Husvakt.

Japp,den här veckan så ska jag vara husvakt & kattvakt till både Anna & Thomas då dom har åkt ut till Annas föräldrars land för att sätta iordning en överraskningsfest för Annas mamma som fyller 60år.

Idag så var jag med om en pinsam händelse på lunchen.
Det var en av dom få gångerna som jag inte hade någon matlåda med mig så jag skulle gå till grannaffären för att köpa mig lite mat att äta.
Som sagt så kom lunchtimmen & jag knatade glatt iväg till affären för att handla.
Ställer mig i kön för att betala,men när jag ska dra kortet så står det bara köp medges ej hhmmm.
Drar kortet 1 gång till & samma sak händer igen *pinsamt*
Fick gå därifrån utan min lunch & fundera på vad som hade hänt,visst jag tankade på väg till jobbet men det skulle fortfarande finnas pengar kvar!

Tänkte att jag fick åka in till mamma för att kolla upp det påvägenhem från jobbet.
Sagt & gjort så gjorde jag det & när jag tittaer på kontot så ska det fortfarande finnas pengar kvar så att jag skulle ha klarat mitt lunch köp + lite till,väldigt märkligt att det stog att det inte medgavs,mysko är det.För säkerhets skull så förde jag över lite pengar.

Sitter nu & planerar på vad jag behöver handla,det blir nog;
Schampo & balsam
Frukost till jobbet
& lunch.

Förresten så red jag min herre för första gången på ca 6 veckor igår.Han var oroväckande lugn så jag funderar på vad han har planerat igentligen.

Ikväll så ska Lotta & jag rida ut en sväng & hoppas på att han är lika snäll ikväll!

Ne nu börjar det bli dax att åka handla & sedan till hästarna.
Måsta komma ihåg att ringa till Pipen,kom i håg ,kom i håg

En skit dag.

Så sant som det var sagt så har det varit en riktigt skitdag.
Började med i morse när jag skulle gå in på ...... för att köpa snus,då blev jag anklagad för att ha falsklegg, för att hon tyckte att mitt körkort såg konstigt ut!!
Jag försökte förklara för henne att det var det nya körkortet & att jag hade det för att mitt körkort blev stulet när jag hade inbrott,men det köpte hon inte,redans där började jag reta upp mig riktigt ordentligt.

Sen när jag var på väg till jobbet så blev jag stannade av polisen,som sa att jag satt & körde en avställd bil,men kunde visa upp påställningsbeviset så fick jag fortsätta åka,tack tack sa jag.

Väl på jobbet så gick det bra.fram till ca 12 tiden då det var en kund som körde in i min bil som jag hade fått lånat av Jimmy.

Jag blir så jäkla less,att allt ska lyckas hända mig.

Ja ja,fortsättning följer.

Då har sista dagen kommit :(

Ja så sant som det är sagt så är det min sista dag här på Kph i uppsala.
Har precis kommit från lunchen med 2 arbets kompisar,va var på Korfu & käkade,smaskens.

Det känns som sagt väldigt vemodigt att lämna det här stället men men, nu är det så.
Innan luncken så började jag bränna ner alla saker som jag hade liggandes i min jobb dator som jag ville spara & plockade ihop mina saker på skrivbordet.

Tänk att man samlar på sig så mycket saker & pinaler helatiden,kastade nog hälften,men samtidigt så trodde jag att jag skulle ha mer saker som var här men fick ändå bara ihop en plastkasse.

När vi satt & käkade s började vi sitta & prata om hur länge jag igentligen hade vart här & att det inte kändes som jag hade vart här i 1 1/2 år,enligt övrig personal här så har jag alltid funnits på jobbet & hade blivit en inventarie på mina 23 år som jag är,inte illa jobba måste jag säga :).

Men det kanske lätt blir så om man har varit på företagets alla avdelningar som vi har & dessutom kan dom flytande + att jag har hunnit med att köra våran budbil.

På em så ska vi ta lite fika med kladdkaka & kaffe & jag tror säkert att mina kära arbetskompisar har kokat ihop nå hyss mot mig,vi brukar göra det om det är någon som ska sluta eller gå ledighet förutom när det gäller semester ledighet.

Men som sagt,jag kommer nog att sakna det här stället mer än jag trodde,men i morgon så är det bara att ta nya tag då jag ska smygstarta på det nya jobbet,känns väldigt spännande.Enligt pappret så ska jag börja på måndag men tar min chans att käna lite x-tra pengar,det sitter ju aldrig fel :)

Ikväll så ska jag & Inger åka hem till min Jimmy & hämta bilen som jag så snällt ska få låna,sen får vi se vad som händer efter det,någonting annat kommer nog hända.Kan tänka mig att vi tar en sväng ner på stan & prat en stund.

Vi haede bil race igår kväll oxå med Ingers alla bilar som skulle hem till hennes föräldrar i Almunge.Tyckte att vi började i tid men likt förbannat så var jag inte hemma förens kl 24.00.
Då kände jag mig ganska trött i ögat & råkade tvärslockna i soffan där jag oxå vaknade kl 7 i morse & jag kan tala om att jag kände att jag hade en rygg i alla fall *aj ajaj*

Sen var det bara att kravla sig upp för att åka upp till lösdriften för att ta Sprattel på sin dagliga promenad & mat stund för att sedan åka hem ,duscha & vidare till jobbet.

Ne ska väll jobba en stund till innan det blir fika tror jag.

Ha det tills nästa gång! 

1 dag kvar :(

Nu är det bara 1 dag kvar på Kph.
Känns faktiskt lite vemodigare än vad jag trodde att det skulle gör.

Alla på jobbet är jätteglada för min skull att jag har fått ett nytt jobb spm är på heltid & fast,men även dom tycker att det ska bli jättetråkigt när jag slutar.

Sitter nu återigen med dom där jädrans filerna som ska formateras om m.m & det kommer bara in fler helatiden *suck*
Det är nått som jag inte kommer att sakna,men jag kommer att sakna mina underbara jobbar kompisar,men men jag får väll komma in å gästspela ,det har jag även fått order om att göra.

Ikväll så åkte jag på att hjälpa Inger att köra runt & lämna av en massa bilar *suck*
man får väll göra det då eftersom hon ska hjälpa mig & hämta en bil i morgon kväll då.

På tal om bil.min Jimmy som jag ska låna bilen av träffade jag igår,han var jätte lycklig,han klarade MC-kortet igår *Grattis vännen* Puss på dig.
Försökte att övertala honom att han skulle köra lungt så jag kunde få behålla honom ,visst sa han & drog iväg på bakhjulet *suck*

I morgon så har jag lovat Carina på jobbet att vi ska gå ut & käka lunch på Korfu eftersom att det är sista dagen,hon är inte alls glad på mig att jag lämnar henne men är glad för min skull att jag har fått ett nytt jobb.

Nu sitter jag bara & längtar att få åka hem & sova lite men det  kommer ju inte att hända.
Innan vi åker för att lämna alla Ingers bilar så ska vi gå ut med min Chihuahua oxå & hoppas på att han är snäll.

Som sagt så vila kan man göra i graven.

Tråkigt!

Varför kan ingenting roligt hända utan allt bara är tråkigt?

Så som att lyckas hitta en karl, det skulle vara roligt.
Eller att hästen blev frisk.
Vinna på lotteri.

Ne men istället så ska allt vara tråkigt *blä*

Ta bara imorse som t ex.ville inte alls vakna,sen åkte jag upp till Sprattel för att ta hans dagliga promenad i det gråa vädret.Vad tror ni händer när jag bara hade ca 100-150m kvar till hagen när vi var på väg tillbaka, jo hela himelen bara öpnnar sig & vi blir helt dyngsura båda två.Matade båda & satt på dom täcke innan jag skulle åka hem för att göra mig klar till jobbet på min LEDIGA dag som jag aldrig får vara ledig på.

Ja ja,sen så när man ska gåfrån bussen till jobbet så ska det ju självklart spöregna hela vägen *morr* för när man sedan ska börja jobba få sitta med 1000-tals filer som ska döpas,rätas m.m , det är ju absolut inge enformigt det heller!

Efter jobbet så hade jag väll tänkt mig försöka ta mig ner till motorgården & betala för stugan som motorgården har bokat när vi ska åka upp till Rättvik helgen v 26 på Big Lake Run,
Synd bara att det är en stund kvar tills vi ska åka dit.

Hoppas på att man får lite över på den här lönen så att man kan köpa sig en kamera,men den chansen är väll minimal med alla mina vetrinär räkningar denna månad *suck*

Ska ringa till kompisen & påminna honom att han ska ställa på bilen tills på fredag som jag ska låna av honom.
Hoppas att han kommerihåg själv kan man ju hoppas på men ingenting som jag tror på *ler*

Ska på styrelse möte med grillning i morgon hos en av styrelsemedlemarna ute i Vattholma,hoppas att vi får ett bra väder i morgon,annars kommer det nog bli trevligt ändå.

Tuff men rolig helg!

Ja äntligen så är dte måndag igen så att man kan vila upp sig från helgen.

Det har varit en lång,hård men rolig helg.
Det börjades i torssdag när jag fyllde år,kom över lite kompisar  & vi små drack lite ,grillade & snacka en massa skit & hade det bara allmänt trevligt.
Mot natt kröken så åkte jag & Inger ner på stan föra att kolla om det var4 några som man kände där eftersom att det var ju studenten samma dag.

Mycket riktigt så fanns det kändisar där med.
Vi stog & pratade med dom bra länge & en efter n kom fram & beklagade sorgen att jag hade blivit äldre  (roliga kompisar man har då)

När jag precis hade kommit hem så ringde telefonen.var en viss person som ville bli hämtad & det hela slutade med att jag hamnade i Årsta den natten (hade ju väldigt trevligt i alla fall)

Fredagen kom & jag åkte upp till lösdriften för att träffa Anna,vi tog våra förvuxna hundar till hästar & tog en liten promenad med dom.
Blev utpressad på alla smaskiga detaljer som vanligt & när man sa till henna att hon var så jä*la nyfiken så fick jag bara ett rappt svar att hon bara var avundsjuk.

Åkte hem & lag mig i solen & njöt ett tag innan det var dax att gå in för att göra sig iordning.
Ikväll så var det dax för vinbrännboll!!!!!!.
För er som inte vet vad det är så är det vanlig brännboll men i stället för koner så är det 10L hinkar som koner med grogg i istället som man får dricka ur.

Som vanligt ju längre tid vi spelar,desto törstigare blir man,tänjer på reglerna osv, men ingen kan komma & säga att vi inte har kul när vi spelar!!

Efter det så var det lite skitsnack & vi fortsatte att dricka ur hinkarna,synd att lämna nått åt slumpen!
När vi var klara för att åka efter ett x-antal timmar så funderade presidenten vad vi hade gjort med dom stackars hinkarna,när han vände dom upp & ned så kom det inte ens en droppe ur dom.
Vi bara svarde med ett flin & sa att vi hade varit duktiga. & det höll han med om att vi hade varit.

Sedan begav det sig ner på stan för mat & vidare äventyr.
Bortsett från att jag började bli helt slut efter allt nysande  på natt kröken så hade vi skit kul,men då kunde jag ju i alla fall sjunga att -jag är inte full,jag har pållen allergi,   å inte var det lögn heller!

Vid 2-tiden så bestämde sig jag & Inger för att vi skulkle börja dra oss hemåt.
Sagt & gjort så gjorde vi det med en jäkla tajmin då det började regna strax efter att vi hade satt oss i bilen.


Vaknade upp på lördag morgon & kunde knppt röra mig,jag har åkt på stans träningsverk i hela kroppen,attans!
Rullade mig ur sängen för att åka upp till lösdriften & ta hand om min lilla chihuahua (hästen)
Efter ett par timmar där så ringde det i luren,det var Inger.
Vi tog snabba beslut & bestämde oss för att åka till Österby,vi hade haft det i bakhuvudet eftersom att jag träffade Helena & Karlsson på ÖB på fredagen & tyckte att vi skulle komma ut.

Sagt & gjort så åkte vi ut dit.
Mera sprit blev det.
Begav oss sen till parken för att dansa loss lite å hade kanon skojj,träffade lite kompisar som man inte hade träffat på länge.Inger ville åka hem tidigt så jag ordnade en annan chufför som skulle åka hem senare.Resan slutde hemma kl 05.30 *suck* jag som bara skulle vara kvar en liten stund till.
Men jag hade kul i alla fall.

I söndags så hände det inte så mycket.
Åkte ut till Tina med Sprattel & fick honom skodd,snackade lite skit med henne innan jag & Anna åkte hem igen,
Efter dom här dagarna så kände jag att jag var lite tärd & tok däckade i soffan när jag kom hem igen.

Men men,jag har i alla fall haft väldigt roligt!!!!!

Studenten

♣                                                                 ♣ 


 

Helt plötsligt så känner man sig jättegammal fast det bara var 4 år sen en själv tog studenten.
Sen hjälper det väll inte till att man fyller år idag heller så att man känner sig ännu äldre.

Sitter & funderar på hur dom orkar stojja så mycket hela tiden??

Ja jag, kan förstå att dom tycker att det är skönt att sluta skolan & dom flesta tror ju att det är en räkmacka nu bara att det är enkelt att få jobb osv, men vänta bara. Nu är det ut i det verkliga livet & slita.
Vissa kommer nog önska att dom fortfarande var kvar i skolan då!

Då blir man 1 år äldre igen då.

Ja ha ja,då blir man 1 år äldre igen idag då.
Tycker inte om att fylla år riktigt men men nu är det som det är.

Ska få sluta tidigare på jobbet idag eftersom att jag ska få hem en massa folk idag,fast det är ju roligare nu när dte är en massa kompisar som kommer & inte släkten,man kan vara sig själv mer då.

Vi ska grilla lite tänkte vi & det kommer att visa sig hur mycket brand det blir av det ;)

En kompis messade mig för någon dag sen & frågade bara rosa eller svart.Svarade svart,tycker inte om rosa,försökte fråga lite fint vad jag hade svarat på men det skulle jag få se på torsdag skrev hon bara.Blir lite nervös när hon skriver så,undra ja vad hon & hennes karl har hittat på nu då?


Igår så ringde nya chefen oxå.
Han hade kommit på att han skulle behöva mitt konto nr så att jag skulle få nån lön för maj,....jag jobbade 1 dag & skulle nog kunna vänta till nästa månad med den dagen men han tyckte att det skulle kännas roligt om jag fick nått från dom den här månaden så att jag skulle känna mig välkommen & igång.

Ja just ja...vet inte om jag har skrivit det men jag fick jobbet på Mekonomen i Enköping, så jäkla skönt.
Så nu är det bara till att pendla,tur att det inte är så långt till Enköping.

Släppte bomben på jobbet i måndags att jag skulle säga upp mig.
Trodde att dom skullr bli lite sura eftersom att det börjar med semestrar snart ,men det blev inga sura miner alls & alla tyckte att det var jätteroligt att jag hade fått det.

Dom tyckte att det var en kanon chans som jag var dum om jag inte tog den.Behövd inte ens jobba hela uppsägningstiden utan jag kan börja i Enköping den 16:e som den nya chefen ville ...KANON!

Igår (onsdag) så var jag på kleniken med den 4 benta vännen igen på återbesök.
Hältan var borta men det var nått som satt i höger bakknä,han var inte halt  el markerade men han ville inte jobba med det bakbenet.
Vi tog in honom igen & bedövade,tog ut honom efter  ca 15-20 min igen & longerade & då var det inga problem.,Vi  röntgade även både haser & knä i båda bak men som vanligt så fanns det ingenting som var avikande eller konstigt,men eftersom han svarade på  bedövningen så valde vi att behandla bakknäna.

Efter det så skulle vi till kiropraktorn Ingebjörn.
Han hade blivit rakare i ryggen men det fanns lite kvar att göra så vi tog en omgång till när vi ändå var där.
Återbesök om 3 veckor igen.Vad gör man inte för sin älskling?!
Men nu ska jag gå med honom i 10 dagar sen efter det så får jag börja skritta uppsutten på honom :)


Så nu är det bara att hålla tummarna att allt går bra.

Ne undrar om man ska äta lite frukost kanske..........???

Bra helg!

Åter till vardagen igen då.
I fredags kväll så åkte jag ner till motorgården efter ha hjälpt Anna  & flytta,efter det var klart så var det dax för lite mat,satt inte helt fel efter den flyttan kan jag säga.
Väl nere på motorgården så träffade jag Jimmy,satt å kackla med honom ett bra tag om allt & ingenting.

Efter det skulle jag igentligen åka hem hade jag tänkt mig men åkte igenom stan för att titta om det var någon som man kände,& inte helt otippat så fanns det kändisar på torget.
Stog & pratade en stund,sen så åkte jag en tur med Pipen & Carina & bara umgicks ,det är så gemytligt att åka jänkare,man mår bra i själen då ;)
Efter att vi kom tillbaka så träffade jag på en  annan kompis som jag inte  träffat på länge,slutade med att jag fick köra hem honom till Gottsunda innan jag fick åka hem & sova lite.

I lördags så åkte jag till Enköping för att provjobba på Mekonomen.Började prata med butikschefen medans vi packade upp varor då han frågar mig om mitt jobb vrt att jag har fått ett nytt jobb?

Vadå nytt jobb tänkte jag,jag skulle ju bara provjobba jö!
Men dagen flöt på riktigt fort & allt kändes riktigt bra.

Åkte hem till uppsala igen & stannade på Willys för att köpa glass i värmen.Då sprang jag på Forden med tillhörande personal.Stog & pratade med dom ett tag & det slutade med att jag åter igen fick gå in på Willys med personalen för att köpa mat för att grilla.Dom skulle släpa med mig till Jonte som skulle ha fest .

Blev hämtad av x-et senare på em & färden begav sig till Skyttorp-Vendel-Månkarbo & sedan till Jonte i Munga.Men kul hade vi som vanligt.Jag & x-et var nyktra.han fyllde år på söndagen & ville inte vara lika bakfull som förra året,& jag skulle upp & köra till Enköping på söndagen.
Kom hem vid 02.30 tiden på söndagmorgon,tur att man fick sova lite innan man skulle åka i alla fall.

Åkte till Mekonomen för att jobba med butikschefen igen.Allt rullade på  & efter någon timme så sa han att jobbet var mitt om jag ville ha det.Ja tack sa jag & vi satt oss för att skriva papper.
Känns så jäkla skönt!!!.

Åkte hem sen för att vänta på att Inger skulle sluta jobba,vi hade bestämt att vi skulle ta en promenad i det fina vädret.
Vi åkte upp till hästen för att ta med honom på promenad.
Efter promenaden åkte vi till Anna & det visdae sig att dom skulle börja grilla så då blev vi kvar där på mat,var himmla smarrigt.Thomas e inte så dum alla gånger.

Så summan av kardimumman är att det var en ganska bra helg om man säger så!!!!


RSS 2.0