Ledig helg :)

Idag så var det första gången på länge som jag är ledig på en helg & det är riktigt skönt faktiskt!!
Det var inte bara en ledig dag från jobbet utan även från hästen så det var en riktigt fri dag idag.

Jag har börjat  få kroppen att fatta att man faktiskt får sova & vila lite så jag sov faktiskt till kl 9 idag men log & drog mig bra länge & kollade på tv & bara slöade på det sättet som jag aldrig brukar göra eller har gjort.

Jag började kravlla mig upp ur sängen strax efter kl 10 & ringde hem & kollade vilken tid mamma skulle komma hem men då visade det sig att hon redan hade kommit hem & rantade omkring så det var bara att göra sig iorning & påbörja sin dag då.

Åkte ner på stan & kollade lite eftersom att det kändes som att det var en hel evighet sen jag var på stan sist!

Var in på min favorit butik New Yorker & kollade om jag skulle hitta nått!
Hittade en fleace tröja åt mamma som var på rea & hittade 2 shorts som oxå var på rea,känns lite fel att köpa shorts nu mitt i vintern tyckte att det var lika bra att passa på nu när jag hittade på några så det var bara att slå till på dom.

Efter att jag var klar nere på stan så åkte jag hem till mamma & hade sån tur att precis när jag kom så var maten klar så det var bara att sätta sig till bords & äta Lassange med resten av familjen.

Fick för mig att  jag skulle spela Guitar Hero så drog igång det sen så satt jag fast ett bra tag & spelade.

Det var riktgt kul faktiskt å man märkte att man var lite rinrostig men efter ett tag så började man komma igång :)

Fikade lite med mormor efter maten & spelandet medans mamma log & sov lite.

Just nu så sitter jag hemma igen & kollar lite på TV & funderar över om det är Melodifestivalen ikväll???
Ja får nog kolla upp det lite tror jag.

Imorgon så bär det av till Kungsberget i alla fall för att försöka  åka lite bräda & Inger ska lära mig att åka skidor.
Vi har en liten överenskommelse jag & Inger.Jag ska lära henne att åka bräda & Inger ska lära mig att åka skidor så det konmmer bli väldigt spännande kan jag säga,men lita på att kameran kommer att vara med i högsta hugg :)

Ska åka & släppa ut hästarna & göra stallet klart innan vi åker  så det blir tidigt upp i morgon kan man säga men men det är det värt kan jag lova!

Ne nu ska jag ta & packa ihop lite så att jag slipper det i morgon i alla fall.

Ha det så bra så länge!!

Äntligen helg!!!!!

Nu är det äntligen helg!!

Började dagen med att åka till stallet & släppa ut hästarna men lagom till att jag har kommit upp till stallet så hade det börjat att snöa i sidled så det blev ingen ridning idag så det blev lite kel innan det var dax att släppa ut hästarna!

Efter att hästarna & stallet var klara så var det dax att åka hem & på väg hem i bilen så fick jag förmig att jag skulle färga  håret så det var bara hem & dra av sig palterna innan det var dax att kladda färg i pallet,blev mindre kladd än när någon annan ska hjälpa till ;)
Medans färgen skulle verka  så passade jag på att ta lite så att det skulle vara klart om det skulle tryta med tiden!

var en ganska lyckad dag så jag & Adam bestämmde oss för att fira med en varsin räkmacka & den satt inte helt fel kan jag säga :)

Just nu så sitter jag i soffan & försöker att ladda om för att gå & byta om från arbets kostymen till dom civila kläderna eftersom att jag ska på möte ikväll,känner att jag verkligen inte vill eller orkar det ikväll men det är väll bara att ta sig i kragen & bita ihop så kanske man klarar av det ikväll med.

Ha det så bra så länge!

Ledig dag!

Japp,trot eller ej så har jag faktiskt vart ledig idag vilket har varit riktigt skönt fast jag har haft typ 1000 saker att göra!!

Började dagen med att ta mig en liten sovmorgon till kl9 innan jag började att göra en ansatts till dagens uppgifter.
Började med att lalla upp för att sätta igång en kanna kaffe så att man skulle börja vakna till lite!

Efter det så var det månadens mest ångestladdade uppgift,betala räkningarna!!
Kom ju på att jag var tvungen att samla ihop mammas räkningar så att dom ocså blev betalda ,sen efter det så var det dax för att betala mina räkningar,blev inte så farligt som jag trodde att det skulle bli så det var ju någon glad att nått var posetivt .

Efter att det var klart så var det dax att göra sig iordning för att åka till stallet för att lunch fodra,hade tänkt mig att jag skulle ta en ridtur på min herre idag men det var sån tö snö så det var inte ens någon idè att försöka,skulle inte ens kommit ut från stallplan innan vi hade slagit ihjäl oss.
När jag hade vart i stallet ett par minuter så kom Sus ner & började kackla med henne en massa!!

När jag var klar i stallet så var det bara att åka hem för attt bytaom & sedan iväg till gamla jobbet där jag hade lovat att träffa Carina!
Det var riktigt skönt för då kunde jag prata av mig triktigt om allt eftersom att vi pratar om allt med varandra!!
Kändes mycket skönare när jag hade pratat med Carina eftersom att det var ett bra tag sen jag träffade henne.

Nästa anhalt var att åka & hälsa på mamma,när jag kommer dit så sitter mormor oxå där & sitter & fikar!
Sattt & pratade där i ca 1 timme innan det var dax attt åka vidare.
Troligtvis så kommer mamma att få komma hem på permision lördag-Söndag & måndag-tisdag.Skönt för henne att börja få komma hem lite!

När Inger slutade kl 16 idag så vi hade bestämt att vi skulle åka till Gränby för att kolla lite om vi hittade nå kul!
Vi började på apoteket för att sedan fortsätta våran vandring men det gick trögt eftersom  att vi träffade på en massa människor som man känner & det blev en hel del prat!

Vi kom till Gränby strax efter kl 16 & vi begav oss hemmåt vid kl 20.
Vi hittade lite smått & gott både jag & Inger swå vi var ganska nöjda  efterdagen men hade väldigt ont i fötterna båda två men man kan ju inte få allt!
Jag är nöjd med att jag inte tuppade av på gränby som jag höll på att göra så det var ju bra & lycklig över det!

Ne nu ska jag gå & göra lite kaffe!!

Hur ska man veta?

Ja hörrni,det var ett par dagar sen jag skrev nått,men har varit så trött efter jobbet så jag har krasch landat i soffan & somnat direkt efter jobbet!

Jag var faktiskt hos läkaren i måndags med min Astma!Först så fick jag skäll att jag var sen fast det inte var mitt fel utan hon som satt i receptionen,sen var dom elaka & stack sönder mig fast jag har jättefina blodkärl som varken spricker eller flyttar på sig ivanliga fall men dom klarade av att sticka sönder mig totalt i armen så att jag ser ut som en knarkare som har tagit ett gäng silar!Efter det så tog dom en odling i från näsan & det kan jag talaom att det var inte alls skönt.Nu är det bara att hoppas på att dom hittar nått så att man inte har behövt genomlida snok provet i onödan.
Fick två nya tider idag dagarna efter varandra vilket känns väldigt onädigt & skapar  ganska stora problem för mig eftersom att jag jobbar i Enköping så det är ju en bit & vill inte gärna ta så mycket ledigt heller!Rackarns nötter!!

Jag vet inte om det är så mycket som har hänt faktiskt,det har lallat på i den gamla vanliga visan,jobbat & stretat,vart ut till min ludna älskling,

Ja just ja,igår så var jag till tatueraren & lämnade ,in skiss på tatueringen som jag ska göra på tisdag :)

Imorse hade jag faktiskt sovmorgon vilket var riktigt skönt faktiskt,hann ligga & dra mig till 9,30 i morse innan jag gickk upp för att duscha & plocka lite innan det var dax att åka till jobbet.
Åkte lite tidigare till jobbet idag eftersom att jag skulle in på en butik i Enköping för att köpa täckbyxor eftersom att mina är 100 år som jag har & vi har bestämt oss för att åka på en lite skid utflyckt i helgen vilket ska bli väldigt trevligt!

Efter det var det dax att åka vidare 500 m innan jag komtill jobbet ;)
Jobbade passet tills det var dax att stänga kl 18,var riktigt skönt att få åka hem idag!

På vägen hem så kom jag på att jag var tvungen att åka in på Apoteket för att köpa nässpray så att man kan få andas lite eftersom att min rackarns förkylning fortfarande inte vill gå över,När jag var på Gränby så märkte jag att det var ju "ny öppning" på butiker på gränby så jag tog en lova där & kollade,det slutade med att jag köpte hårfärg & ett par solglasögon på H&M,det har blivit jättestort nu med tanke på hur litet det var innan dom flyttade lokal!

Efter det var avklarat så var det menat att jag skulle gå ut till bilen för att åka & handla på Willys men det tog lite tid att ta sig ut eftersom att jag sprang på en hel massa människor som jag känner.
Jag började skratta lite för mig själv då när jag kom på vad min kompis Inger brukar säga när vi är ute någonstans:Du känner ju alla! eller Man kan ju inte ta med dig någonstans utan att du träffasr någon som du känner!

När jag väl kom loss efter att ha pratat klart med alla så var det dax att åka & handla nått att äta,sen begav det sig hem igen,ÄNTLIGEN,satt & gäspade som en tok i bilen & var helt övertygad om att jag skulle somna men klarade mig!

Nu är maten avklarad i alla fall & sitter nu & samlar krafter för att gå ner i källaren för att pöocka ur & hänga en maskin tvätt som jag satt igång innan jag åkte tillö jobbet på fm.

Jag skulle igentligen behöva betala lite räkningar oxå men jag tar det i morgon.Känner att jag inte riktigt orkar med det just nu eftersom att jag måste böka lite med mammas räkningar med.

I morgon så är jag ledig,ska bli så skönt!!!
Imorgon så ska jag hinna med en hel del,ska  luchfodra hästarna & rida min herre,betala räkningar,hälsa på mamma,åka till UPK för att kolla läget tills vi ska ha tävlingar där pm några veckor!m.m
Jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig för att få tiden att räcka till eller få att dygnet får flera timmar,har ni några bra förslag???
På fredag så börjar jag kl 12 & har utsläppet i stallet på morgonen & möte efter jobbet!

Inte konstigt att man är helt slut ibland!!

Ne nu ska jag bara slö kolla på dumburken lite & se vad som blir av det sen.

Sov så skönt ni andra!!
Jag kom å tänka på mitt i allt ihopa!
Hur ska man veta vad man vill,hur man känner???

Jag vill en massa!
Jag vill känna en massa!
Jag vill ha en massa!

Men hur ska man då göra när man är rädd för att känna saker & vilja saker när man har blivit så bränd??
Jag är less på att vara själv ,det finns just nu bara en person som jag vill ha& jag vet att det finns ömsesidiga känslor hos den personen men båda är rädda för att känna eftersom att det finns ett förflutet.

I helgen när jag var där så råkade han säga att han älskar mig!
Vad ska jag tro?
Vad ska jag känna?

Mår inte så bra idag:(

Efter förra inlägget så total däckade jag i soffan & vaknade lite i en halvpanik kl 18,det var bara till att stutsa upp ur soffan för att börja att göra mig iordning för att åka & fira Patrik & skulle vara där kl 19 & hade inte hunnit göra nått att äta heller så det blev lite stressigt kan man säga!

Sprang omkring i huset i fullfart  samtidigt som jag gjorde 1000 andra saker.

Väl iväg så hade jag blivit själv eftersom att den personen som jag skulle hämta hade bestämt sig för att inte åka med dit!

När jag kommer till Patrik så satt Inger,Patrik,Helena & Matte i soffan & väntade på att Melodifestivalen så det var bara att slå sig ner & titta samtidigt som Patrik började att slita upp sina pressenter som han hade fått,han blev som en 5-åring igen!

Lagom till att Melodifestivalen började ta slut så hade det både börjat att snöa ganska ordentligt & folket började att strömma in i lägenheten.

Festen hade börjat & det dröjde inte länge förens det började urarta med fjortisar & andra personer som är vuxna men beter sig som ungar, det är ju helt otroligt så medans dom andra satt kvar så i vardagsrummet & soffan så gick jag & Helena ut i köket & pratade i stället & vi hade riktigt roligt,pricken över i:t var när det kom fram tårta,det tackade inte vi nej till!

Det började lida mot natten & folket började trappa av.
Pipen hade somnat i soffan,värden & resten hade försvunnit & jag & INger satt & kollade på film istället,det blev sista natten med gänget & Tuppen!
Vi hade ett par rejäla skratt anfall både åt filmerna & åt Pipen som är expert på att prata i sömnen & den här gången var det inget undantag.

Vid 3 tiden så tog jag Pipen under armen & tog med honom i bilen för att släppa av honom på vägen hem!
Det hade även hunnit snöa rätt ordentligt & var VÄLDUGT halt ute kan jag säga,åkte mer på tvären än raktfram när jag var på väg hem.

Väl hemma så var det ganska kallt så det tog ett bra tag innan jag hade fått upp lite värme i kaminen & kunde komma till ro & somna!

Idag så hade jag faktiskt sovmorgon & lyckade faktiskt att sova ut lite,vaknade inte förens mormor ringde & väckte mig kl 10.Det var riktigt skönt.
Låg & drog mig  ett tag innan jag kom igång & klädde på mig för att åka hem till mamma & hälsa på henne eftersom att hon var hemma på permision & skulle åka tillbaka till kl 16.

Men idag har det inte vart en helt smärtfri dag om man säger så.Mådde inte så bra psykiskt hos Patrik igår & det sitter kvar idag med plus att jag har ont i skallen & nacken & varför jag har det vet jag inte,någons backsmälla verkar jag ha fått i alla fall.
Tror att jag kan hålla på få en ny muskelinflamation i nacke & rygg igen & det kan jag tala om att jag inte vill vara me dom!

Igår så fick jag skissen till mitt motiv som jag ska tatuera nästa vecka,det blev jätte bra,Tack Annika!!!!

Efter att jag hade vart hemma hos mamma så åkte jag ut till stallet & det var ett riktigt busväder uter,jag hade tänkt att ta en tur på honom men det var ingen ide när jag kom ut & såg hästarna fara omkring i hagen som 4 idioter!

Gjorde iordning stallet & tog in hästarna & stog & borsta & mös med honom istället ,det var riktigt mysigt tyckte båda jag & han.

Var tvungen att åka & tanka efter det eftersom att tank lampan började att lysa så det var lika bra att göra det nu så är det klart tills i morgon.

Ja just ja,imorgon ska jag faktiskt åka till läkaren med min astma,börjar bli riktigt less på den,får ju springa runt med en där rackarns turbohailen i truten hela tiden & lungorna håller på att kolappsa!
Hoppas på att jag kan få en annan medecin som fungerar bättre,jag vet att det finns så om dom inte tänker byta ut min medecin så kommer det att bli  ramaskr kan jag säga!

Kom ju på att jag var tvungen att tvätta såå att jag kan ha några redna arbetskläder i morgon.
Det är riktigt tråkigt att tvätta,måste ju börja elda oxå så att kläderna kan bli torra tills i morgon.
Måste börja med maten oxå så att det blir någon mat ikväll & matlåda tills imorgon.
Imorgon ska jag försöka komma ihåg min mat så att den inte står kvar i kylen när jag åker till jobbet igen.
Ne nu är det bäst att sätta lite fart igen.
Ha det så bra!

Kalas.

Igår så var det första gången den här veckan som jag var till stallet eftersom att min medryttare har haft sportlov den här veckan.
Kallt var det när jag kom ut till stallet & sent hade det hunnit bli med så det blev bara stall sysslor & en lång mys stund med Ollie.
Han tyckte att det var så mysigt att jag kom till stallet igen så han visste inte riktigt hur han skulle bete sig.

Åkte hem för att göra nått att äta men var alldeles för trött & omotiverad så det blev två mackor bara.
Efter det var avklarat så satt jag mig framför TV:n & tittade innan jag somnade på soffan ,men det varade inte länge förens telefonen började att leva om så det var bara att pcka väskan & kläpå mig för att gå ut i -15 & sätta mig i kall bil för att åka & hämta folk inne i stan.

Blev kvar på en annan adress & fick sova 2 timmar innan det var dax att gå upp för att hinna åka till stallet innan jag skulle fortsätta till jobbet.

Kom lågt flygande in till stallet & på mindre än 1/2 timme så hade jag hunnit slänga ut morgon hö i hagen,lagt på 4 hästar täcke,släppt ut dom,mockat boxen,lagt in mat i boxen & fyllt på vatten i både  box & hage & gjort ny mat så det var turbon som låg i morse.

Efter det så var det dags att fortsätta mot Enköping & jobbet men fick göra ytterligare ett stop för att tanka eftersom att jag upptäckte att jag hade suttit & åkt på reservtanken från Vattholma så jag skulle inte klarat mig till Enköping *suck*

När jag kom till jobbet så kom jag & JImmy fram till att vi var lika trötta båda två & det kan jag säga att  det märktes eftersom att så fort vi inte hade några kunder så flamsade vi runt  & skrattade.
Slog även in Patriks pressenter som han ska få ikväll!

Åkte in en snabbis till Inger på jobbet innan jag fortsatte hemmåt & sitter nu i soffan.
Funderar på att sova en stund så att man orkar med kvällen.Ska kolla upp när ,var & hur  jag ska hämta medpassageraren ikvll som ska med.

Ne nu ska jag slöa ordentligt ett tag innan det är dax för duschen & mat!

Firat mamma!

Idag så har det vart en väldigt seg & trött dag.Ville inte vakna men var ju då ett måste tyvär.
Jag gör mig ordning & går ut & sätter mig ibilen & börjar att åka för att komma på när jag är vid MAXI att jag har glömt både min matlåda & frukost yogurt hemma i kyle :(

Vi traglade igenom dagen & höll på att mäta upp i butiken för ombyggnationen som kommer att ske & jag & Adam konstaterade att vi ska byta inriktning & bli butiksinredare ;)

Alla var trötta & lite kackliga på jobbet men vi klarade oss igenom dagen.
Efter jobbet så åkte jag hem till mamma för att fira henne eftersom att hon fyller år idag  & har permision.

Vi åt lite god mat & fikade innan vi satt oss framför TV:n en stund innan vi åkte hem.

Ne nu e d dax att ladda för en ny arbetsdag.

Fixat!

Nu har jag kommit hem efter att jag & Inger har farit runt & letat efter pressent till Patrik.
Vi hittade lite smått & gott till honom så det är bara hoppas att han blir glad,vi tyckte att vi var jätte fyndiga i alla fall!
Sitter & tittar på TV nu & tittar på 2 program samtidigt,tittar på Law & order & på sista chansen :500 kilos kleniken.

Jag fattar inte att man kan tillåta sig själv att bli så stor!!!!
Själv har jag vägt 130 kilo men jag gick upp så groteskt mycket av medeciner som jag åt så det hade sina själ men det ör likt förbannat för mycket & jag måddde skit då!

Jag väger fortfarande liter för mycket men nu snackar vi om några kilon bara!
Jag är inte den som är nöjd med mig själv & min kropp men när  jag sitter & kollar på dom så börjar man känna sig någelunda nöjd med sig själv ändå!

Usch jag blir så arg när jag ser sånt,vissa kan inte hjälpa att man blir stor så som sjukdómmar & medeciner medans vissa äter sig till de & har ett val medans andra inte har det!

Imorgon så är det en ny arbetsdag säger dom!Inget som jag ser ifram mot men just nu så har vi väldigt kul tillsammans på jobbet så det underlättar nu under den här tråkiga perioden.

Efter det så ska jag åka hem till mamma för att äta & fira henne eftersom att hon fyller år.
Ska bli skönt att få träffa henne hemma & inte på sjukhuset.

Ne nu ska jag fortsätta att elda!

Slutade tidigt idag!

Idag så var det bara att kliva upp kl 5 för att jag skulle hinna med allt innan det var dags att åka eftersom att jag började kl 7 i morse.
Men i stället så slutade jag kl 16 idag å det var inte igår jag gjorde det kan jag säga,det var riktigt skönt men det kändes nästan som att man skolkade när man gick hem så tidigt.

Nu så sitter jag & väntar på att Inger ska sluta så att vi ska åka &  leta efter en pressent till Patrik eftersom att han fyller år på söndag men firar honom på lördag.Vi får se vad vi hittar,vi vet i alla fall vad vi ska rikta in oss på.

Imorgon så jobbar jag 8-18 sen ska jag åka hem till mamma & äta lite efter jobbet för att fira mamma då hon fyller år i morgon & mamma har fått permision i morgon.

Ne nu ska jag titta lite på TV innan jag ska åka.

Tok tisdag!

Usch,det är fortfarande flera dagar kvar på den här veckan & jag är fortfarande tol trött,hur ska resten av veckan bli då?

Började kl 8 i dag men vaknade inte av klockan i morse så jag vaknade kl 7 när jag igentligen ska åka *panik*
Det var bara att pallra sig upp & åka iväg för att göra dagens arbetspass.

På jobbet har det varit ganska lungt men ändå rörigt på något konstigt vis.

Vi var till Västerås & hämtade en skurmaskin som vi har lånat så att vi kan få våra golv rena någon gång,att springa runt med en mopp & gröta runt gör ingen nytta.

Efter att jobbet var klart så var det dax att åka hem vilket var väldigt skönt att få göra.
Nu så sitter jag i soffan & våndas att jag måste kliva upp kl 5 i morgon eftersom att jag börjar kl 7 :(

Imorgon så ska jag & Inger jaga runt efter en födelsedags pressent till Patrik eftersom att han fyller 25 år i helgen.
Så vi får se vad dagen ger,bara att hoppas på att JImmy håller sig frisk eftersom att han var sjuk i måndags,han jobbade idag men såg inte alls kry ut så det visar sig,skulle inte förvåna mig om min enda 4 dag ryker i morgon.

Ne nu ska jag gå & hämta mitt kaffe!

Sammandrag av helgen ;)

Det har varit en fartfull helg & inte många lugna stunder.
I lördags så var jag först till mamma & hälsade på & var däär i ca 2 timmar & kacklade en hel massa i vanlig ordnin eftersom att hon börjar bli piggare.
Efter det så var det bara att åka hem & byta om för att fortsätta ut till stallet för att försöka hinna men i alla fall 5 av alla miljarder saker som jag skulle hinna med.

Började med att rida Cotten inför tävlingen som skulle gå av stapeln på söndag,
Han har börjat att kaxiat på sig lite & han försökte på sig att bocka men blev väldigt frustrerad när jag hann på honom innan han  börja att bocka.
Efter att Cotten var klar så var det Ollies tur att komma ut & rasa av sig lite.När jag satt & red så kom Inger förbi när hon var på väg ut till Patrik eftersom att han inte hade hunnit komma hem än.Så jag gjorde som alltid,satt & kacklade samtidigt när jag red & jag kan tala om att det är riktigt jobbigt att göra det.

Efter att ridningen var klar så var det dax att göra iordning utrustningen så att den var klar på söndag morgon så att jag skulle slippa den i alla fall & kunde koncentrera mig på att göra iordning hästarna på söndag morgon.

Efter att alla bestyr i stallet var klara så var det dax att åka hem för att  duscka & åka & handla för att senare åka vidare till Patrik.

När jag kom hem till Patrik så hade Inger precis hunnit få maten klar & det var bara att sätta sig ner & få maten serverad  & titta på melodifestivalen

Vi satt & pratade ,skrattade & åt så att vi blev alldeles matta.
Inger kom på sen att hon hade köpt en varis Allahjärtansdag pressent åt mig & Patrik.
Inger bara skrattade åt mig när hon såg mitt ansiktsuttryck när jag öppnade min pressent & fick se vad det var.
Jag fick en kossa av henne & eftersom att jag älskar kossor så blev jag VÄLDIGT glag över den.Sen gjorde ju saken inte det sämmre att den råmade när man klappa den i baken,den fick fort ett namn & heter nu Kerstin.


Efter all mat så började vi att kolla på film,det blev Sällskapsresan & det var inte bara en film utan jag tror vi hann med 3 st men jag såg nog bara 1 1/2 innan jag somnade.Kände mig verkligen som en bra gäst hos Patrik .
Dom hade planer på att bädda ner mig men kom på att jag skulle upp & tävla dan efter så att dom kom fram till att jag skulle få sova någon timme till innan dom väckte mig eftersom att jag knappt får sova nått på nätterna för att jag har ont.Men dom var ju så pass snälla så att dom tog ett kort på mig när jag låg & grisade i Patriks soffa!

Ja ja jag sov i alla fall riktigt skönt i hans soffa.

Jag vaknade till liv & bestämde tid med Inger som vi skulle träffas i stallet & åkte sedan hem.
När jag kom hem så började jag plocka ihop mina tävlings saker så att dom skulle vara klara att greppa när det var dax att åka.
Jag kom i säng vid kl 3.20 söndag morgon så det blev inte så mycket sova av hemma.
Gick upp kl 6 för att göra mig ior dning & åka för att anmäla mig & hästarna på tävlingsplatsen innan jag åkte vidare  till stallet för att göra hästarna klara för att åka.
Började med Ollie eftersom att han skulle gå den första klassen,men han hade bestämt sig att han skulle minsan inte bli knoppad i nacken & kämpade för kung & fosterland för att inte bli det heller,men skam den som ger sig säger jag & vann den striden.
Eftersom att han bökade så pass så tog allt mycket längre tid än vad jag hade räknat med så det blev lite sent allt ihopa.Men närjag åkte från stallet vid kl 10 så hade jag mockat,gjort mat,släppt ut reserande hästar &  släpat ut vatten till hagen åt dom så det var bara att packa in saker & sig själv i bilen för att åka mot tävlingen & hämta Anna på vägen.
Trots att vi blev sena från stallet så kom vi i ganska bra tid så det var ingen stress & inte heller någon längre väntan så vi kollade på några ekipage innan vi gick ut till min herre.

Han ser inte så road ut på den här bilden *agr*
jag får trösta mig med att han gick ju bra på framridningen i alla fall men inne på banan så blev han alldeles för taggad så han lyssnade inte & började att springa å gapa & släänga med tunga,det är inte något som han brukar göra men men som sagt,han har inte tävlat sen i maj -08 så han var lite för taggad för att gå in på en bana & se fin ut,men det kunde ha gått sämre,vi red i alla fall ihop 171 p & närmare 60% menär man bortskämd att rida på 72,5-75% så är det lätt att man blir missnöjd fast det igentligen går ganska bra.

Han ser ju stilig ut på bilden i alla fall.


Efter att vi hade ridit så åkte vi hem för att släppa ut honom i hagen & göra iordning & hämta Cotten,men innan vi gjorde i ordning Cotten så var det dax för en lite fika stund med varm choklad & macka som Inger hade gjort ordning så fint.
Efter rasten på max 30 min så var det full fart igen.

Vi började att göra iordning Cotten & knoppade honom.
Han blev ju så söt så vi var tvugna att ta bild bevis på hoonom hemma i stallet.

Ingen kan ju säga imot att han inte är söt i sina knoppar som han fick.
Efter bilden var tagen så var det dax att lasta på honom & åka till tävlingen,då var kl 16 när jag & Inger satt oss i bile för att åter igen åka till tävlingen med Sus som följe bil som skulle hämta sin syster på vägen.
Väl framme på tävlingsplatsen så var han lugn som en filbunke & skulle visa upp sig.Efter en stund så var det Cottens tur att gå in på banan & visa upp sig & han skötte sig kanon.Det var första gången han var på en tävlingsplats,i ett ridhus,hade knoppar i manen & var innanför ett dressyr staket.
Vi red ihop 61,48% & jag var kanon nöjd med honom då han skötte sig exemplariskt!



När vi väl kom hem till stallet påkvällen igen så var båda pojkarna ganska trötta  men ganska  nöjda & belåtna.
Åkte hem efter att ha gjort stallet klart (var hemma vid kl 19,20) så gick jag ner & tog en dusch & satt mig & kollade på TV,tvär slocknade med turban i skallen & morgon rock i soffan & vaknade i samma ställning  som jag somnade i när det var dax att gå upp för att åka till jobbet!

På jobbet så var det ganska rörigt idag eftersom det visade sig att vi var 2 man kort idag men det gic det med.Nu sitter jag äntligen hemma i soffan efter en lång arbetsdag & har slängt i en maskin tvätt & gjort mat så det börjar nalkas att lägga sig vilket ska bli riktigt skönt eftersom att jag fortfarande är dyng trött!!För lite sömn kan man nog säga.
Ne nu får ni ha d så bra så länge!

Kallt men kanon fint väder ute!

Japp då har jag varit vaken en stund,lyckadeds faktiskt sova till kl9 idag vilket är ovanligt.
Har jobbat så mycket helg sista  tiden så jag har inte kunnat sova nått på mornarna & det har känts!
Har det inte vart att man ska upp & jobba så har det vart att man ska upp till stallet för att släppa ut dom eller göra nått annat i stallet som vi ska hjälpas åt med i stallet.

Idag har jag lite framför mig & vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt fakt iskt,får väll klona mig så att  man hinner.
Att vara tidsoptimist är inte alltid.så lätt,men men det löser sig väll säker!

 
På dagens agenda så är det att:
*Dra loss transporten eftersom att den har stått hela vintern & mamma & mormor har kört upp snö mot den så det har nog frysit ihop

*Fylla på luft i transport däcken & försöka få loss dom om dom har frysigt (risk finnes)
*Tanka & fylla på luft i däcken på Chevan som ska få dra imorgon.
*Åka till Hööks en snabbis.
*Trä'ffa Lina
*Hälsa på mamma en snabbis.
*Åka & ta in hästarna
*Rida Ollie & Cotten
*Göra i ordning Ollie & Cotten till tävlingarna i morgon plus utrustning
*Åka hem för att duscha & byta om.
*Åka till Skyttorp till Inger & Patrik.
Vi ska göra lite mat & sitta & tiatta på melodifestivalen & mysa & bara umgås.

Så det finns lite att göra.
Imorgon så är det dressyr tävlingar  så det är bara att ladda & försöka få allt att stämmamed tider & allt annat ska fungera oxå eftersom att jag ska åka två vänder till stallet för att byta hästar.Ne nu får jag nog sätta fart så att jag hinner med nått.

Ha det!


Fredag den 13:e

Idag så är det fredag den 13:e & ingentin speciellt.
Varje gång det är fredag den 13:e så kommer jag alltid att tänka på en nära vän lite extra som gick bort fredag den 13:e Augusti,känns alltid tungt att tänka på honom men det är ju så han lever kvar för mig när han inte finns bland oss längre!

Efter jobbet idag så firade vi av em meckaniker som går i pension om två veckor,han har jobbat som mekaniker i 30 år & som Mekonomen verkstad i 20 år.
Vi bestämde oss för att vi var tvungen att ge honom en present,så vi knåpade ihop en som var lite personlig & jävlig på samma gång.


Det blev en fin konjak som ställdes i en framfjäder från en Volvo 142:a som blev insvettsad,i fjädern så satte vi fast en kedja med ett slött & slitet bågfilsblad som han får kämpa med för att  komma åt konjaken.

Det var jag & Jimmy som stängde butiken så att vi fick göra oss iordning på jobbet,vi hade ganska kul på jobbet då vi höll på att sjuka oss när vi gjorde oss iordning.


Det är ganska roligt att se sina arbets kamrater i civila kläder när man är van att bara se dom i arbetskläder.
Det roliga är att han har flera olika stilar & jag garvade så att jag höll på att dö när han såg ut såhär men men,jag föredrar hans "raggar" look.

Själv så ser man ju ut som en drake så det gick inte att göra så mycket åt det efter en heldag på jobbet,men det var bara att göra det bästa av situationen!



Ja ja det kunde ju ha vart värre!

Efter att vi hade gjort oss iordning så åkte vi till resturang Sarajevoför att möta resten av gruppen för att äta,tjattra & dricka lite.Vi satt där tills att dom skulle stänga men jag kan ju inte klaga över att jag var hungrig direkt när vi gick därifrån.På menyn så stog det:
Förrätt:Räkcoktail
Huvudrätt:File Mignion (Black and White)
Efterrätt:Banana Split

Efter att det var kjlart där så åkte Adam hem & vi andra gav oss ner på byn för att dom ville till Corner & ta en öl så som chufför (som vanligt) så åkte vi ner dit så dom fick sin öl.
Efter det så var det dax att köra hem chefen som hade hunnit bli ganska rund under fötterna innan jag körde hem mekanikerna & Jimmy.

Så nu sitter jag hemma & eldar så att det ska bli lite värme i kåken i alla fall & tänker på kvällen hur trevligt vi hade det & hur mycket Kalle uppskattade det hela,det märktes bra på honom & pressenten tyckte han oxå om!

Nä nu ska jag titta lite på TV & ta en riktigt sovmorgon i morgon,försöka i alla fall.

Hoppas att ni får en trevlig hälg.
Själv så ska jag försöka ladda upp för tävlingen i helgen!


Kallt kallt & kallt!

Det ätr kanske inte så många minus grader ute men det är en sån rå kyla så att det kryper in ända in i benen på en.Sitter & försöker att få upp värmen efter ha vart ute större delen av kvällen men det visar sig att det ska vara trög som attans!

Idag så kändes det konstigt att jobba eftersom att det inte var Jimmy & jag som stängde utan jag & chefen.
Jimmy sa oxå det å han blev alldeles yr av alla omkastningar & att han fick gå hem kl 16 det stämde inte alls å jag håller med honom  kan jag säga!

Idag så har min 4 benta herre blivit skodd & kors i taket så hade han vart snäll att sko,han är nämligen lite bökig när det inte passar herrn,men idag så hade han skött sig exemplariskt (jag tror att det stavas så)

När jag var på väg hem så kom jag på att jag var tvungen att rida Cotten också innan tävlingen.

När jag kom dit så började jag med  Cotten & han tyckte att jag var jätte snuskig när jag skulle ändra en massa,böt bett,ställde in ett nytt träns,tog bort martingallen & lag på min dressyrsadel.
 Red igenom dressyr programmet & var rikgtigt duktig!

Efter det så var det sprattels tur!Det märks att han tycker det är kul att kunna börjat jobba igen!
Red ca 45 min innan vi gick in i stallet för en liniment & massage stund.

Var inte hemma förens efter kl 22 ikväll så det kommer att kännas i morgon.
Har precis fått i mig lite mat & jag kan ju säga att det inte var inspirerande att ställa mig & göra mat 22,15 på kvällen.
Skulle behöva duscha men tar det innan jag åker till jobbet i morgon istället.

Imorgon så ska vi fira av en meck efter jobbet så det kan sluta precis hur som hellst kan jag säga!.

Ne nu ska jag nog krypa ner i sängen ,men elda lite till först tror jag!

Träningsvärk!

Ja det är hemskt,jag har träningsvärk efter gårdagens ridpass.
Har träningsverk i låren & satans ont i knäna!

Jas ja sitter hemma nu efter en dags arbetspass & slitande.
Har precis betalat lite räkningar åt mamma eftersom hon inte har tillgång till dator nu!
Kom faktiskt ihåg att betala in min licens & medlems avg när jag ändå höll på så att jag kan tävla på söndag!

Var in på granngården på lunchen idag för att köpa lite liniment men det slutade med att jag köpte rycktsten,pälsglans,liniment & ett par nya sporrar!
Hopplöst att gå in i butiker,men det händer faktiskt ganska ofta att jag går in i en butik & ska ha lite olika saker men kommer u utan någonting alls!

Idag så har min dag vart ganska händelselös så det finns inte så mycket tankar.
Ladda upp för en y dag i morgon,känner mig lite rastlös idag eftersom att jag är hästledig idag oxå men det är ändå riktigt skönt!

Ska försöka lappa ihop min helg så att jag får ihop allt & ska hinna hälsa på mamma i helgen oxå.

Ne ha d bra på er nu.
Kaffet hägrar nu!

En riktig trött dag!

Idag så har det bara vart en trött dag från början till slut.
Blev lite rädd för mig själv i morse när jag satt i bilen & körde till jobbet,kom på mig själv att sitta & halv sova i bilen,jag körde rakt på vägen & såg men var ändå inte riktigt medveten om vad som hände på vägen.

När jag väl på jobbet så lallade jag bara omkring med min kaffe kopp i handen & gjorde ingenting i stora drag,tog imot & skickade iväg ett par nät beställningar men sen så var det tomt i huvudet igen,fattar ingenting av vad jag höll på med.

Vilket fall som hellst så började jag vakna till när det var dax för frukost & började faktiskt få saker gjorda efter att man hade fått i sig lite.

Alla "stamkunder" som käftar & som man kan "käfta" med var in på fm så det satte lite ruljans på tillvaron som har varit lite seg idag.

När det var dax för lunch så bestämde jag mig för att jag ville ha en sallad å Jimmy hakade på så att vi bestämde oss för att åka till BredBar för att ta med oss våran sallad till jobbet & äta där men det var lättare sagt än gjort kan jag tala om för er.
När vi kommer dit så står det en yrhöna bakom kassan.Jimmy beställde en ost & skink sallad & jag skulle ha en kalkol & ost sallad,hur svårt kan det vara??
Det tog dom 40 min innan våra sallader var klara,när vi sedan får dom så visar det sig att det har blivit fel å¨gjort 2 ost & skink sallad,då blev jag lite trött men vi hade inte tid att vänta ytterligare 40 min på en ny sallad.
Vi åkte tillbaka till jobbet & åt våra sallader & konstaterade att vi inte skulle köpa lunch där något mer i alla fall eftersom att dom inte ens klarar av 2 olika sallads beställningar!

Dagen fortsatte & det kom ytterligare personer som man kan fastna med att bara stå att prata med så em flöt på ganska bra faktiskt vilket var ganska skönt!

På vägen hem så ringde jag mormor & frågade hur det var med mamma ,hon har tydligen blivit riktigt konstig av en av sina nya medeciner så hon skulle träffa en hel hop med läkare så det är bara att hålla tummarna.

Fick stanna & handla & ta ut pengar sen på vägen hem,Anna påminde mig om att hovslagaren kommer på torsdag & i morgon så är det Hanna som har sprattel så det var lika bra att försöka komma ihog pengarna i alla fall.

Åkte hem & konstaterade att det var svin kallt i huset men bestämde mig för att åka till stallet innan jag började att elda igång värmen.

När jag var på väg till stallet så konstaterade jag att jag inte hade nån lust alls igentligen men det lättade ganska fort när jag såg det glada ansikts uttrycket min häst hade när jag kom in i stallet & när jag såg att Anna hade vart så snäll att mocka åt mig!!

Kollade ryggen påhonom & konstaterade att hans svullnad fortfarande inte hade kommit tillbaka,kanon skönt!!!!

Tog en tur på honom,första gången på ett par veckor,å ni skulle ha vart med å sett hur glad han blev när ham förstog vad han skulle få göra!
Det blev en ganska trevlig tur.
Nu sitter jag & eldar som en dåre för att få upp nå värme.

Ne nu ska jag fortsätta att elda järnet!!

Arbetsdag till enda!

Nu sitter jag färdigäten & väntar på kaffe & hoppas på att det ska ta sig i kaminen efter en riktigt kall & utkylande dag & hoppas på att det snabbt ska bli varmt i huset så att man kan klä av sig lite.

Idag så har det vart nå otroligt fint väder ute & man har stått i butiken & trånat ut,det är sånna här dagar som man saknar att jobba ute eller att man är ledig så att man bara kan få vara ute lite i det fina vädret,men nej,jämt när man är ledig så är det gråa,mulna & tråkiga vädret ute så att man inte vill göra någonting utan det slutar med att man sitter inne & kurar istället.

Idag så var jag till den lokala tatueraren & beställde tid för min nya tatuering som jag vill göra!
Eftersom att jag har lite svårt att gå dit på dagarna så blev det lite längre väntetid men inte alls så lång som jag trodde faktiskt.

Jobbade till kl 18 som vanligt idag & ivanlig ordning med Jimmy,det är tur det att vi jobbar så mycket ihop för att vi har alltid kul när vi jobbar tillsammans & har samma dåliga humår så tiden går ganska fort då & det är riktigt skönt dom dagarna som är riktigt segdragna dagar.


Jag satt & fundera på när jag satt på jobbet hur jag skulle hinna att hämta mitt paket som jag har fått.
Fick nämligen en påminnelse av "posten" idag att jag har ett paket att hämta,men det kan jag berätta att det är inte så bara att bara hämta ut det inte.
Jag jobbar 8-18.15 är i Uppsala strax innan kl 19 om det har flytit på bra på vägen hem men det är ingen garanti,& "posten" har ändrat sin stängningstid från kl 19 till kl 18,45 vilket jag tycker är en väldigt konstig tid,jag vet inte om det bara jag som tycker det.
Har dom ändå öppet till kl 18,45 så kan dom väll ha öppet i 15 min till så skulle folk hinna att hämta sina saker.Jag kommer inte att hinna hämta mitt paket förens på lördag nu då jag är ledig & då har paketet legat där i 2 veckor!Ja ja dom kanske tar sitt förnuft till fånga & ändrar till kl 19 igen,man vet aldrig.

Imorgon är det en ny arbetsdag igen,inget som jag ser fram imot men det är kul ändå på jobbet när man trivs med sina arbetskarater.
Ska försöka komma i säng itid ikväll,har vart så jäkla trött på mornarna nu,men det e klart,det har vart väldigt mycket runt omkring oxå!

Ha det så bra så länge tills nästa gång.
Ha det king,tjingeling!!

Söndag!

Japp då är det bara knappt en halv dag kvar innan den här veckan är slut:(
Igår så var jag hos Anna på 40-års fest.Det var en massa folk där så det blev så varmt i huset så det knappt gick att andas där inne.
Det var igentligen planerat att vi skulle gå ut senare på kvällen men det blev inte så utan vi blev kvar hemma hos Anna men det var lika skönt det.
Var inte riktigt upplagd & på humör att gå ut så det var roligare att sitta hemma hos Anna ,det var lika underhållande det.

Som sagt ,kvällens underhållning talar för sig själv *ler*
(Ni vet att jag tycker om er inerst inne)

Begav mig hemmåt vid 2 tiden på natten,fick med mig våran hovslagare (Annas kusin) till stan,skulle ju änd åt det hållet så hon kunde ju lika gärna åka med mig.

Tog en liten sovmorgon i morse eftersom att jag bara behövde passa lunchningen i stallet idag.
Gick upp vid kl11 efter att ha legat vaken ett par timmar & bara dragit mig,var otroligt skönt faktiskt.

Åkte till stallet för att luncha dom men upptäcker när jag kliver in i stallet att det ser ut som en krigs zone i stallet efter dom som hade haft utsläppet på morgonen,blir lika farsinerad varjegång som det ser ut så.

Gick ut för att fodra hästarna & gick in i stallet för att göra klart boxen ,maten & resten av stallet.
Tog in min herre för att borsta & mysa lite med honom.Kollade på hans rygg & konstaterade att all hans svullnad på ryggen var borta,helt otroligt att det bara kan försvinna efter att det både har flyttat på sig & ändrat form!
Vi tog en liten liniment & massage stund & han tyckte att det var riktigt mysigt!!


Efter att vi var klara så var det Cottens tur att å sin beskärda del.
Vi tog in honom & började att göra i ordning honom.
Det är otroligt hur snabbt den herren har lärt sig & gör framsteg!!
Det var inte för så många veckor sen vi började rida på honom efter nästan 1 års vila för att han skulle hinna & få växa.
Nu så travar han på komando ,förstår vad man menar & går stadigt i form & riktigt bra i form i trav också,riktigt imponerande!

Se så fin killen  är,känner oss riktigt laddade för att åka & "tävla" på söndag,måste bara komma ihåg att betala in licensen & medlems avg föreävlingen.

Det som är kvar för herren är väll att han ska växa i sin egna kropp,han ser lite rolig ut nu eftersom att han är högre i bak än vad han är i fram.Men bara på ett par dagar så har han kommit ikapp med framdelen till förhållande till bakdelen så det är ju posetivt i alla fall!


På väg hem så åkte jag in till Anna för att fika,fick ju ingen tårta igå så jag fick ju ta igen det idag istället när det var lugnare & lite mer plats i huset.

Efter det så åkte jag hem för att duscha & åka till Apoteket för att hämta ut medecin.
Hade tur på Apoteket att det inte var så mycket folk så vänte tiden var inte så speciellt lång.
Åkte där efter hem till mamma lägenhet där min mormor & min bröder är.
Mormor ville att jag skulle komma hem dit för att äta,så sagt & gjort så gjorde jag det & det var inte helt fel d inte!
Var kvar däe ett tag efter att vi hade ätit & fikade lite med mormor innan jag åkte hem till katterna & huset.

Nu sitte jag & värmer mig framför brasan & tittar på Beck & försöker att ladda upp för en ny arbets vecka!

Ne nu får ni ha det så bra så länge tills vi hörs nästa gång.


Arbets veckan slut!

Japp nu var det sista arbetsdagen för den här veckan så nu är det en vilodag innan det drar igång.
Ska åka till Anna & gratta henne & eventuellt gå ut efter det men vet inte om jag orkar,Är så jäkla trött så jag vet inte riktigt hur jag ska hålla mig vaken.Ska nog sova middag en stund tror jag.

Har varit en ganska bra arbetsdag idag annars.lite seg kanske men det fungerade bra.

SKa gå ner å ta en dusch så att man blir av med allt skit man har fått på sig under dagen.
Får återkomma om kvällen sen!

Trött & saknad.

Sitter nu & försöker att vara vaken en liten stund till innan jag somnar för annars så kommer jag inte kunna sova nå alls i natt ,det räcker med att jag sover så dåligt & lite som jag gör redans.

Nu är det bara 1 dag kvar på den här arbetsveckan,men det känns som jag har jobbat 3 veckor i sträck.

går så var jag ledig men det  känns absolut inte kan jag ju säga.
När jag var ledig så passade jag på att åka & klippa mig(behövdes verkligen!),åkte till stan & lämnade in lite papper & passade på att åka & hälsa på en gamal jobbar kompis när jag ändå var i trakterna.
Efter det så åkte jag hem till mammas lägenhet  & hämtade lite saker som jag skulle ha med mig till henne när jag hälsade på.

Åkte & hälsade på mamma,vi satt oss på cafèt som finns där & fikade lite & pratade  i ca 2 timmar innan jag fick åka eftersom att dom har besöks tid på 2 timmar.
Efter det så åkte jag & kollade i HÖÖKS i uppsala & efter det så åkte jag till CHILI för att köpa en födelsedags pressent till Anna eftersom att vi ska fira hennes 40-års dag i morgon.

Efter det så åkte jag hem & bröt ihop ett tag för att sedan försöka samla ihop resterna av mig & åka ut till min 4 benta herre & natta övriga hästar.
Kändes skönt att få mysa & pussas lite med honom i alla fall,han blir så glad när jag kommer & allra hellst om inte jag har vart där på nån dag.

Efter det så var det dax att åka hem & försöka hålla sig lugn & försöka sova men det gick ju inte alls kan jag säga.
Nackdelen med att vara singel är att det finns ingen där som bara kan svepa om en i sina armar & bara kramas när man känner att man behöver det!!!!!Känner verkligen att det skulle vart behövligt igår men men,är man själv så är man,inte så mycket att göra åt det!

Idag så hade jag sov morgon eftersom att jag började kl 12 idag så jag hade utsläppet idag så det blev i alla fall 1 timmes längre dvala.

Pussades & masserade på min herre på ryggen & hans konstiga knölar eller vad det nu är.
Efter det så fick han stå kvar inne & äta sitt morgon hö eftersom att det var bus väder ute idag & det var bara att gå lös på Cotten & ut med honom i snöyran *burr*

Han har gjort otroliga framsteg måste jag säga så det känns riktigt roligt att åka iväg med honom nästa vecka faktiskt.


Efter att vi hade terroriserat Cotten med så var uret dax att åka hem & göra iordning sig för jobbet men hade fortfarande inte hunnit äta nått så jag bestämde mig för att jag skulle vara lite onyttig & slö & ta drive in på MAX & äta i farten till jobbet & sagt & gjort så blev det så men det var inte helt fel det heller.

När jag kommer till jobbet så visar det sig att vi var 1 man kort & chefen skullr ta en riktig kort dag så det var jag & JImmy från att jag började ungefär men det var ingenting som vi grinade över.'
Vi lyckades underhålla oss & fördriva ivanlig ordning så pss gick det ingen nöd på heller.

Glömde berätta att resan till jobbet höll på få ett abrubt avbrott & slut när jag skulle svänga in till Enköpin från motorvägen,låg jätte mycket modd på vägen eftersom att plogbilarna inte hade varit där & plogat.Det resulterade i att modden fick tag i bilen & var på väg att slänga ut mig på motorvägen igen,fick sladd & var på väg ut på en åker igenom ett viltstängsel när jag fick en rejäl sladd igen & lyckades att parera sladd efter sladd upp till stopp plikten,blev lite lätt små skrajsen då faktiskt,tur att man är van vinter skåpförare annars så hade det nog inte gått lika bra!Berättade det för mina arbets kamrater när jag kom in på jobbet & jag skrattade lite lätt åt min chefs komentar:-Men som van yrkes chufför så redde du upp det där fint!
Tyckte att det var en ganska härlig komentar faktiskt!

Efter jobbet så hade jag ju tänkt att hämta ut ett paket som jag har fått men det hann jag ju naturligtvis inte eftersom att dom har bestämt sig för att ändra sina öppet tider,kan nån förklara för mig när jag ska hinna hämta ut mina saker då?

Imorgon så ska jag jobba på dan,efter det så är det hem för att göra sig klar &  åka till Anna för att gratta henne,efter det så var det bestämt att vi ska gå ut på krogen men vi får se hur det blir,det beror vart dom ska gå oxå,troligt vis så ska dom på Flurran & då ska jag ha en hel massa tur om jag kommer in eftersom att det är typ det enda stället som jag inte har åldern inne för,men sen så är det ju ett russin disco ;)

Ne försöka att få in katterna & springa in i en vägg så att man kanske kan bli lite trött & få sova lite.
Ha det så bra så länge!

Hur mycket ska man orka?

Hur mycket ska man behöva ta & hur mycket ska man orka??
Det är en fundering som jag har just nu.
För tillfället så är livet väldigt tufft,mamma är sjuk,mormor är på mig hela tiden,jobbar 100% & dessutom så har hästen fått några konstiga svullnader på ryggen & sidan på manken som vi inte vet vad det är & dessutom verkar bli värre & värre för varjedag.Får kolla hur han ser ut ikväll & imorgon så får man väll se om man får ringa & beställa vet tid imorgon då.
Jag blir så trött & less & känner bara hur jag faller isär bit för bit!!

Trött,tröttare,tröttast!

Idag har det varit en riktig tröttdag från början till slut!
Tänkte att jag skulle försöka komma upp i hyfsad tid idag så att jag skulle hinna med lite innan jobbet eftersom att jag skulle börja kl 12 idag men var så jäkla trött så jag masade inte mig ur sängen förens kl 10 i morse,å det är inte likt mig.
Men jag måste erkänna att det var riktigt  skönt att få sova lite extra,är lite trött efter allt som har hänta nu.

Åkte till jobbet för att jobba & provade att ringa min vet på vägen dit & rådfråga.
Väl på jobbet så var det fullt ös när jag kom innanför dörrarna.
Hann inte ens att klä av mig ordentligt innan jag stog bakom disken & kassan.

Efter att vi hade stängt så var det dax för personalmöte,vi drog av det lite snabbt på dryga timmen eftersom att vi hade bestämt oss för att åka till pizzerian för att äta efter.
Fick samåka med Jimmy eftersom att båda skulle åt samma håll när vi skulle hem sen,men jag kan säga att det är riktigt spännande att sladda omkring i en nissan sunny,men vi överlevde.

Var en lång väg hem i dag känndes det som men nu är jag äntligen hemma igen så nu är jag sugen på lite java.

Imorgon så ska jag försöka komma upp skapligt & försöka att få tag i en drop-in tid hos frissören,behöver verkligen klippa mig.
Efter det så ska jag åka till det ny öppnade HÖÖKS i uppsala & kolla & sedann åka till mamma & hälsa på för att åka upp till totto på kvällen.Undrar hur mycket av det planerade man hinner med i morgon.
Det visar sig!


Finns det någon som vill byta knän med mig?

Idag så har mina knän vart helt hopplösa,har knappt kunna fungerat på jobbet idag pga dom.

Dagen hade ju ingen direkt bra,var på väg till jobbet som vanligt idag men blev sen eftersom att jag blev stoppad i en poliskontroll i Ramsta.
Ja ja fortsatte till jobbet & fick ringa & säga att jag blev sen eftersom att jag fastnade i poliskontrollen.
Fortsatte vidare i firmabilen för att på börja dagens utkörningar,dom hade lastat i ordning den & varmkörtden så det var bara att kliva in.

När jag sen sitter på väg till Strängnäs så ringer Angelica & frågar om mamma hade glömt bort att hundarna skulle klippas idag.Angelica är en kompis till mig som äger ett hundtrimm som våra hundar går till.
Fick berätta hela historian om vad som hade hänt & vi fortsatte att prata om allt mellan himmel & jord.

Åkte tillbaka till jobbet efter det & fortsatte med små pyssel i butiken & dagen kändes väldigt långsamt idag men till slut så var det faktiskt dax att gå hem.

Efter jobbet så åkte jag till gränby för att byta mitt ena knäskydd & köpa nässpray.

Nu sitter jag hemma & försöker att få upp lite värme i kåken eftersom att det inte är någon som har varit hemma idag eftersom att jag har jobbat & mormor har varit hemma hos mamma så det är svin kallt i huset nu *burr*

Ne nu ska jag försöka att få liv i brasan så att värmen börjar komma tillbaka!

Trött,ont & sliten.

Japp jag vet knappt vilket ben jag ska stå på.
Kom hem från pappa vid kl 2 inatt,såg allt möjligt konstigt på vägarna den sista biten.Har nog aldrig varit så trött nån gång när jag har suttit & kört.

Kl 7,30 så ringe klockan i morse & det var bara att pallra sig upp för att åka & släppa ut hästarna,å gud vilket dåligt samvete jag fick när jag såg min herre titta ut genom boxen & blev jätteglad när han såg mig,kände mig som en jätte dålig "mamma"  då fast att jag vet att han får ordentlig & bra tillsyn på alla sätt & vis.

Släppte ut dom & donade lite i stallet innan jag åkte hem för att lägga mig en stund igen.
Kom hem & tvär däckade i soffan med hunden.
Vaknade & skulle gå ner & duscha & äta för att åka till mamma sen men då ringde hon & sa att hon var för trött för att nån skulle komma så att vi skulle ta det  nån annan dag istället.

Åkte till Gränby istället & skulle kolla efter knäskydd,har lessnat på att ha ont i knäna & höra det äckliga sprakandet i knäna när jag går eller ska göra nått annat.
Hittade två skydd i alla fall så det är bara hoppas på att det hjälper lite i alla fall,inte riktigt dom som jag ville ha men det är väll bättre än ingenting!

Imorgon så är det en ny arbetsdag & jag är inte taggad alls!Känner att jag bara vill ligga & sova nu,men men det är väll bara att tvinga sig upp i morgon.
Ne nu ska jag gå & göra lite kaffe.

Ha det!

RSS 2.0