det kom ett gäng till med folk som vi känner men det var lite blandade känslor hos dom.
Efter en stund så åkte vi hem till varit för att sova  lite innan det var dax för oss att kliva upp för att jobba på lördagen.

Lördagen var väll lite sådär men det funkar.
Jobbade ihop med Jimmy & som vanligt så hade vi en ganska trevlig & rolig lördag när vi jobbar.

Efter det så var det dax att åka hem för att laga lite mat innan det var dax att åka till UPK för att göra iordning inför tävlingen på söndagen,Det var en liten men tapper skara personer som kämpade för att allt skulle bli klart för tävlingen & att det skulle vara lätt att sätta igång den på morgonen sen.

Efter det var klart så var det dax att göra sig iordning för att åka till Skyttorp till Patrik & invänta Inger då vi skulle kolla på Melodifestivalen.Vi hade en massa delade meningar om bidragen som var med,men men man kan inte få allt.

Efter att melodifestivalen var avklarad så kollade vi på Hasse & Tage,
Kollade på klockan efter det & insåg att  det var dax att åka hem & sova nån timme innan det var dax att kliva upp i ottan  för att hinna med allt innan det var dax att starta tävlingen.

Klockan ringde kl 5 & det var dax att kliva upp yrvaken & vinglig!
Åkte upp till stallet för att släppa ut  hästarna & ge dom mat.Dom kollade lite konstigt på mig & funderade på varför jag var där så tidigt.Slängde på hästarna täcken & slängde ut maten i hagen & hästarna skuttade ut glatt i hagen i det fina morgon vädret.
Mockning & maten var precis klar innan Hanna kom till stallet eftersom att hon skulle hjälpa till på våra tävlingar!

Åkte till UPK för att dra igång dagens tävlingar.
Det var en fartfylld dag med en massa nöjda mammor & barn som hade en trevlig dag hos oss vilket gjorde det värt att kliva upp så tidigt på morgonen.

Efter att anläggningen var färdig städad & skyltarna var nedtagna så var det dax att åka till stallet igen & lämna Hanna men eftersom att hennes mamma var sen dit så tog vi utt Ollie i padocken & lekte med honom i snön & han tyckte att det var jätte mysigt & skönt att få rasa av sig lite!

När Hanna hade åkt så var det bara att dra sig vidare till Storvreta  för att lämna lite saker hemma hos Anna eftersom att hon hade åkt tidigare eftersom att hon & släkten skulle åka till Idre.

Väl hemma så blev det en varm & skön dusch innan jag gjorde  mat lite snabbt innan det var dax att slänga igång en brasa & bäddade ner mig med ett varmt & mysigt täcke & kollade på Beck.

Tyvär så blev det morgon allt för fort igen & det var dax att kliva upp för att åka & jobba igen!

Var en ganska bra dag på jobbet idag & det flöt på riktigt bra & hade riktigt kul idag,nivån på humorn hade inte riktigt hunnit stiga efter helgen hos oss som jobbade ,men det var väldigt skönt det.
Kunde åka hem direkt efter jobbet eftersom att underbara Hanna hade sprattel idag.
Handlade på vägen hem & kunde åka hem & laga mat  direkt när jag kom hem så nu känner jag att jag bara ska bädda ner mig i soffan & kolla på CSI som precis började.

Ne nu får ni ha det så bra tills nästa gång!!

:(

Igår så var det ingen rolig dag idag.
Det började med att jag skulle få komma senare till jobbet eftersom att jag skulle börja kl 8 men eftersom att jag skulle visa upp bilen så skulle jag få komma till jobbet kl 12.
Men det har inte vart nån rolig morgon eftersom att jag har vart förbannad sen kl 9 eftersom att försäkringsbolager först säger att jag ska få en hyrbil & att jag bara ska höra av mig innan jag skulle åka tid & få reda på vart jag sklle hämta den men sen helt plötsligt så skulle jag inte få nån hyrbil & heltplötsligt så stog jag strandsatt utan bil eftersom att nått hände med Chevan på väg hem från personalmötet i onsdags :(

Sagt & gjort så åkte jag ner till UM för att visa upp min bil men åkte ner så att jag var där tidigare så att jga kunde umgås lite med mekanikerna som man känner där plus att jag & mitt x skulle kolla på våra grillar om dom skulle passa på varandras bilar!Plus att han var tvungen att säga:Hur kör du igentligen gumman!? Med ett stort flin!

Efter det så var det bara att åke ner på plåten med bilen för att få höra besiktningsmannen höra säga att det var nog sista gången du åkte i den här bilen!Det kändes lite tråkigt måste jag säga :(

Sen så var det att ta sig därifrån eftersom att jag inte fick med mig bilen hem igen & problemet var ju dels att jag inte hade någon bil alls nu så att jag kunde ta mig till jobbet eller från UM & den personen som sa att han kunde komma hämta mig var själv strandsatt på SCANIA.......
Det var bara att börja jaga eftersom att meckarna hade mycket så var det lite svårt att smita iväg en stund annars så hade dom gjort det fick jag höra med hundvalpsögeon eftersom att dom kände sig lite elaka men men det är sånt som händer tyckte jag.Det var bara att börja jaga men tyvär utan lycka!
Så undertide4n jag satt & jaga så satt jag & pratade med mitt x inne på verkstaden medans han jobbade ;)
Till sist så kom jag & Inger fram till att Olle som jobbar på Lacken på UM kunde vara snäll & köra hem mig.
Jag hade ju tyvär inte heller haft nån framgång på bil letandet men sen sa Inger att jag kunde låna hennes bil till & från jobbet i alla fall så skulle vi mötas upp på kvällen sen,låter kanon tyckte jag.

Så Olle körde ner mig till Ingers jobb så att jag kunde hämta bilen för att åka till mitt jobb.

Jobbade resten av dagen vilket gick ganska lätt men vi hade små vågor som det var lite tråkigt men men så är det väll antar jag :(

Sen var det dax att åka hem men det tog lite tid att stänga eftersom jag hade en kund som inte gick förens kl 18.15 så det var lite surt,men men.

Efter det så var det dax att äntligen dax att åka hem efter en lång dag,åkte ner till gamla B&W för att träffa Inger & hennes syster Karin eftersom att hon & hennes pappa var så himla snälla att låna ut deras saab 900 till mig,(ni är räddande änglar)

Efter att vi hade möts upp så ååkte vi & tanka bilarna & sedan för att lämna av Karin för att sedan fortsätta hem till mig för att byta om & föraöver pengar.
Efter att ha levt på 2 bananer & 1 glas yogurt  under en hel dag så var jag jätte hungrig & Inger med för den delen fast hon hade ätit mer än mig under dagen så vi bästämde oss för att nästa prioritet vat MAT!!!

Det slutade med att vi hamnade på MAX men det var inte helt fel det kan vi säga eftersom att vi fick varm mat & blev mätta det var riktigt smaskigt efter en hungrig dag!



Efter det så körde Inger hem mig & det var raklång i soffan fast jag igentligen behöver göra en massa till tävlingarna men men.

Nu så sitter jag & laddar för att göra nå vettigt innan jag åker till jobbet,måste tvätta,börjar få slut på alla sorters kläder nu,inte bra,sen ska jag nog ta en dusch & se om jag börjar må nå bättre,sen ska jag nog försöka få tag i mammas nr på sjukhuset & se hur hon mår..
Jag såg i tidningen från igår att Ewa Eastwood ska spela ikväll så jag ska försöka få med mig Inger på det,skulle vara riktigt kul & skönt att bara få släppa allt en stund känner jag!

Ne nu måste jag få ändan ur soffan & börja göra nått *suck*

Ja ja vi höres!



 


Personalmöte!

Japp idag så började jag kl 12 men jag kan inte påstå att jag fick så mycket gjort innan det heller.Låg & drog mig under ett varmt täcke eftersom att jag var så rackarns fryssen,inge kul,sen var det bara att hasa sig ner i duschen & gå att klä på sig direkt efter det eftersom att det var så satans kallt i kåken & jag orkade inte att angagera mig i att elda så då fick det vara kallt!
Jag skulle ha ringt till försäkringsbolaget men hann inte med det heller så jag MÅSTE göra det i morgon eftersom att det verkar som att det är nått på g med Chevan oxå :(

Väl på jobbet så gick dagen ganska segt & efter stängningsdags så var det dax för möte så det slutade med att vi var kvar till ca 20,30 på jobbet innan jag fick åka hem.

I morgon så ska jag visa upp min lilla Bettan & se vad domen blir på henne :(

Jag hoppas att dom löser in henne men samtidigt så kommer jag att sakna henne eftersom att hon har vart en rackarns bra & trogen bil,jag har ju haft henne i 5 år.Men smatidigt så skulle det kännas olustigt att åka runt i en bil som man vet har vart så tillknycklad.



Jag får i alla fall lite sovmorgon i morgon eftersom att jag ska visa upp min bil på UM kl 10 imorgon  men jag kom på nu att jag inte riktigt vet hur jag ska komma därifrån eftersom att jag antar att jag inte får köra hem bilen igen.

Jag kom på att jag måste plocka ur bilen oxå :(
Gud så trött jag blev på engång när jag tänkte på det.

Ne nu ska jag trycka i mig lite piller för nacken så att man kanske kan få sova lite i natt..

Natt natt på er!


Höll precis på att bli en bil kortare !

Igår blev det inge skriva av eftersom att jag var så trött & mådde dåligt efter ha gått en hel dag på jobbet med värk i nacken!

Hade haft en lite halvrörig dag på jobbet & det kändes när man kom hem sen men precis när jag kom till jobbet i går morse så skickade min medryttare ett sms att hon inte kunde ta min herre eftersom att hon låg hemma & var magsjuk :(
Ja ja det var inte så mycket att göra åt mer än att ringa till Sus & fråga om hon kunde ta in hästarna istället för Hanna eftersom att jag jobbar till kl 18.15.

Det var bara att traggla sig igenom dagen med smärtor & trassliga kunder som man bara vill sparka ut genom butiksdörren ibland men som sagt så är det bara att bita sig i tungan & flina &v hålla minen.

När jag kom hem sen på kvällen så var det bara att byta om & åka vidare till stallet men i all hast så glömde jag min telefon hemma i soffan & kom på det halvvägs till stallet & det innebär att man inte vänder *satan*

Gjorde ordning stallet & medans jag gjorde det så släppte jag ut min herre på ridbanan & jösses vad han racade & efter att jag var klar i stallet & han hade haft formel 1 bana så var han riktigt nöjd när han fick komma in & vi stog & mös & borstade bra länge innan jag åkte hem igen.Efter att jag hade kommit hem så var det bara ryggläge som gällde sen så kommer inte jag ihåg mner av den kvällen!


Idag så var det arbete som vanligt men innan jag hade hunnit åka hemifrån så ringde mormnor & sa att hon skulle åka med mamma till akkis igen eftersom att hon inte blir bra & när jag ringde hem innan jag åkte från jobbet nu ikväll så var dom foirtfarande kvar på akkis!

Idag så har det snöat konstant & där med konsekvenser av det med,det låg bilar till både höger & vänster på vägarna på väg hem & var & varannan avfart  eller raksträcka så mötte man aambulanser,poliser,bärgare& plogbilar!Hemskt igentligen men som sagt så är det konsekvenserna av att inte hålla fart efter väglaget & blåst med snö,usch!

Fick tag i försäkringsbolaget idag oxå ,efter det så ringde jag till Upplands Motor  för att beställa tid för att kolla på skadorna på den efter krocken så att jag ska dit & visa bilen på torsdag kl 10 & se vad dom säger.

Imorgon så ska det vara personalmöte på jobbet så det blir sent i morgon,ska försöka hinna kolla med försäkringsbolaget i morgon om man kan få en hyr bil eftersom att det stog i brevet som jag fick, eftersom att chevan inte har dom bästa däcken,bara att hoppas!

På vägen hem i dag så höll jag poå att bli anfallen igen!!

Var en som kom från flogsta & inte kollade  & tänkte köra rätt ut på huvudleden & där råkade jag komma & tvärnit blev det & som ett brev på posten så började min nacke värka sören igen :(


Nä nu ska jag ta & göra lite mat.

Hej hej!

Snart ny arbetsvecka :(

Ja som sagt så är det söndag idag då & den nya arbetsveckan börjar att krypa på som sakteligen :(

Igår så blev det inte så mycket gjort kan jag säga,jag hade en hel del på min lista som jag skulle hinna med igår men jag tror inte att nått blev gjort!

Jag tog en sovmorgon fast ändå inte,men min kropp har äntligeh kommit på att det faktiskt är ganska skönt att sova lite så den har börjat koppla av lite mer vilket jag tackar för eftersom att jag har vaknat senast kl7.30 om jag har vart ledig & det har vart lite tröstlöst!!

Igår så åkte jag ner till stan för att köpa mig en fleace tröja men dom var slut så då åkte jag hem till mamma & åt smörgåstårta istället & det kan jag säga inte var helt fel!

Tog en omgång Guitar Hero okså ,var riktigt kul,tänk att man kan få en sån farrt på fingrarna ibland!
Efter det så åkte jag hem fram mot kvällen & tog en dusch & kollade på melodifestivalen innan jag gjorde mig klar att åka ner till Motorgården en sväng,jag skulle bara vara där en liten stund hade jag tänkt men det slutade med att jag åkte därifrån 02.30-3 på natten.

Hade riktigt trevligt där även om bandet siom spelade var fantastiskt dåliga!
Träffade en massa kompisar som det var ett tag sen man träffade men alöla som man träffade hade samma fråga:Vad har du gjort!!!!
Har du ramlat av hästen????

Hade en stark fundering på att skriva en skylt eller göra en skiva som skulle få gå hela tiden där det stog:Jag har krockat!!!

Men men dom brydde sig i alla fall,lite trevligt!
Dansade lite försiktigt men det var inte det lättaste att twista när man inte kan röra på hela kroppen kan jag säga!
Men men jag hade skojj i alla fall & det är väll det som räknas har jag hört ;)

Nu på dan så har jag vart ut till stallet & lunchat hästarna & mockat & det var inte heller det  lättaste med krage kan jag tala om ,det stramadfe & drog en hel del i nacken men skam den som ger sig!

Efter det så var det dax att åka hem efter att jag hade stått & pratat med Kjell som bor på gården som stallet ligger på.
Väl hemm så kom jag på att jag har en dell att göra idag.

Jag ska åka ner att handla lite så att jag får nå mat & matlåda tills i morgon.Ska installera RS Pro programmet & leka med det lite så att jag har lärt mig det tills våra tävlingar nästa helg.Måste tvätta lite oxå så att man har lite rena underkläder,det känns ganska trevligt faktiskt.

Sen så kommer det nog krypa fram mer & mer som ska göras.

Ne det är väll bara dax att sätta fgart så att man hinner med en del av allt i alla fall.

Vas ska man göra?

Japp hur ska man veta vad man ska göra & hur man ska gå till väga??
Har vaknat för en stund sen & den första funderingen som jag fick i huvudet var:Hur  ska man veta hur man ska göra?
Hur vet man igentligen vad man vill???

Allt snurrar bara runt runt i huvudet just nu!
Jag vill så mycket men jag vet ändå inte om jag verkligen vill det!

Jag vill känna,men ändå inte!!

Hur ska man bete sig så att man vet fast man igentligen vet vad man vill & hur ska man göra för att våga känna saker som man innerst inne känner & våga få ut det???


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt,kanske åka till mamma & äta lite smörgåstårta!?
Har en fundering om man ska åke ner till motorgården ikväll & hälsa på lite folk som man inte har träffat på länge.

Det verkar gå åt rätt håll med nacken nu i alla fall.jag har fortfarande omnt men det är inte samm verk & det kan faktiskt bli lite upphåll melln smärtorna nu så att det är bara att hoppas på att det börjar att ge sig lite så att man kanske kan jobba på måndag igen!

Dert är bara att hoppas & hålla tummarna!

Ne nu ska jag försöka göra nå vettigt.
Vad det skulle vara vet jag inte riktigt,tvätta lite kanske skulle kanske vara en bra ide.

Ni får ha det så bra så länge tills nästa gång!

Fredag!

Japp idag är det fredag & jag har vart duktig & vart hemma med min nacke idag med,har ringt till jobbet & sagt att jag är hemma imorgon med så att min nacke fgår en chans att vila upp sig.

Idag har jag inte gjort så mycket kan jag väll påstå.
Tog en rejäl sovmorgon & masade mig upp kl 10 för att börja vana till lite så småningom innan jag skulle åka & ta ut pengar till stallhyran & åka & luncha hästarna.

Det var första gången sen i söndags som jag träffade min herre & han vblev så glad när jag kom så det slutade med att vi stog & mös en bra stund ute i hagen!!

Efter det så var det dax att ge dom lite mat & träffade på Micke så jag stog & pratade med honom en stud innan jag åkte,men råkade komma lite på avvägar så jag hamnade hemma hos Sus där även hennes mamma var så då passade jag på att betala min stallhyra så var det ur väge!
Satt & drack kaffe & tjattrade med Sus nästan hela fm innan jag kom hem.

Nu på kvällen så har jagg & Inger vart ute påp äventyr,vi tog en snabb runda på Gränby innan vi åkte ner på stan & åt på Kina resturang vilket var riktigt smaskigt!!

Efter det så åkte vi ner till skrubben där vi har suttit resten av kvällen & druckit kaffe & kacklat ännu mera innan vi gav upp vid ca 00.30-tiden.

Nu så sitter jag bara & tänker på hur mysigt det skulle vara att bara få ligga brevid någon & bara att kramas & känna värme å närhet men det lär man ju få titta sig långtbort om tyvär:(

Ne ska väll försöka att sova nu efter att tagit piller så att man kanske slipper onda nacken.

Natt  natt på er alla!!

Halvlek.

Nu har jag fixat  fm grejer som jag skulle hinna med.

Åkte ner till Inger för att prata med henne  inför kvällen när vi ska på hudvård

Eftyer det så åkte jag hem till mamma för att göra iordning lite medeciner åt henne.
När det var klart så åkte jag till UPK med Anna för att kolla upp deras anläggning tills vi ska ha tävlingar där nästa vecka.

När vi var där så började min mage monstervråla så det var bara att åka hem & göra lite mat så att den blev tyst!

Nu är det rast vila 5 min innan Inger kommer & hämtar mig för att sedan hämta hennes mamma & åka till hennes syster & sedan till hudvårds grejen.

Ne nu ska vi se om man kan få blunda lite efter ha vart duktig & vart hemma från jobbet idag & även sjukanmält mig tills imorgon!

Hemma!

Idag så blev jag hemma.
Har riktigt ont i nacken idag ända ut i axlarna så det är piller i stora last idag!

Har inte gjort så mycket än idag,tittr på  TV lite & ska göra iordning lite kaffe innan jag tar mig ner i duschen för att åka till mamma för att hjälpa  henne att dela upp medeciner!

Ne nu ska jag försöka att börja röra på mig så att jag kanske får nått gjort idag.

Min medryttare tar Ollie  idag!Jag har tur som har fått tag i en sån jätte snäll & rar medryttare som gör vad som helst & man behöver inte fråga henne många gånger utan hon hinner alltid föra mig & frågar mig istället!!

Ne nu måste jag försöka komma uigång!!

Ledig men ändå inte!

Idag så var jag ledig men ändå inte eftersom att jag & Adam skulle åka på butiks besök idag.
Började dagen med att  sova lite längre innan jag gick upp för att göra mig klar.

efter att jag hade tagit en snabb dusch  så åkte jag ner till Inger nere på jobbet för att lämna tillbaka  två skivor som jag hade lånar av henne & pratade lite med henne i största allmänhet.
När jag ändå var där så passade jag på att faxa iväg min skade anmälan till försäkringsbolaget så att det kanske kommer igång snart.

Efter det så åkte jag ner ppå stan för att slänga in lite papper & åkte sedan till gamla jobbet för att  hälsa på Carina en snabbis när jag ändå var i krokarna,plus att hon ville se den nya tatueringen!

Stog & kacklade ett bra atag innan det var dax att åka till Enköping!

Nu har jag laddadt upp en bild på min tatuering i alla fall!
Kanske inte den bästa bilden men  men.
Jag blev i alla fall riktigt nöjd med den :)

När jag kom yill jobbet så började våran resa mot Norrköping,men det  blev tre besök på vägen innan vi kom till den butiken som vi igentligen skulle till.
Vi var först till Eskilstuna båda butiker,den gamla först för att hämta en barnstol & sen till den gamla Micro butiken,där fick vi ha en snabb utbildning med personalen  i vårat program eftersom att dom inte kom på hur det fungerade1

Sen så blev det lunch dax så att vi tog mat i farten men det fungerade det med!

Efter det så fortsatte vi mot Norrköping!
Vi var in i den gamla butikenb först eftersom att den låg så lägligt precis när vi kom in i stan & sen den nya butiken.
BVi blev riktigt besvikna eftersom att det var utlovat så mycket om den butiken & att den skulle vara så stor men det var den ju inte jag jag säga!

Efter att vi hade allat runt där ett tag så  åkte vi hemmåt igen.
P å vägen hem så var vi på väg & krocka eftersom att det finns vissa idioter i trafiken men men vi klarade oss men min nacke fick sig en rejäl smäll igen.

Nu har jag bestämt mig för att jag ska vara hemma från jobbet & försöka att bli lite bättre i nacken men men det visar sig hur det går med det.

Man kan ju hoppas att det blir bättre i alla fall.

Ne nu ska jag ringa till min chef & säga att jag inte kommer i morgon.
Natt natt på er alla!

Halskrage på!

Japp så ser den bistra sanningen ut faktiskt!!

Trots att läkaren sa att han tyckte att jag skulle vara hemma så åkte jag & jobbade,man börjar ju fundera på vad det är för fel på en!!!

På lunchen så var jag & hämtade ut min halskrage så att man kan få lite stöd för nacken & trot eller ej så fungerar det.Har inte alls lika ont när jag har kragen på tillsammans med tabletter!!

Fortsatte sedan att jobba & både arbets kamrater & meckar som kom in hade sin lilla egna variant på krage & smeknamn.
Min kära arbets kamrat sa att det bara saknades en tratt sen var det färdigt & en meck sa att jag såg ut som grannen i Beck,bara dom röda glasögonen som saknades & frågade om jag skulle ha en stänkare!!
Tur att man har humor i alla fall så att man inte är lätt stött eller blir sur!

Efter att mitt arbets pass var klart så var det dax att byta om för artt åka till tatueraren :)

Satt där i ca 1 1/2 timme & tjattrade med tatueraren medans han höll på,det kändes inte som att man hade suttit där den tiden man hade men men tiden går fort när man har kul!!

Den blev riktigt bra faktiskt!
Ska lägga upp en bild på den imorgon tänkte jag.orkar inte göra det nu,känns att man har ont,tar mycket energi fast att man inte tror det!

Åkte hem efter att det var klart & hittade min skade anmälan somn jag har suttit & fyllt i nu så att jag kan skicka in den i morgon!
 Imorgon så ska jag & Adam åka på butiks besök i Norrköping på min lediga dag menmen,ska bli lite kul i alla fall,synd bara att det som sagt är en ledig dag!

Innan jag åker till Enköping imorgon för att åka vidare till Norrköping så ska jag åka in till Inger på jobbet för att lämna tillbaka två skivor som jag har lånat av henne.
Efter det så ska jag åka in till stan & lämna lite papper sen så ska jag hälsa påp Carina opå gamla jobbet & har fått order om att visa upp den nya tatueringen,ska oxå släppa bomben för henne att jag har krockat!Oj vilken utskällning jag komnmer att få av hennne!!
Jag vet precis hur det kommer att låta,bara att ladda för det;)

Idag fick mamma komma hem från sjukhuset efter  6 veckor,skönt både för henne & för oss att hon har fått komma hem!

Ne nu ska jag fortsätta att kolla på TV innan jag går & lägger mig,hoppas att det blir en bättre natt på många plan men det återstår att se!!

Aj aj aj

Idag så blev det inte så mycket gjort kan man väll säga!
Gick upp som vanligt för att åka  till jobbet,sagt & gjort så gjorde jag det men på vägen så kände jag att jag fick mer & mer ont i nacken!¨

Tänkte att jag skulle göra ett försök att jobba i alla fall men det gick inte så bra.Kämpade på fram till lunch i alla fall så att dom två andra herrarna fick sin lunch innan jag åkte i alla fall.
Tankade innan jag åkte tillbaka hem för att åka till sjukhuset för att kolla upp min nacke!
Stannade till på UM för att kolla hur mycket nya delar skulle kosta till Volvon så att det är klart innan & om försäkringsbolaget skulle sätta igång! Kalaset skulle kosta ca 17,000:- + innan det skulle vara klart i bara material!
Efter det så åkte jag till sjukhuset där jag har suttit f¨ån kl13.30 till kl 21 nu ikväll med en krage,måste säga att det var riktigt skönt faktiskt att få lite stöd!!

Diagnosen blev sen 1 förskjuten nackkota  & viplacsh,inte dröm senariet kanske men nu har jag kollat upp det i alla fall!!!

Sitter nu & kollar på CSI & ser fram mot morgondagen då den nya tatueringen ska på plats ;)
Sitter också & funderar på om jag ska vara hemme från jobbet i morgon eller om jag ska åka & jobba????? Det visar sig,får sitta & fundera en stund till,om inget annat så kommer det att visa sig i morgon hur jag känner mig i nacken,har ju fått en remiss till sjukgymnasten ocså för att se om det finns några rörelser som man kan göra för att lindra nack smärtan!!

Ne nu ska jag fortsätta att varalat i soffan!!

Ont i nacken & smälld bil!!

Japp så sant som det är sagt så började inte min dag så speciellt bra om man säger så.

Klev upp kl 06.30 för att göra mig iordning för att åka till stallet & släppa ut hästarna  innan jag skulle åka till Månkarbo för att möta upp Inger & Niklas!
Men så blev inte fallet riktigt eftersom att jag inte ens hann lämna Gammlis innan den första insedenten inträffade!

När jag nästan hade kört ut från innergatorna i Gammlis så fick jag en känsla av att jag skulle hålla mig ordentligt årt sidan av vägen & saktade ner farten ytterligare men det hjälpte tyvär inte!!

Strax efter att jag hade tänkt tanken så var det färdigt!Det var en som kom ifrån det andra hållet i högre hastighet & ginade runthörnet & krockade med mig :(

Så nu sitter jag i soffan & värmen & har riktigt ont i nacken efter smällen,det blev en del skador på bilen,huven,trasigtg lykta & insatts som blev utdragen,stötfångaren släppte,framskärmen blev in& ihoptryckt,dörren hänger,expantionstkärlet för spolarvätskan gicksönder & ev  kylaren med.
Framvagnsbalken har fått sig en smäll & A stolpen med så det visar sig hur det blir med min gamla kära Bettan:(




Han som körde på mig ringde & sa att han skulle lämna skadeanmälan till mig i morgon så ska jag komplitera den & skicka in så får vi se vad som händer!

Efter att den cirkus var slut så var det dax att åka hem för att byta till en bil som inte var krockad & sedan åka till stallet för att släppa ut hästarna & göra stallet klart så att jag slapp tänka på det på kvällen när man kommer hem igen & är trött!

Sen när stallet var klart så var det bara att åka vidare till Månkarbo & resten av folket som jag skulle åka med till Kungsberget med.

Hade riktigt roligt faktiskt redan i bilen dit vilket inte är så ovanligt & redan där så varnade vi Niklas för att det skulle bli väldigt mycket skratt!!


Inger har precis slutat att skratta & försöker att hålla sig men det varade inte så länge innan det var dax igen.

På vägen så passade jag på att vara landskaps fotograf,var tvungen & prova hur det skulle bli när jag kort utanför bilen,blev faktiskt ganska bra måste jag säga,det hade kunnat vara värre!

Efter ett tag så hade vi kommit fram & humöret hade inte heller försvunnit så vi  skrattade & skojjade hela tiden & vi frågade Niklas om han verkligen visste vad han hade gett sig in på & som väntat så visste han inte det & vi förvarnade att det bara skulle bli värre!!!


Vem som hellst som har hållt på med sport vet ju att det vär viktigt med förberedning för att det ska bli lyckat så även vi höll hårt på det *ler*

Tittar man på hur nöjd Inger verkar så verkar all denna förberedelserna fungera & är på gott humör ;)




Verkar även fungera för Niklas med så det var nog värt allt jobb kan man ju påstå!,
Dom säger ju att man ska ha ett glatt humör så då tänkte jag att det var lika bra att visa hur det ska se ut!!

Efter ett tag så kom jag på att det var dax för ett gruppfoto men då stötte vi på ett litet problem,om alla ska vara med på vbilden så var vi  tvungna att komma på vem som hade längst armar för att kunna hålla i kameran & ta kort eftersom att alla ska vara med på bilden,så resultatet blev väll lite sisådär men alla kom med på ett eller annat sätt i alla fall ;)


Efter en dag i skidbacken med många härliga skratt & åk så var det dax att bege sig hemmåt fast att det bar imot hos alla men vad ska man göra när chuffören ska jobba natt & skidbacken stänger??
Man har helt enkelt intye så stort val än att tåka hem igen men bara för att vi åkte hem så lämnade vi inte det bra humöret kvar i backen utan det fick följa med oss till bilen & hem.

Alla var taggade & kom överens att vi skulle göra om det igen & vissa var ju mer taggade än andra om man säger så!!

Hon tyckte att det var lika bra att göra sig beredd på att ta en sväng till & så att hon inte glömde utrustningen.
Eftersom att jag tog kort på alla andra så tyckte dom att jag oxå skulle vara med på kort så jag gjorde ett tappert försök i alla fall men jag vet inte vad jag tycker om det igentligen,jag är en person som ska vara bakom & inte framför kameran!!

Man får ju en sån skysst frisyr efter en hel dag med mössa på men det kan jag leva med!
Väl i Månkarbo så var  det bara att plocka ihop sina pinaler & sätta sig i bilen för att åka hem & min nacke började göra sig mer & mer påmind om morgonens bravader!!

Kom på  att jag var tvungen att tanka eftersom att jag var tvungen att byta bil så det var lika bra att göra det när jag ändå var ute på rull så slipper jag göra det på väg till jobbet imorgon,på tal om jobb undrar när jag börjar imorgon?? SDka nog ta & kolla upp det så att man kommer i tid imorgon.
Väl hemma igen så var det dax att göra lite mat,blev slömans mat idag,kokade pasta & gjorde pasta sås till det,får faktiskt duga tycker jag!!

Kom ju på att jag har glömt bort mitt kaffe som jag satt på oxå.
Kanske fick sig roten en ordentlig omskakning i morse!?!

Funderar faktiskt på att åka upp till sjukhuset & kolla nacken eftersom att den gör så jäkla ont!!

Ja ja det visar sig hur jag gör.

Ni får ha det så bra tills nästa gång!!

RSS 2.0