Morrn morrn!!

Nu kommer jag till skott att skriva igen efter 5 dagar,men å andra sidan så har jag inte vart hemma heller så det är ju som det är!

I helgen så har det vart äventyr & jobb men jag har haft en väldigt trevlig helg.
Fredagen bestog av entrevlig arbetsdag först,sedan så var det äventyr  på kvällen men grillning & tillhörande film kollning,var jätte social & somnade i soffan när vi kollade på film,blev väkt & gick & lag mig i sängen istället,det var mycket skönare kan jag säga!

Lördagen var seg på morgonen att vakna på men det var bara att kliva upp & se glad ut & göra sig iordning  för att åka & jobba  men jag kunde ju trösta mig med  att jag inte hade lika långt till jobbet.
Jobbet var ganska  roligt i lördags men men  det var en häktisk dag med mycket strul & kunder  men vi hade riktigt kul under dagen & hade hjälp på 50% i form av Adams hund Eros men jag vet inte om ddet var  så mycket hjälp men mne hyss hann han med i alla fall ;)

Åkte  direkt till stallet efter jobbet & hade tänkt & rida men blev så besviken eftersom att det blåste halv storm & vandrade isbjörnar över stall planen.
Bestämde mig för att jag skulle longera honom ett tag istället så att jag kunde stå & frysa fast istället ;)
 Åkte hem & tog det lungt ett tag innan jag åkte iväg igen & så har det hållt på hela helgen!

Igår  så var det inge roligt väder ute på kvällen  men tog mig i kragen & red,fick lite sällskap av Anna som kom när jag höll på  så vi tog en tur ute tillsammans  & det märktes att det var länge sen Flipp & Ollie var ute tillsammans,det tacktades & det tävlades  mellan dom & ingen skulle ge sig :)
Efter att det var avklarat med ute ritten så gick vi in på banan  för att ta oss ett litet dressyrpass & jag kan säga att det var en mindre pärs att rida honom igår,mycket vilja & mycket spring i kroppen men han var väldigt nöjd när han var klar.

Idag så börjar jag kl 12 så jag ligger & slöar i soffan ett tag innan jag ska ta mig i kragen & åka till affären så köpa lite schampo & balsam så att man kan göra sig helt klar.

Idag så hoppas jag att min sadel ska bli klar så att jag kan hämta den eftersom att jag ska till västerås som sällskaps dam.Skulle ju behöva sadeln nu & idag så är det ju faktiskt 1 vecka sen jag lämnade in den & det var det som det skulle ta!
Få se om det blir nå äventyr efter det,det visar sig!

Ne nu får jag ta mig i kragen,har ingenting att skylla på nu,har fått kaffe & vart vaken ca 1 timme nu så nu e d bara att kliva upp.

Ni får ha det så bra så länge!

Pompom pom!

Japp då var även denna dagen över.
Vaknade i morse kl 04.50 av att jag fick ett sms *morr*
Jag som precis hade somnat efter en natt av värk i nacke & rygg & hade sovit i ca 30 min.

Ja ja det var ju ganska trevligt mess som jag fick men men jag hade ju presic somnat jö :(

Försökte tappert att somna om igen men lyckade sova i ca 30 min innan det var dax att kliva upp & göra sig iordning för att åka till jobbet!

Var en riktig trött dag idag men men det var bara att sätta sig bakom ratten på firmabilen för att börja på dagens leveranser!

Efter jobbet var klart så var det bara att åka upp till mamma för att ge henne sin spruta innan det var dax att åka hem för att byta om & fortsätta lågt flygande till stallet.

Myste med  min herre  & pratade med Kjelle om ved så nu har man fixat ved till lilla mormor till vintern så det känns ganska bra,man känner att man har gjort världen lite bättre ;)

Imorgon så ska jag upp & släppa ut hästarna i morgon eftersom att jag börjar kl 12,efter det ska jag på äventyr filket känns ganska spännande & lite pirrigt men det visar sig hur d blir.
Men jag ser faktiskt fram i mot det.
Ne nu ska jag nog kolla lite på TV.
Ha d så bra så länge nu!

Ledig dag till enda!

Japp då har man lyckats att fördriva ännu en ledig dag då utan nå större problem!
Efter att morgon duschen var avklarad så var det bara att göra sig iordning & åka in till stan & gamla jobbet för att träffa "mamma Carina"
Pratade med henne om allt som hände just nu & det kändes genast mycket bättre på engång som vanligt & tror faktiskt att jag blev lite klokare på vad jag ville med allt...jag tror det i alla fall...............................

Efter det så åkte jag till Funbo & hämtade Erica som skulle följa med mig till Västerås som sällskaps dam.
Vi tog en snabb kaffe innan det bar iväg på nya äventyr.
I vanlig ordning så hade vi kul i bilen på väg till sadelmakaren där vi skulle lämna sadeln.
När vi var klara så bestämmde vi oss för att  åka in till "City" & ta en liten shopping tur så vi begav oss med glatt humör in till Västerås.

Tog en sväng där & det hela slutade med att det blev en loka & en BH inhandlad idag,ganska nöjd med innköpen.

Efter att vårat äventyr i Västerås var klart så begav vi oss hem till mig en snabbis eftersom att min lur dog & så skulle vi hämta en klänning som Erica ska låna av mig innan vi begav oss till Funbo.

När vi kom hem till henne så hade Simon gjort både mat & kaffe åt oss så han fick ju faktiskt en liten stjärna i kanten av oss så det var bara att sätta sig ner & äta,fick tyvär inte i mig nå större mängd mat men det var riktigt god mat av det lilla som jag fick i mig som Simon hade grejat till.

Nu så sitter jag hemma & funderar en hel del ändå men men förhoppningsvis så lugnar även det ner sig.

Ni får ha det så bra så länge nu!!

Ledig dag!

Idag är det en ledig dag som jag verkligen kan behöva efter 5 dagars långledighet & 1 arbetsdag ;)
Igår så var det en gasna låg lägsta nivå på humorn på jobbet vilket var ganska skönt eftersom det verkade som att alla var mer eller mindre trötta efter påsken.

Vi kom in på barnprogram som gick när vi var så & det var minnsan inte nå onödigt våld där inte!!!
Ja ja kul hade vi i alla fall med en hel del skratt!

Efter att arbetsdagen var avklarad så var det att åka hem men det tog lite längre tid eftersom att vi kom från jobbet ganska sent eftersom vi hade efter släntrare i butiken.

När jag väl var hemma så var det bara att byta om innan det var dax att åka till min 4 benta karl & göra allt klart där.Det var ganska skönt väder ute så hästarna fick vara ute till 20.30 medans jag myste med min herr eftersom att han har tagit av sig en sko.Efter det så var det dax att ta tag lite i saker runt omkring i stallet,men det  blev ju klart det med.

Lagom tills att jag var klar så kom Anna hem med Flipp från en träning & kom inte från stallet när jag hade tänkt heller eftersom att det blev en massa kackel!

Idag så blev jag lite besviklen när jag kollade ut efter att ha vaknat & jag konstaterade att det var grått väder ute & bara 3 grader varmt ute :(
Jag som hade tänkt börja morgonen med en promenad för att rensa skallen,men men.
Jag får börja morgonen med en kopp kaffe istället.

Idag så ska jag åka ner till mitt gamla jobb & se om Carina är på jobbet så att man kan kackla med henne om allt som händer nu,brukar alltid kännas bättre efter det & man brukar bli lite klokare v det oxå-

Sen så bär det av ner till Sporren & ska kolla på ett bett & sen vidare till Västerås där jag ska lämna in min sadel på omstoppning vilket den verkligen är i behov av!!!
Ska komma ihåg & svara på ett mail om en terräng träning oxå så det är bara att hoppas på att dom börjar träningen så att jag oxå kan vara med eftersom att jag jobbar det datumet!!

Men nu måste jag göra en rivstart med en dusch så att man vaknar till lite!

Ni får ha det så bra så länge!!

Handy woman!

Japp å vem f*n har sagt att inte tjejer kan??!!
Idag så har jag inte gjort så mycket vettigt,efter att jag kom hem efter min lilla "utflykt" så tog jag mig en dusch innan det var dax att ta mig en kopp kaffe som jag kände att jag vat förtjänt av innan det var dax med resten.
 Lovade Inger att jag skulle åka ner till henne på jobbet & hålla henne sällskap ett tag men ett tag blev 2 timmar tills dom stängde men vi hade det trevligt.

Vi kom på att jag var tvungen att byta däck på min trailer  men vågar inte riktigt ge mig på det förtillfället eftersom att jag har fått ont i min nacke igen men Inger var så snäll så att hon hjälpte mig med det så att det blev gjort! Så efter stägnings dax så bar det hem till mig för att skrida till verket.

Vi hade en hel del skoj med att sätta på oss byxor som var lämpliga & Inger skulle låna ett par byxor av mig men det var lättare sagt än gjort men som sagt så fick vi ett par bra skratt.
Men när vi väl var ute så var det full fart & vi var ju naturligtvis tvugna att fula oss lite i vanlig ordning.
Tycker själv att det blev ett ganska smickrande kort på  madame ;)


Nu är i alla fall däcken på trailern bytta så nu e d bara att ut & åka igen, tack tack Inger!
Efter det så var det in för att byta om & skulle igentligen åka iväg & äta men när jag kommer in så är maten nästan klar så det var bara att slå sig ner & vänta nån minut så var det serverat sen,det e inte illa!!

Efter att vi var färdig ätna så kom vi på att vi skulle åka hem till Inger i Månkarbo & slipa hennes ute möbler för att kunna behandla dom fast det blev ett litet pitstop på vägen för att tanka,kände att det skulle vara så jobbigt att putta bilen till Månkarbo.

När vi väl var framme så var det mer eller mindre anfall från vissa av hennes katter innan vi lyckade att komma in.
Raka väge genom lägenheten & ut på altanen för att sätta igång & jag kan väll säga att man har en väldigt sjuk humor när man gör saker som är så tråkiga & det hjälpte inte till att Inger hade sagt ribban för det väldigt lågt idag.
Men lite fick vi gjort i alla fall  trots allt kackel & förhör så jag var tvungen att ta bildbevis kände jag för annars skulle ingen tro oss!


Tänk att ingenting kann vara 100% seriöst när vi ska göra nått utan att vi alltid måste hålla på att muppa oss men men sånt e livet.
Medans vi höll på så började det att regna så till slut så gav vi upp & gick in istället.Hamnade framför TV:n en stund innan jag åkte hemmåt i regnet,usch inge kul alls!

Fast att det sista Inger sa var att jag inte skulle tänka & fundera för mycket så kan ni ge er på att jag satt & funderade & fnulade hela vägen hem på allt  som händer nu,på vad jag vill,känner   & vad jag vågar!!
Det är riktigt jobbigt!
Hjärtat & känslor säger en sak medans hjärnan säger en annan!!!!
Jag blir tokig!!


Hmmm känns som att det kommer att bli en hel del funderinga nu fast att jag inte vill det men det är väll som vanligt med mig :( Att man alltid ska krångla till det!!!

Hemma igen!

Japp nu e jag precis hemkommen från gårdagens ytflykt.
Kände mig otroligt osocial igår,när jag var på väg i bilen så kände jag att jag började bli så otroligt trött & kunde inte förstå varför men kom på  sen att jag hade tagit en allergi tablett & kom oxå på att dom första veckorna så blev jag dyng trött förra året oxå!Ja ja inget ont som inte har nå gott med sig så d  e bara att bita ihop!

Hade jätte trevligt & mysigt den stunden som jag var vaken igår men jag kan inte låta bli att funder en hel massa nu när jag ligger i soffan med datorn på magen & skriver.
Det är så mycket om & men runt det här men kan inte komma ifrån att det har vart väldigt mysigt dom två kvällarna som jag har vart där.

Ja ja det visar sig vart d bär sig!!!

Ligger & funderar på vad som jag ska göra idag.

Lovade att åka ner till Inger på jobbet idag & prata lite med henne.
Sen så skulle jag behöva komma ut & gå men d e inge roligt väder men kanske kan man slita ut Inger så att man får lite sällskap.
Idag så är det den sista lediga dagen på långledigheten men sen jibbar jag tisdag & ledig onsdag igen.

Ne nu suger det efter kaffe så det är nog dax att göra en kanna.

Ha d så bra så länge!!

Vad göra nu då?

Hmmm
Undrar vad man ska hitta på nu då.
Sova bort det fina vädret har jag ingen lust att göra eftersom att jag redan sov så länge i morse eftersom att jag kom hem kl 6 i morse & kom i säng mellan 6.15-6.30 imorse.

Jag har vart duktig & tvättat nu lite i alla fall  å en maskin hänger ute på tork medans en maskon till går.
Jag har vart till Gränby för att gå på apoteket,hade sån tur att jag hade så mycket rabatt nu så medecinerna gick på 129:- inte så mycket att klaga över eftersom att dom igentligen skulle ha gått på närmare 400:- så det är bara att tacka & ta imot.

Har i alla fall efter mycket noga & moget övervägande tagit mig ner i duschen & det var riktigt skönt.Tänk att man kan bli som en ny människa bara att man får duscha!


Sitter & funderar på vad man ska hitta på nu.Hänga upp tvätten som ligger i maskinen.
Det är för kallt för att sitta ute nu så man får nog hitta på nå annat under kvällens gång!!!!

Tack åå hej från mig för den här gången!

Ganska trevlig dag!

Igår så var det fullfart hela dan med bråkande kusiner racande hundar & fint väder!
När jak kom hem från min promenad igår så dröjde det inte länge förens mamma med bröder & hundar kom & redan där började det med ett halvt kaos :)
Min lilla handväska är i alla fall alltid lika glad att se mig så det är ju kul & Tindra är inte långt efter heller.
Precis när dom hade kommit igår så var dom så exalterade så jag passade på att ta ett kort på dom,kanske inte blev det bästa men dom ser ju så härliga ut på det:)

Efter att vi hade inväntat min morbror & kusiner så begav vi oss till morfars minneslund för att sätta lite blommor & ljus.
Som jag har skrivit tidigare så är det hårt att komma upp dit men det är ändå en skön känsla att komma upp dit för det känns som att han sitter på muren & kollar på oss så samtidigt så känner man sig ganska  rofylld när man är där.
Det blev så  fint med dom nya blommorna så att jag var tvungen att ta en bild!



Fast att morfar inte var min pappa så har han alltid funnits där & jag har bott hemma hos mormor & morfar när jag var liten så vi kom varandra så nära så att han blev min "pappa" & morfar i ett & samma paket så när jag & mamma hittade stenen som kommer på bilden nedan så  kändes det helt rätt.

Det är dom små sakerna som gör det lättare att ta sig vidare i livet!

När vi kom hem igen så var det dax för att äta & tänk att man blir lika chockad varje gång man äter när det e nån helgdag & man blir som en spärrballong,det e ju helt fantastiskt!!

Satt & kacklade en massa med morbror & kusin i flera timmar innan vi avbröts med ett riktigt brak & alla bara stannade upp!
Min morbror hade lyckats att sitta sönder våran köks soffa!!!Hur lyckas man??
Efter ytterligare ett par timmar så åkte alla hem & jag & mormor skönk ner i en varsin soffa & blev helt lamslagna,det blev lite tantvarning på oss när vi kom på oss själva att sitta med varit korssord i handen & tittandes på TV,det var lite läskigt!!!

Efter ett tag så bestämde jag mig för att åka till Fjärdhundra på en visit!
Kunde ju aldrig att jag skulle åka ut dit av alla ställen när jag inte jobbade!
 Kom dit ganska sent men vi satte oss & kollade på Rally brudar,den var faktiskt riktigt bra!
Efter det så var det vidare kollning på både TV & filmer & en hel del kramade.



Det var riktigt trevligt att få bli omkramad igår,visst kan jag bli omhållen & kramad men det var inte alls på samma sätt som det var igår.
Det var en helt annan känsla från den personen som höll om mig mot vad jag är van vid.Men jag måste ju tyvär erkänna att det inte var så illa att få bli omhållen heller å inte med den känslan som jag fick heller!

Hmmm

Det slutade med att båda somnade i soffan & blev väll väckt runt 4.30 när han klev upp ur soffan & jag vaknade med en rackarns huvudvärk som fortfarande inte har släppt än!!
Jag hoppas på att det inte är min migrän som håller på att komma krypandes.Tänkte mig ju inte för & satt ute i solen utan solglasögon igår vilket mina ögon nte tycker så där jätte mycket om.

Rackarns,kom på att jag måste gå ner & tvätta så att man har nå kläder rena sen.

Nä nu får ni ha det så bra så länge!



Påsk afton!

Japp idag så e d påsk afton & det är ett kanon väder ute!
Vaknade vid kl 8 idag & konstaterade att det var ett strålande väder ute så jag kände  att jag var tvungen att ta mig i kragen & komma ut & gå för första gångesn sen jag blev sjuk,nu är det faktiskt ganska bra,lite små rosslig & hostig men man måste ju röara på sig för att skiten ska kunna komma upp oxå.

Tog en promenad på ca 50 min runt gamla uppsala högarna  & hem sen & det var nästan varmt att gå i linne & kortärmad hoodtröja!Men det var riktigt riktigt skönt att få röra på sig igen.

Gick & funderare en hel del & rensde tankarna under promenaden så nu känner man sig nästa som en ny person ;)

Nu sitter jag & laddar för att komma ner i duschen för att göra mig klar innan dom andra kommer & det blir high life ,mat & promenad upp till motrfars minneslund.

Det är lika hårt varje gång att komma upp dit eftersom att jag & min morfar stog varandra så nära men det är ändå mysigt på nå vis att komma upp till hans lilla tillhåll för det känns som att han ändå är kvar där & är där medans vi är där,jag vet att jag är knäpp men men ;)

Efter det så kanske jag ska på andra äventyr men jag vet inte riktigt,har inte riktigt bestämmt mig,men kanske.
Jag får fundera lite till på det.
Kom på att jag måste gå & stryka min skjorta som jag ska ha på mig för det ser ut som nån har haft den som en snutte filt ;)
Snart så kommer min lilla handväska oxå (hunden) Ska försöka ta lite kort på hundarna i det fina v ädret idag nu när jag har batteri i kameran.
Jag gjorde mig ju till igår & tog med kameran till stallet för att ta lite fina bilder men då hade ju batteriet tagit slut :( Jag blir ju så trött.

Ni får ha det så  bra så länge!!
Påsk kram på  er!!


Kanonfin dag!

Idag så har det inte blivit så himla mycket gjort eftersom att att jag fick ta morgonfodringen i stallet istället för lunchen.
Åkte till stallet & släppte ut hästarna & gav dom mat under tiden som dom åt så gjorde jag iordning stallet & vår städade lite ¨så att det blev lite mer plats på bla täckes hängaren.

Under tiden som det gjordes så passade jag på att ta små pauser med kaffe koppen i handen & njöt av det fina vårvädret i stallet & njöt av att se hästarna så & äta sitt morgon hö ute i solen!

Efter att jag hade plockat & donat lite i stallet så tog jag in herren från hagen & borstade på honom & mös medans vi gjorde oss klara för en tur i solen.
Passade på att prova det nya bettet som jag köpte åt honom & bestämde mig för att vi skulle ut & konditionsträna lite inför tävlingarna!

Red ut på bom vägen & började att cantra honom & köra lite intervaller & det var en viss herre som tyckte att det var riktigt mysigt att få komma ut & jobba.
Han jobbade på riktigt bra & på vägen hem så kunde vi inte motstå frestelsen & var tvugna att hoppa över vägbommen istället för att rida runt den & det var nått som uppskattades från hans sida oxå med tanke på hur han laddade när han förstog att han skulle få hoppa den.

När vi var hemma så var han inte ens fuktig på halsen vilket var lite tröstlöst eftersom att han hade fått jobba på ganska bra i 5 km galopp men han var inte ens lite trött,bara törstig.

Vi mös lite efter & borstade innan det var hag dax igen.

Efter det så åkte jag ner till den lokala affären för att köpa påsk ägg till Hanna & Sus som dom skulle få innan jag fortsatte till Sus på en beordrad fika så det var bara att pallra sig dit!

Satt & kacklade & fikade & tiden bara flög iväg & nästa gång som jag kollade på klockan så hade den hunnit bli 14.30!!

Hoppsan,då var det bara att börja dra sig så att man skulle hinna med nått mer under dagen i alla fall!
Efter det så åkte jag till Inger på hennes jobb för att köpa en lampa till Chevan & jag kan ju tala om att det var ganska bökigt att byta lampa på den!
Man måste nämligen ta loss hela lykt insattsen för att kunna byta lampa på den :(
Men men efter lite pul så fixades det med!

Åkte hem eftersom att mamma  väntade på bilen.När jag kom hem så hade mamma tagit med sig hundarna så jag passade på att kjela & leka lite med dom oxå innan dom skulle åka hem & det var dax för mig att försöka få i mig lite mat!
Maten blev avklarad & det var dax att pallra sig ner i duschen för att sedan åka till Mobergs & gratta jocke som blev 49 år idag!! Grattis grattis på dig Jocke!!

Som vanligt så blev man varmt mottagen av både hundar & människor där!
Har nu suttit där i bra många timmar  & tjattrat om allt & alla med alla så det har vart en hel del skratt oxå.Det verkar som att det är ett fenomen som Mobergarna har att när dom dricker så rusar fantasin iväg med dom & dom kommer på alla möjliga & omöjliga idèer & teorier så jag har skrattat så att jag har både träningsvärk & tårarna har sprutat!!!Men rackarns vad kul vi har haft!!!

Har även suttit & funderat lite under kvällens lopp hur jag igentligen vill ha det med allt???
Finns tydligen en som tycker om mig men vad vill jag med allt.hur mycket vågar jag???Fan vad jobbigt allt har blivit!!!!
Ska man fortsätta att vara nunna kanske???
Kanske skulle vara en idè???
Ja ja det visar sig,man kanske blir klokare av en natts sömn?! Tror ni det??
Det tror inte jag men man kan juu få önska!!!

Jag  & Jimmy har i alla fall kommit fram till att vi ska försöka sparka igång hans Pontiac till sommaren & att vi ska ut & åka en hel del hoj,både R1:an & den nya Kawasakin som han har köpt & stolt visade upp när jag var där nu!!

Ne nu ska jag kolla lite på TV:n innan jag somnar!
Natti natt på er alla!!

Ännu en dag är passerad!

Japp nu har dagen passerat men jag vet inte om jag har fått nå vettigt gjort igentligen idag.
Efter att jag var å lämnade bilen hos kusin så åktejag & mormor till mamma för att hämta upp henne för att sedan fortsätta vidare till IKEA (ingenting för mig igentligen)hon skulle byta nå krukor som det var fel på så det blev en snabbis där innan vi sedan åkte vidare för att hämta hundmat till mormors hund medans hon gjorde det så gick jag & mamma in på Hööks för att kolla.Hittade ett kombinationsbett som jag ska prova på honom & se hur d funkar på honom.

Efter det så åkte vi hem & fika innan kusin ringde & sa att bilen var klar fast det blev ett ganska långt samtal & han retade mig gång på gång eftersom att jag e så hes & han knappt hörde vad jag sa.

Efter att han hade retat mig klart så åkte jag & hämtade bilen & hon fungerade så bra så,var bara dörren kvar som behöver smörjas nu sen e hon så gott som ny ;)

Åkte hem till mamma för att tvinga i henne lite mat innan jag gav henne sprutan & åkte hem.
Har små slöat & kollat en hel del på nätet på allt & inget & är så satans trött,jag förstår inte varför jag inte kan få börja bli lite pigg igen,så lesspå att vara som en annan zombie.

Ne nu ska jag nog kolla klart på CSI & tvinga mig själv att sova ett tag i alla fall.

Natti natt på er.

Chevan hos farbror doktorn.

Japp tragiskt men sant,chevan är hos farbror doktorn idag ( kusin) & ska kolla vad som gör att motorlampan lyser!
Hon startade så fint idag fast hon har stått srn första veckan i mars.

Nu så sitter jag & laddar är ledig men ska åka runt med mormor & mamma & fara så man vet aldrig vart man hamnar men jag ska försöka så att jag får komma till Hööks & kolla på ett nytt hopp bett till min herre.
Jag har lånat ut mitt terräng bett till Anna & det bettet som jag har haft lånade jag av Tina som har tagit tillbaka det så det är bara tt börja leta efter nytt eftersom att vi ska tävla  3/5 så det är bara att hålla tummarna att det håller i sömmarna för fort kommer det nog att gå ;O) 

Ne nu ska man väll försöka att åla sig iväg.
Ha det så bra så länge!

Mot långledighet!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist såg jag :(
Har faktiskt inte haft orken om jag ska erkänna!!
Har åkt på en sån där rackarns förkylning så att det har satt sig riktigt på stämbanden så jag kan knappt prata & går & harklar & kacklar hela tiden men har i alla fall lyckats att smita från febern ett tag som det verkar som i alla fall!

Har kommit från mamma precis efter att ha gett henne en spruta & kollat lite efter  bil men  jag har konstaterat att det finns en hel del vänsterdojor som sätter ut bilar på annons.Dom skriver en halv uppsatts på bilen men dom sätter inte ut nr så att man kan få tag på dom å inte heller svarar dom på mail som man skriver till dom så jag vet inte riktigt vad dom håller på med.

Nu är det i alla fall långledigt som hägrar för min del :) ledig 5 dagar i sträck nu & det ska bli så himla skönt!!!

Igår så hoppade jag min herre för första gången sen maj förra året å jag kan ju lova att det var nått som uppskattades & det gick fort!!!!
Men var riktigt nöjd efter det,jag hade ju tänkt mig att jag skulle ta med kameran & ta lite bilder men i vanlig ordning så glömde jag ju kameran :(

I morgon så ska jag köra ner Chevan ner till kusin så ska han få göra en felsökning mot datorn på den så får vi se om vi hittar nå fel på den!
Jag hittade i alla fall nycklarna till den vilket e ett framsteg,jag glömde ju bort vad jag hade lagt dom :(

I dag så hade jag tänkt att färga håret men det blev inget av med det eftersom att jag sov bort min lediga fm & vaknade kl 10.30 så det var bara att kliva upp & klampa raka vägen i i duschen & äta innan det var dax att åka till jobbet!

Imorgon så ska Hanna rida Ollie oxå så jag ska köra ner bilen till kusin sen ska jag åka hem & färga håret innan jag åker iväg för att kolla lite på bilar för att sen åka ner till gamla jobbet & prata lite med Carina!

Nu så närmar sig Påsken sig med storm steg & det är ganska mysigt tycker jag men samtidigt så är det en ganska tung period!
Påsken var  en av höjdpunkterna för morfar,så det är en ganska tung period & mycket minnen som kommer igen!


Ja ja ne nu är det dax att leta lite efter ny bil igen & slå på en kanna java igen!


Fredag!

Japp då e d fredag men helgen är inte kommen för det!!
Ne  själklart så jobbar man i morgon!
Idag så började jag att jobba kl 12 så jag var ute & tog en promenad innan jag åkte & släppte ut hästarna i morse.Tog även ett dressyr pass på min herre innan det var dax att åka hem för att åka vidare till jobbet.
Gjorde ett dax verk innan det var dax att sluta & åka till Jälla för att vixa ordning för morgondagens tävling som klubben ska ha!

Det var väll allt för idag t ror jag!

Ledig ledig!!

Japp så skönt så idag så är jag ledig hela dan!!!
Ska inte göra några större ansattser till att hinna med an massa saker idag!
Har legat & små slöat fram tills nu ,vart ner & satt på en maskin tvätt så att man har lite rena kläder igen!

Ska gå & byta om för att ta en promenad i det fina vädret tänkte jag!

Efter det  så ska jag nog kolla lite efter bil igen innan det är dax att göra sig iordning för att åka in till stan & fika med min gamla jobbar kompis Carina (gulle dig) efter det så ska jag träffa upp min kompis Erika så ska vi ta & göra stan osäker!!
Jag har inte ens hästen idag så jag har inga tider jag behöver bry mig om idag!!! Så himla skönt!!!!

Ne nu ska jag ut i det fina vädret!!!

RSS 2.0