Ledig idag!!!:)

Ja det är sant jag är faktiskt  ledig idag!

Det har vart trögt att skriva ett tag nu eftersom att jag inte har vart hemma men men nu kommer det en liten uppdatering.
Jag & jobbar kompisen var ju ner till Anderstorp & fick köra race bilar & det var kanon kul!!!!!

Men men det var en resa det oxå att bara komma iväg.
Vi skulle åka från Fjördhundra kl 14 men det visade sig att Jimmy hade kollat fel på kklockan & när jag ringer honom kl 2 så håller han fortfarande på att dona hemma & det förvånade mig inte alls så jag bara satt & skrattade åt honom i telefonen, vid kl 14.30 så kom han till Fjärdhundra & vi kunde bege oss till Enköping för att hämta våran hyrbils som vi skulle ha,där stöter vi på näste hinder.

Vi betalar & gör allt klart & ska gå ut & kolla att bilen & att allt annat stämmer så ville den inte starta eller låsas upp med dosan.
Jag sa till tjejen som skulle låsa upp bilen att det säkert  bara var slut med batteri i dosan & då startar inte bilen eftersom att det sitter startspärr i dosan så att bilen ska starta när man trycker på den.
Då stirrar tjejen bara på mig & säger väldigt sammanbitet  - Men den startar ju inte!!!

Ja ja tänkte jag & såg att tjejen lommade in på macken igen.
När hon var in så gick jag & Jimmy & skojjade om & sa att vi kunde ju ta  V50 som stog där till samma pris,vi e ju inte dom som e knussliga!

Efter en stund så kom tjejen ut igen & det visade sig att vi fick byta bil & vi böt upp oss.
Vi fick en V70 från -08 istället till samma pris & det var ingenting som vi klagade på direkt,vi fick ju en bättre bil till samma pris!
Vi kom ner till Anderstorp  vid kl 20 & gjorde oss hemma stadda på hotellet,det var lite små rum som vi fick men dom var väldigt mysiga!

Rummet

Badrummet


På banan var det full fart & det var en riktig upplevelse att få vara där & köra bilarna.
Dom var lite farsinerade dom som annordnade dagen & Castrol att det var en tjej som var med bland alla killar!
Dom peppade mig riktigt eftersom att jag hade lite handikapp & fick sitta på en kudde eftersom att jag vara såå kort så att jag inte såg ut över ratten & för att jag körde mot 15 killar men jag kämpade på tappert & jag & min kudde fick vara med på många bilder  som dom tog!

Tog kort på den bilen som jag & JImmy körde,vi hade till och med fått våra namn på bilen ,det var lite mäktigt faktiskt!

 

Dagen slutade bra,fick en tapperthets medalj att jag hade kämpat som ensam tjej & JImmy kom 3:a i hinder körningen så att vi var riktigt nöjda & hade haft en kanon dag!


Efter att allt var klart så var det  bara att sätta sig i nästa bil för att åka hem till Enköping.
När vi hade kommit hem igen så var det bara att kolla upp lite saker på datorn innan det var dax att gå & lägga sig  & sova för att ladda upp för lördagens tävling.

Tävlingen gick i Frösåker  som ligger mot Östhammar men vi kan ju säga att det var ju inte det optimala tävlingsvädret då det hade bestämtsig för att det skulle regna hela dan.

Herrn hade ju bestämt sig för att han skulle vara överladdad så det var mycket hopp & studds  fast det bara hällde ner.Det slutade med att vi fick 1 skit pet i båda klasserna  men jag är kanon nöjd med honom & han hoppade kanon,& jag var helt dyngsur ända in på underkläderna.
Lagom till att vi skulle åka hem så kom solen fram,det är väll typiskt,men men.

När vi kom hem till stallet så gjorde vi iordning herrn så fick han gå ut i hagen med kompisarna.

Efter det så åkte vi till pappa i Hallstavik där vi skulle sova över innan det var dax att åka hem med nya bilen :)

Idag så e jag ledig & det är riktigt skönt.
Var inte riktigt nån höjdare att kliva upp 05.45 för att åka & lämna Richard på jobbet men men vad gör man inte?!

Idag så ska jag åka in till stan & kolla & efter det så ska jag åka till min Carina på gamla jobbet & äta lunch!!
Ska bli jätte mysigt.

Ne nu måste jag göra lite nytta.

Ha det bra så länge
!

Snart bär det av!

Snart så är det inte långt kvar innan det bär av till Anderstorp för mig & Jimmy & mot äventyr!
Har precis ätit lite frukost & ska hoppa in i duschen för att börja att packa lite kläder & andra saker som ska med innan Jimmy kommer hit.
Glömde självklart min GPS & ett par byxor när jag åkte från mormor igår men men det får lösa sig i alla fall!

Ska försöka hinna bränna en skiva innan vi ska åka.
Kom precis på att jag glömde papprena till hotellet på jobbet så jag måste hämta dom oxå & kolla upp lite delar till en bil som pappa ska fixa & se om det finns hemma.Jag blir s less på honom men men så e han!

Ne om man ska börja göra lite nytta så att man inte behöver stressa sen.Skriver när jag kommer hem igen!!

Anderstorp nästa & ny bil inhandlad!

Sitter & kollar & konstaterar att det var ett bra tag sen jag skrev sist,det är ju nästan så att man får skämmas lite faktiskt!!!!

Det har hunnit hända en del.
Jag har vart ut på en tävling i Enköping med min ludna karl Ollie ,vi kom hem med en rosett & en kanon andra runda som vi fick ett skit pet i men var riktigt nöjd då han gick som en klocka & hoppade som en helgud!
Ska försöka lägga upp lite bildet efter den tävlingen men men det är planeringstid på vissa saker ;)

Idag så åkte jag & Richard till Hallstavik & till pappa för att kolla på en bil som pappa hade hittat åt mig.
Vi åkte dit & kollade & provkörde bilen vilket föll mig i smaken ganska snart,nackdelen var då att det inte var nå drag på den men det var bara att skynda sig att ringa till jobbet & beställa så fick Jimmy ta med det från Strängnäs när han var där & hämtade andra saker samtidigt!

Det hela slutade med att jag blev med en Volvo V70 årsmodell -99  av jubeleums modell, som hade gått 23,000mil.Känner mig ganska nöjd med mitt köp.
Blev körd till jobbet för att jobba mitt pass medans Richard hämtade ut delarna & åkte tillbaka med dom till pappa i Hallstavik.
Snällare karl får man nog leta efter tror jag.

Det var bara att påbörja sitt arbetspass & se glad ut men det var inte så svårt idag eftersom att alla på jobbet var på så bra humör så det blev en hel del  skratt & dåliga komentarer så man kan ju säga att det blev en hel del skratt idag!!
Å det måste jag ju säga att det är ju inte det sämsta ;)

Imorgon så bär det av för mig & Jimmy  till Anderstorp & våran vinnst som vi fick åka på genom Mekonomen Challenge som våran butilk & alla andra butiker med för den delen har vart med i.

Vinnsten var att två stycken från varje butik som vann i sin region fick åka ner till Anderstorp & köra långlopps race  under en dag & tävla mot varandra & jag kan ju tala om att jag & Jimmy är riktigt taggade!!!!!


Vi har bestämmt att det är våran butik som ska vinna det hela så nu är det bara upp till bevis att visa dom andra vart skåpet ska stå ;)

Ne undra om man ska vara lite socisl en stund nu eftersom att jag kommer vara ganska trött när jag kommer hem fredag natt sen & ska upp & tävla på lördagen sen så det kommer att bli spännande!!

Ha det så bra på er så länge så hoppas jag att jag kommer att få yummen ur tidigare & skriva nästa gång!


Oj oj längesen sist nu!

 
Ja det kan man ju säga att det var.
Har varken haft tid eller orkat att skriva på ett tag nu så då har det fått vara!
 Det har ju hunnits med en hel del på den här tiden.

Det har bla vart sista april.
Dagen var ganska lugn då,åkte till stallet & hjälpte Sus att rensa en av beteshagarna från stor gren & ris så att den skulle vara fin tills det är dax att släppa dom på bete.
Efter det så tog vi oss en välförtjänt fika paus med hennes föräldrar som bjöd på både kaffe & bulla,det var inte helt fel efter våra ansträgningar!
Efter det så åkte jag hem till mormor en snabbis för att prata & hämta lite kläder för att sedan bege mig mot Maxi för att handla & sedan till fjärdhundra där vi skulle grilla innan vi skulle åka till Sala på Cruisingen.
Det var en ganska ny upplevelse att åka med herr Kjellberg i hans bil men vi hade riktigt kul om man bortser från den blåa handen jag fick av honom på rumpan men tro mig,han kommer att få igen!!!!!

Jag förstår inte varför att helgerna kan vara längre,tycker bara att dom far förbi som en anna F1 bil men det kanske bara är jag som tycker det???
Vill ha mer ledighet & mindre jobb fast för samma pengar!Är det någon som skulle kunna fixa det ät mig så skulle jag vara tacksam,i alla fler timmar på dygnet!

Jobbade helgen som var & det var lite trist eftersom att det verkligen var ett kanonväder ute,men det var bara att snällt stå kvar inne i butiken & tråna ut i det fina vädret men som tur var så var det inte så länge som jag jobbade eftersom att det var lördag så slutade jag kl 14.
Efter det så var det bara att slänga sig in i bilen för att hinna in till Uppsala & Sporren till kl15 för att hinna hämta ett bett som var udanlagt till mig som jag skulle ha på tävlingen dagen efter.Trot eller ej så hann jag faktiskt dit innan dom stängde & begav mig sedan till Hööks efter det för att inhandla småsaker.Tyvär så blev det lite mera än vad jag hade tänkt från början men men så kan det bli ibland.Det som blev inhandlat under den resan var:
# 1 bett
# 1 par bettskivor
# 1par handskar
# 1 ny tävlingskavaj
# 1 nr lapp
# 1 nr lapp.
Som sagt så bölev det lite mera än vad jag hade tänkt mig!
Åkte hem & åt lite snabbt med mamma & mormor innan jag begav mig till stallet för att börja göra iordning för tävlingsdagen.
Svängde in till Sus påvägen till stallet för att betala stallhyran så att den v ar ur världen på engång.lika bra det!
Efter det så åkte jag ner till stallet & gjorde iordning stallet innan jag drog fram trailern för att tvätta den,den var ju så rackarns skitig så att man nästan skämdes jö :(

När jag höll på som mest så kom Sus ner & höll mig sällskap medans jag tvättade för glatta livet!
Mycket kackel & skratt blev det,kanske inte det bästa när man står på en stege som är raglig & ska försöka balansera men det gick bra det med visade det sig!
Efter en stund kom även Anna till stallet & började fixa utrustningen inför söndagen tillsammans med en kopp kaffe i högsta hugg!!
Kom på sen att det kanske var dax för mig att åka eftersom att jag skulle på bio som började kl21.
Jag klarade det men den medhavande klarade det inte så vi fick bestämma om film så det blev Fast and the Furios som blev men den var faktiskt riktigt bra trot eller ej!

Efter det så blev det en snabb visit på Max innan det var dax att åka hem för att sova lite!


På söndagen så var det dax för mig & Ollie för våran första  hopptävling´efter skadan så det var lite nervöst innan jag kom till stallet men Ollie förstog att det var nått kul på gång &  var sitt gamla vanliga tävlings jag när det var dax att lasta!

Anna höll på att feja med Flipp för fullt när Hanna kom till stallet & vi skulle åka till dagens tävling som skulle gå av stapeln på UVFK.
Vi styrde kosan dit & alla var förväntansfulla inför dagen & vad som skulle hända!!
När vi kom dit så mötte vi upp mamma  & Lotta.
Vi kollade lite på några ekipage innan klassen var slut & det var dax för våran klass.
(måste ju ta en vätske kontroll innan)
Alla var nog lite nervösa fast vi inte ville erkänna det men men sånt  är livet när man tävlar!
Dax för första klassen som var en 95cm klass.
Var kanon nöjd med våran runda han hoppade som en klocka med rena fina språng & tyckte att det var kanon kul.
Var nolla i grund omgången men fick tyvär ett nerslag i omhoppningen men kändes kanon fin!Efter våran ritt så hade vi lagt oss på en 5:e placering men blev sedan ner puttade till en 6:e där vi hängde oss kvar bra länge men blev utpetade av sista ryttaren,det kändes lite surt men men så är det,han kändes i alla fall kanon fin!


Var lite "purken" efter att ha blivit ut petade,det är ju lite snörpligt men men nu skulle vi ta en revanch tänkte jag så vi gick in på banan med en massa jädran anamma då han fortfarande var riktigt rapp & fin i både benen & kroppen så det var bara att sattsa!
Banan var extremt tung så vi kämpade på & nollade grunden utan problem & gick in i omhoppningen & blev ännu mer taggade båda två!!!
Det slutade med att vi red oss till en 4:e placering!!!!!!
Gud så nöjd jag var med honom & han såg såå himla nöjd ut!

Inne på prisutdelningen så var både han & jag stolta & det kändes verkligen så bra att turen hade vänt efter all våran kämpning med hans skada & alla som var med var riktigt stolya över honom dom med!!

Vi packade ihop efter det för att åka hem & ut & busa i hagen med sin bästis Cotten.

Efter det var klart med hästen & allt i stallet så åkte jag till fjärdhundra för att grilla lite & njuta av den fina dagen.
Nu laddar vi inför söndagen då det är tävling i Enköping som vi ska åka på & hoppas på att han är lika fin då som han var i helgen.






Ne nu är det dax att släppa drömmarna & göra sig iordning för att åka & jobba istället!
Ha det bra så länge tills nästa gång!

RSS 2.0