Arbetsveckan äntligen över!

Japp nu är den äntligen över,veckans sista arbetspass är avklarat.

Sitter nu i Hallstavik hemma hos pappa medans han fixar min bil ÄNTLIGEN!
Bara hoppas att det blir gjort nu så att det inte är något av grejerna som blir fixade utan att allt blir klart så att jag kan börja åka med den igen utan att vara rädd att torkarna säger upp sig eller att det inte kommer nån värme som det har varit ett tag nu,börjar lessna lite lätt faktiskt!

Funderar på om det är nå roligt som händer som man kan åka hem till,skulle vilja åka ut till värmdö på kalas men det är inte så många som skulle åka så jag blir hemma.

Ja ja man kan ju hoppas på att nått händer i alla fall så att man slipper att sitta å häcka hela kvällen eller bara åka hem för att ha tråkigt.

Ikväll ringde Anna & frågade om inte min medryttare skulle ha min häst,dom hade fått lunch men det var intr mockat,jag blir så less så det e ju inte sant!

Imorgon så ska jag upp & släppa ut hästarna sen efter det så ska jag åka hem & duscha för att åka å hälsa på mamma i morgon.
Hoppas att hon mår bättre nu & att det börjar komma till rätta i kroppen.

Ikväll känner jag att jag nästan att jag skulle kunna ge vad som hellst för att slippa sova själv faktiskt,bara få ligga brevid någon som bara ligger & kramar om en & få känna någons värme,men men e man själv så e jag.
Men men det kanske vänder sig för mig med någon gång.
Man kan ju hoppas i alla fall.

En kompis till mig är på dejt med en tjej som han har hittat på nätet,hoppas att det går bra för honom! *håller tummarna*

Ne nu ska jag gå & göra lite kaffe tror jag!

Ha en trevlig helg på er!


Fredag!

Japp då var det fredag igen vilket innebär att det bara är en dag kvar på den här arbets veckan & 1 lördag kvar efter den här på mina tre lördagar i sträck!

Imorgon så kommer jag jobba helg med Jimmy så den lördagen kommer nog att gå snabbt,det är första timmen som brukar vara seg  sen brukar det flyta på riktigt bra!

Idag så åkte jag & hälsade på mamma innan jag åkte till jobbet,hon såg riktigt tärd ut men det är väll klart att när gifterna börjar gå ur kroppen så tar det på krafterna.
Köpte en mobil utan kamera & inspelning till henne igår som hon fick idag eftersom att det bara finns en telefon & dom får ha mobil om den är utan kamera & inspelning.Känns kanske lite lättare då i alla fall.

Åkte till jobbet efter det & konstaterade att idag var det en sån dag som humorn släpade långt nere under skosulorna & väldigt låga skämt men vi skrattade åt varandra med varandra.

Jag & jimmy stängde i vanlig ordning.Jimmy hade tvättat sin bil idag & vi gick & skämta om den tänkte starta efter tvättningen den här gången`?!
Sist han tvättade den så ville den inte starta  &det slutade med att  vi försökte att få igång bilen i nästan 5 timmar en fredag kväll.

Vi skulle inte ha skämtat om det för det blev samma visa igen,när han skulle starta den för att köra ut den & köra in firma bilen så ville deb inte starta!!!!!!

Var där i ca 1 timme & försökte få igång den genom startgas,blåsa torrt i motor rummet med högtrycken,nollställa data boxen men den ville i alla fall inte,samma som förra gången.den har gnista men den tänder inte *suck*

Efter jobbet så åkte jag hem till uppsala & tog en snabbis ner till motorgården & snackade lite med folket där,var så länge sen man träffade dom.
När jag skulle gå ut till bilen så fick jag ett meddelande av Inger att hon var nere på skrubben & tyckte att jag skulle komma ner dit & varma mackor med dom.
Åkte ner dit & skulle åka hem senat kl 22 eftersom att jag fortfarande inte hade varit hem & ska upp & jobba imorgon,men det slutade i vanlig ordning att jag inte kom därifrån förens kl 23.15 *suck*

Imorgon så ska jag göra ett nytt försök att komma iväg till pappa för att fixa bilen så det är bara att hålla tummarna att man kommer iväg i morgon så att det blir gjort innan han ska operera sig.


Nä nu är det dax att sova!

Natti natt på er!


 


Blivit vacker ?!

Ja då var det en vanlig dag idag då.
Klev upp,försov mig för mig själv som vanligt.
Kan inte förstå att det ska vara som skönast att sova ca 1 timme innan klockan s ringa & tills dess man har lyckats att kravla sig upp ur sängen,det är för mig en gåta & det kommer alltid att vara det oxå tror jag.

Tog Chevan till jobbet i morse,kändes konstigt att åka den till jobbet i morse men volvon stog inparkerad & dåligt med soppa i & dessutom så behöver Chevan röra på sig.

Väl på jobbet så var det jag som hade turbils körningarna vilket var ganska skönt för då kan man rensa skallen & tänka på annat än vad man kan göra när man står i butiken!.

Stängde med Adam idag eftersom att Jimmy var ledig.
Skulle vara duktig att tvätta turbilen på em efter att körningarna var klara men det slutade med fuktiga skor i stället:(

Efter jobbet så var det bara att sätta sig i bilen för att åka hem & byrta om för att bli upphämtad av Inger & Karin för att åka på hudvård & sminkparty.

Kändes ganska skönt att åka iväg & rensa huvudet ett tag.

Vi satt & kacklade & fikade & blev så vackra så (om jag nu kan bli det !?!)
Sitter nu hemma i soffan med en hund som har smygit sig upp & ligger & sover så att hon snarkar,har inte hjärta att sparka ner henn eftersom att jag inte har träffat henne & eftersom att hon är min riktigas lilla mamma gris fast hon borde  åka ner på golvet med dunder & brak.
Fast ikväll så kan hon väll få lite dispans = att ja lossas att jag inte ser henne när hon trängs med mig i en 2 sits soffa ;)

Nu nu ska jag försöka sova lite.Börjar kl 12 i morgon men ska åka & hälsa på mamma innan jag åker till jobbet tänkte jag.

Natt natt på er!






Känslomässsig storm!!

Idag har allt bara vart totalt kaos ,både känslomässigt & sakligt.
Började inte på jobbet förens kl 12 idag så jag bestämde mig för att jag skulle ta en sväng in till stan innan det var dax att åka.Missberäknade tiden lite så det blev lite stressigt eftersm att jag skulle åka ner till Mekonomen i Librobäck & hämta en beställning till en kund till oss.

Men men hade ju tillstånd att få komma senare så jag kom till jobbet kl 12.08 så det gick ju ganska bra i alla fall.
Efter att jag har varit på jobbet en stund så ringer mormor & säger att mamma har blivit inlaggd på sjukhuset.Hon har legat & kräkts sen i lördags så hon åkte in för att hon var uttorkad & inte fick behålla nått som varken åt eller drack.

Efter ett tag så ringer mamma & berättar att hon är inlagd på avgiftning!!
Eftersom att hon är lever sjuk så går hon på medeciner & dom har testat sig fram på olika mediciner vilka som fungerar bäst.Men tydligen så har medecinerna legat kvar i kroppen & av doserna & dom olika medecinerna så har hon blivit medecin förgiftad!

Tycker synd om henne så efter jobbet så åkte jag & köpte lite godis åt henne som hon ville ha.Väntade in Inger för att hon skulle hjälpa mig så att jag kunde få hem chevan som stog inne i stan på en parkering.
Åkte till Groaplan som mamma sa att hon hade ställt bilen på men det stämde ju inte ett smack eftersom att det fanns ju ingen bil när jag kom dit!Vad i h**te är det här,tänkte jag så jag försökte att ringa till avd för att fräga vart den stog men fick inge svar.Provade ringa mormor för att feåga henne vart den stog & då så sa hon att den skulle stå vid Willys på björkgatan,& då började jag fundera varför den stog där??

Provade ringa till avd igen & fick tag i mamma till slut & fick reda på vart bilen stog till slut.
Jag & inger stog inne påMAX då så vi bestämde oss för att äta lite,jag hade inte ätit på hela dan inte ens frukost så det vrålade i magen,Inger stöd åt lite med mig så att jag skulle få sällskap!
Efter det så åkte vi & letade efter min bil & hittade den till slut på den "LILLA" parkeringen som ligger inne i stan.

Vet inte vad jag skulle göra utan Inger ibland,hon finns alltid där när jag behöver henne ,älskar dig gumman!

Har haft en verkstad på jobbet som VERKLIGEN har varit på krigsstigen idag,inge roligt alls kan jag säga.
Det har inte spelat nån roll vad man än har sagt eller gjort så har det varit fel & dom har gapat & skrikit  & idiot förklara alla på jobbet,så dom har varit på otroligt rosen humör!

Nu sitter jag hemma & försöker få lite värme i huset & lugna nner mig lite med en kopp kaffe,man kan ju alltid hoppas på att det ska hjälpa.

Har ingen lust alls att jobba i morgon men det är väll ett onödigt ont.
Ja ja,det är väll bara att gå & göra matlåda & försöka lägga sig & sova lite så att man kommer upp imorgon!

Sovmorgon i morgon!

Imorgon så har jag sovmorgon,så himla skönt!
Dessutom så är jag hästfri så jag har både fm & kvällen helt ledig i morgon..undra vad man ska hitta på då??

Idag så har det vart väldigt rörigt på jobbet  å många bollar i luften samtidigt  som vi hade en säljare på möte,så som sagt så var det väldigt rörigt!
Men men d e ju tur att man inte är lätt stressad i alla fall.

Åkte ut till stallet efter jag var in genom dörren hemma för att byta om.
Hade ingen inspiration alls idag när jag kom ut till stallet med tanke på att ögonen gick i kors sista timmen på jobbet.

Bestämde mig för att ta en kjel stund med honom för att sedan bestämma mig för att ta en mysig barbacka tur på honom, STORT misstak kan jag tala om.
När man har haft en häst i 8 år så tänker man inte längre än vad näsan räcker ibland.
Jag tänkte ju inte på att en spettsig ryggrad på en häst & en brytren svanskota på mig inte går så bra ihop så är huvudet dumt så får kroppen lida!
Som resultat så går jag nu med en skinnflådd svanskota!  Inte mysigt alls kan jag säga.

Ne nu ska jag gå å kolla om min mat har blivit klar,är vrål hungrig nu,har inte ätit sen lunchen på jobbet strax före  kl12 å då var det springandes på lagret med lådan i ena handen & telefonen i den andra,med andra ord så är det som vanligt ;)

Betala räkningar :(

Japp,den ångestladdade tiden som kommer åter varje månad hur man än beter sig:(
Ska strax sätta mig ner med dom rackarns räkningarna så  att man blir av med dom i alla fall!

Har precis kommit hem från jobbet som det har vart en rätt bra dag faktiskt.Började dagen med att vara förbannad när jag vaknade,sen blev det inte bättre av att jag hade min bilnyckel i handen men sen när jag ska gå ut till bilen så är nyckeln helt bort!Sprang runt & letade efter den som en galning men hittade den inte!
Det var bara att plocka fram reservnyckeln så att man kunde åka till jobbet.

Sen lugnade det ner sig med humöret allt efter dagen gick,nu på em ca 5 tiden så skulle jag hämta nått ur min väska & vad är det som sticker ut om inte nyckelbandet till min bilnyckell! *suck*
Jag blir så less på mig själv ibland men vad ska man göra??

Ne nu ska jag ta tag i mina räkningar :(

Där försvann mitt goda humör!

Jag blir så förbannad.
Tänk att man inte kan få vara på bra humör en heldag,det är ju helt otroligt!

Det spelar ingen roll vad man säger.
Det hjälper ju inte heller att man råkar vara lite klumpig när man uttrycker sig!
Man säger en sak ,men menar en annan sak .

Är så jäkla jobbigt.

Dessutom när man blir kring gådd av sina närmaste hjälper det inte heller till,så jag ska nog ta & isolera mig från dom ett tag,vill dom nått så får dom komma till mig,annars så får man bara höra att man smutskastar dom.
Blir så förbannad!!

Dagen efter!

Japp då har man vaknat & kommit till livet igen efter gårdagens utgång.
Efter jobbet så samlade vi ihop oss & möttes inne i stan & gick & käkade på Lacullus  innan vi sedan åkte hem till mig igen föra att  göra i oss iordning det sista.
Blev lite stressigt då vi missbedömde tiden lite men det löste riktigt bra ändå tycker jag.
För ovanlighetens skull så tog vi det kommunala färdmedlet in till stan vilket blev en ganska spännande resa.

Inger

Jag

Patrik

När vi hade klivit på bussen & åkt till andra hållplattsen så klev det på en hel hop med killar på bussen som hade ett väldigt glatt humör med sig & satt & sjöng på ja du må leva & luftens hjältar.
Vi tre satt & skratta & bara skakade på huvudet & konstaterade att det är nog så dom andra känner när vi kliver in eller åkeromkring i våra fordon,så vi satt mest & skrattade.

När vi väl hade kommit in till stan så hade vi kommit fram till  att vi skulle börja våran ute kväll på Etage.
Vi gick till baren & beställde första drickat & kvällen hade börjat.
Det slutade med att vi blev kvar på Etage fast vi skulle gå vidare men det gjorde oss ingenting.
Vi hade det jätte trevligt,vi satt &  drack,pratade en massa & träffade en massa människor som man inte hade träffat på jätte länge.
Det var kanon kul att träffa folk & dansa.
Var kanon kul att gå ut på krogen igen,var hur länge sen sist & vi kom fram till att  vi skulle göra det fleragånger  & att vi skulle lyckas samordna oss så att vi skulle kunna parta alla tillsammans.

När sista låten var spelade  så var det dax att försöka dra sig hemmåt fast  det var ett pit stop på MAX innan vi  drog oss hemåt.


När alla var färdig ätna  så skulle vi försöka att jaga reda på en taxi & det var lättare sagt än gjort kan jag säga,men till slut så fick vi tag på en.

Men det slutade inte med att jag åkte hem utan råkade göra ett studie besök på en annan adress men det var trevligt det med ;)

Vaknade i morse & såg hur himelen hade bestämt sig för att släppa ner all snö som den hade kvar bara för att jävlas ,det är jag helt säker på.
Fick ringa till mormor & fråga lite fint om hon kunde komma & hämta mig eftersom att jag igentligen skulle åka till pappa idag för att fixa bilen & hon skulle åka till min kusin som fyller år idag.

Mormor kom & hämtade mig & vi åkte hem så att jag kunde duscha  av mig bardisklukten.
Gjorde mig färdig för att åka till pappa i Hallstavik,skulle stanna till vid Willys & handla först  men det höll på att ta slut väldigt snabbt eftersom att det inte var plogat & väldigt moddigt där så ville inte bilen riktigt som jag ville utan fortsatte rakt imot en stolpe som står precis innan rondellen men lyckades precis att missa den vilket var väldigt skönt.
Åker mot Hallsta  & ringer pappa ,svarar inte först men ringer upp & säger att vi ska ta det nästa helg istället,jag blir så less!

Ja ja ,fick vända & åka hem istället,funderade på vägen hem vad jag skulle göra istället,kom på då att jag ska göra iordning klubbens hemsida så det är nästa punkt på listan.
Ne nu är det dax för java!

Utgång ikväll!

Japp ikväll så är det utgång med vännerna!
Har precis kommit hem från jobbet efter att ha avklarat veckans sista arbetspass,så skönt.!
 Nu sitter jag djupt ner skunken i soffan & tittar på tv & bara jäser,rätt skönt faktiskt!

Har vart en vända till Gränby efter jobbet & drog en snabb repa i vissa butiker.
Hittade en hårspray & mascara så då är man nästan redo för kvällens bravader!

Ska försöka få tag i resten av skaran & höra hur vi ska lägga upp det hela ikväll.
Undrar vad man lyckas med ikväll.lyckas alltid att görabort mig oavsett vad jag gör vilket är helt otroligt att man kan lyckas med sånt.

Ja nej,ta  & äta & sova lite så att man är pigg & fräsch ikväll;)


Mot helgen!

Japp nu är det bara 1 dag kvar att jobba den här veckan!!

Sitter & laddar & försöker även att planera min morgondag.
Börjar dagen med att jobba 8.45-14,15 sen så ska jag åka hem,bytaom åka till Gränby en snabbis,hem & försöka vila lite,sen ska jag försöka sammanstråla med dom andra för att börja göra sig iordning ,förfesta & dona innan det bär iväg ut på krogen :)

Vi är tre stycken som ska ut som det ser ut just nu,det är jag ,Inger & Patrik som ska ut i morgon så tråkigt är det sista som det kommer bli!

 Jag är i alla fall hästfri i morgon så jag slipper stressa så att jag inte hinner andas!

Idag så har det vart en ganska blandad del av kaos,tristes & låg humor på jobbet.

Visste ni föresten att det verkar som att det är högsäsong för mansgrisar just nu!!
Japp ni hörde rätt,jag trodde att det var på sommaren som det var det men jag hade tydligen fel......
Jag har haft fullt av dom på jobbet den här veckan!!

Tur att man har skin på näsan & att man inte tar åt sig eller skäms,dels så skulle jag få skämmas hela tiden & dels så skulle jag inte kunna jobba med dom elle med det jag gör.
Det är bara att riva tillbaka åt dom & har man tur så blir dom tysta ett tag eller så häller man vatten på kvarn så att dom blir 7 resor värre!

Men men man får ta det goda med det onda,pojkarna är riktigt trevliga & goa mellan varven så man får väll leva på det!

Pratade med pappa idag & bestämde att vi skulle skjuta upp bilen tills på söndag.

Ne nu kanske man ska försöka sova lite för ovanlighetens skull.

Ha det bra så länge tills näst gång.

Kvällen har passerat!

Ja då har även den här kvällen passerat.
Väntade tills Inger skulle sluta & vi skulle ut på äventyr!
Det var ett tag sen vi gjorde nått så vi bestämde oss för att vi skulle åka till Gränby Centrum & titta lite.
Vi lullade runt lite & hittade lite roliga saker men men slutede med ett par hårsnoddar & 6-pack näsdukar till min rinnande näsa,hatar att vara förkyld hele tiden,har blivit så less på det.

Jag har ju fått den roliga förmågan att är jag förkyld så får jag en massa finnar,inte kul nån stans kan jag ju säga!

Efter att ha lullat runt på gränby några timmar så blev vi hungriga & båda var för lata för att göra någon mat så vi åkte till MAX & åt,det var inte helt fel & vi konstaderade att vi hade gjort denna måltid för jäkla bra ;)
Satt där ca 1 timme ,åt & snackade en massa skit & skrattade!


Efter det så åkte vi hem till mig & fortsatte att kackla en massa & kollade igenom min garderob & på dom klädern som jag hade beställt & äntligen hunnit hämta idag & konstaterde att dom satt nog ganska bra!

Efter en stund så kom vi fram till att vi skulle försöka att komma ut på en krogrunda på lördag eftersom att båda var lite törstiga & torra i strupen.

Ska igentligen åka till pappa på lördag & ligga kvar där men kan nog skjuta det till nästa helg,var ju så länge sen vi 2 var ute & drack båda två.

Blev också påmind ikväll att vi ska ha ett styrelse möte i morgon med klubben som jag totalt hade glömt bort!
Inte nog med det så hade jag ingen koll på vart vi skulle ha mötet....pinsamt!Det är väll så om man är virrigg!!

Måste komma ihåg att ta med mig alla papper på morgonen i morgon eftersom att jag inte hinner hem mellen jobbet & mötet.

Blev precis bjuden på smörgåstårta i morgon hos en annan kompis så det är bara att hoppas att mötet går snabbt så att jag oxå hinner äta lite smörgåstårta så att det inte hinner bli allt försent!

Ska försöka komma ihåg mitt expantions lock  till Chevan så att det kommer på plats mågon gång oxå men det är bara det där minnet som ska vara med oxå.

Ja ja det kommer att visa sig hur mycket som jag kommer att komma ihåg & hur mycket som jag kommer att glömma!!
Det visar sig imorgon hur det blir.

Ledig dag idag :)

Idag så har jag en ledig dag & det är sååå sköönt eftersom att jag även är hästledig idag!
Har fått datorn fixad idag eftersom att den tydligen bestämde sig att inte starta igår!!

Jag blir så himla less,men ringde Lullus idag så åkte dit till honom så trollade han lite & nu funkar den som vanligt!

Igår så var det en hästledig dag oxå eftersom att Suss ringde mig & sa att jag inte fick åka ut till stallet för att det var så himla halt ute!Men inte mig imot eftersom att jag var så himla trött igår.
Fi satt i telefon ett bra tag eftersom  Anna fyller 40 nästa vecka så vi måste hitta på nått att ge henne & sen nått som skojj åt henne bara för att jäklas!!

Ikväll så ska jag & Inger gå & titta lite,blir mest fönster shoppa för våran del men det kan vara lika kul det,det blir inte bättre än vad man gör det till!

Imorgon så det arbete igen så det är bara att passa på att åka runt & kolla!

Jag ser det snöa!

Japp då så har man klarat av måndagen oxå,med en rivstart.
Var häst ledig idag vilket var ganska skönt då det hade börjat tok snöa & var kanon halt när man skulle åka hem.
Idag på lunchen så var jag tvungen att åka & kolla efter ett par skor eftersom att mina har spruckigt & man blir blöt om fötterna *blä*
Hittade ett par ganska hyfsade skor för 150:- så det var bara att knipa dom.

Blev lite förbannad idag när jag var på väg hem.Fick nämligen ett sms om att jag hade ett paket som jag kunde hämta efter kl 17 på ett visst ställe i Uppsala & dom stänger kl 19.När jag svänger in på parkeringen kl 18.50 så har dom STÄNGT!Jag blir så himla less,stänger dom kl 19 så ska dom stänga då & inte 10-15 min innan,då kommer man ju aldrig hinna hämta ut sina grejer!

Ja ja man får göra ett nytt försök i morgon då.
Sitter nu i soffan framför TV:n & väntar på att CSI ska börjar medans jag värmer mig framför brasan medans det snöar ute,riktigt mysigt faktiskt,saknas bara någon att kramas med men men man kan ju inte få allt tydligen!

 Pratade med Sus i stallet idag,vi kom ju fram till att Anna i stallet fyller jämt id årså vi måste försöka hitta på nått till henne,vi har våra små förslag men vi måste luska lite så att det intye blir tokfel!

Usch känner redan nu att jag måste börja ladda för att jobba i helgen,känns inge kul.Åkte på att jobba 3 lördagar irad nu så det känns väll lite si så där men man får se från den ljusa sidan att man kunde ha vart utan jobb eller  bara fått jobba någon gång ibland så man ska absolut inte klaga!

Nä det här går inte längre,nu ska jag  gå & sätta på lite kaffe!

Söndag & snart tillbaka i verkligheten:(

Ja då var det söndag & ångesten börjar att krypa på en sakta men säkert att man måste upp tidigt för att jobba i morgon.Inte nått som jag riktigt längtar efter men det är ju ett nödvändigt ont,tur att man triv med sina arbetskamrater & arbete för övrigt!

I fredags när jag kom hem så hade mammas katt Nova flyttat hem till oss eftersom att hon inte trivdes i lägenheten sen mamma flyttade från huset.Nova har ju alltid bott i hus så det är väll förstå att man inte riktigt trivs att bo på 5:e våningen & inte kunna gå ut mer än på balkongen!


Hade tappat minnet idag,kom inte ihåg om jag hde lunchningen eller middagen i stallet idag,så jag kom fram till att det var lika bra att åka ut till stallet för säkerhets skull.
När jag kom till stallet så mötte jag Anna & förstog att jag hade middagen så det var bara att börja att fixa dona i stallet lite för att fördriva tiden innan det var dax att ta i tur med dom "riktiga" sysslorna.

Tog en tur på min herre först,var inte så roligt väder ute idag så det blev inte så avancerat idag,hade lite lösgörande arbete,men det tog inte så lång tid eftersom att han var så otroligt mjuk & böjlig idag.
Men han var inte heller så motiverad i det här vädret idag innan vi kom ut!

Efter att vi var klara med våran lilla tur så var det Cottens tur att komma ut,nu höjs ribban för bäbisen som inte längre är en bäbis.
Det märktes att han har fått smak för livet som ridhäst då det var ett väldigt studsande så fort jag hade kommit upp idag,
Ollie fick följa med ut som lekfarbror i vanlig ordning då vi skulle rida ut i sommarhagen.
Det var det stora testet för honom idag då vi ville se hur han fungerar när vi bad om olika saker på komando & inte bara apa efter dom andra hästarna när vi rider ut.
Det var litte hett & lite studsigt ute men han gjorde det som jag bad honom om & det var det ville,började även försöka att få honom att jobba lite i rätt form & godta handen som han har haft lite problem med innan efter den förra ägaren & det går bättre & bättre för varje gång då han börjar komma på att jag inte har några hårda utan mjuka händer.

Efter ridpasset & barnpassande så släppte vi ut Ollie & Cotten nakna i hagen ett par timmar medans jag & Suss åkte hem till henne för att fika lite innan jag åkte ner till stallet för att ta in dom.

Vi satt & pratade om allt mellan himmel & jord i valig ordning för att inte glömma att jävlas med Micke i vanlig ordning!

Åkte ner för att ta in hästarna & då hade det börjat att snöa lite mysigr men hästarna ahde inget imot att komma in.

Nu sitter jag inne & värmer mig & hoppas att jag kan trolla tills i morgon så att man kan få en till helgdag men det kommer nog inte att lyckas..................eller vad tror ni???

Lördag & ledig:)

Japp iad är det lördag & innebär att jag är helt ledig denne helg.
Sov tills jag vaknade idag & det var så himla skönt som omväxling.

Var vaken ett tag innan jag skickade ett meddelande till Marie & berättade att jag hade vaknat.
Det blev ingen tolkning idag för att det var så rackarns kallt ute idag.Det var -15 grader ute idag så jag åkte ut till Mari för att fika istället & det var lika trevligt det  om inget annat så var det mycket varmare!

Skulle eventuellt vart ut på krogen en sväng ikväll men det blir nog inget av med det & det är nog ganska skönt när man är trött,sliten & lite små sjuk fortfarande,om inget annat så är det mycket billigare,har vart en hel del utgifter på bilarna den här månaden! Ja ja det är snart en ny månad å då blir det nya tag,skönt att man inte är helt barskrapad å har lite pengar så att man klarar sig utan att snåla allt för mycket men man behöver inte utmana ödet,kan ju vara kul att ha lite kvar.

Ja jag gråter inte,kan vara skönt att ha lite pengar på sparkontot eftersom att  det börjar närma sig sommar ,bilar & tävlingar.
Måste dessutom stoppa om min hoppsadeln å det går ju på en liten slant.

Ska nog ta en riktik slappar kväll ikväll.
Köpte lite chips & dipp när jag var på väg hem från Marie så det blir nog lungt det.

Blev så less inatt. fick klå på mig kl 01,30 & åka till stalley i -15 grader för att hämta min medecin som jag hade glömt i fredags för att jag hade så bråttom.Blev så pass dålig så att det inte gick att häva så det var bara att sätta sig i bilen att åka & hämta den men blev betydligt bättre när jag fick min medecin så då kunde man åka hem igen.
Inatt så kommer man slippa göra det i alla fall
;)

Fin dag!

Idag så skulle vi sammlas i stallet för att rida ut alla 3 (vi som umgås i alla fall)
Vi sammlades i stallet strax före 9 & började mocka & dona innan vi tog in hästarna.
Tog in dom & konstaterade att svullnade på min herre hade gått ner & var inte lika öm heller så det var skönt!

Vi började traska ut & kaoset öppnade sig när vi skulle sitta upp.
Anna som är så osmidig att komma upp på sin häst plus att hon skulle ha Troja (hunden) i koppel under tiden eftersom att hon kan dra annars,Micke (Suss karl) stog & höll i min herre & pratade i telefon medans Suss hölli Cotten medans jag skulle sitta upp på honom medans han valsade runt,sen så var det Suss som skulle ta sig upp på min herre med hjälp med en pall eftersom att hon har gjort illa sitt knä.
När alla väl var uppe så bar det iväg på nya äventyr!

Tog en tur upp mot kyrkan & in i skogen,när vi kom ut ifrån skogen så kom överraskningen!

Min herre hade gått & laddat i skogen & börjat små skutta på slutet,när vi kom ut på grusvägen igen så kunde han inte hålla sig längre utan exploderade vilket ledde till en kedje reaktion på Cotten.Han kastade sig åt sidan,gjorde en abroviknk med ett skutt & avslutade med en sladd!!!
Väldigt spännande var det i alla fall men satt kvar gjorde jag!

Vi travade för första gången ute med Cotten idag & det gick kanon bra!!

När vi kom tillbaka till stallet så hade klockan blivit väldigt mycket så det var tur att jag hade mina arbetskläder kvar i bilen efter i onsdags!Böt om lite snabbt i boden medans kaffet höll på att bli klart,tog en snabb kaffe med tjejerna innan jag kastade mig i bilen för att åka till jobbet.

På vägen så ringde pappa & frågade om vi kunde ta bilen nästa vecka då han hade gkömt att han hade lovat min lillebror att spela bandy både lördag & söndag.

Väl på jobbet så stog Jimmy på jobbet & kollade på arbets skor,det visade sig att vi ska beställa arbetsskor till jobbet.

Ikväll så b lir det nog ganska lungt & det är ganska skönt.
Imorgon så är det Hanna som har min herre fast jag kanske ska åka till stallet  & träffa Anna & hämta min medecin som jag glömde i stallet idag & ev ta en tur på Cotten,han har gjort bort sig & visat att han kan så nu blir det hårdkörning!

Efter det så kanske jag ska åka till en annan kompis & tolka,gud så blåslagen & fin man kommer att vara efter det!

Ja ja brukar vara kul i alla fall!!

I sånna fall så kommer det att komma bildbevis,det lovar jag!!

Ha det bra så länge!



Torsdag

Ja hörrni.
Då så har den här lediga dagen passerat också så det är bara att ladda om för den sista arbetsdagen för den här veckan då.
Var in till stan idag & åt lunch med min fd arbets kompis,satt & tjattrade bra länge om allt & inget ,det var riktigt trevligt faktiskt.

Var in på stan sen & kollade lite,hittade ett linne & ett par trosor med old school tryck på,det är jag lite svag för så det fick det bli.

Efter att jag hade vart hem & bytt om så åkte jag till stallet för att  ta in hästarna,på vägen dit så började det att snöa stora snö flingor,var riktigt mysigt faktiskt.

Stog i valet & kvalet om jag skulle rida idag eller inte,men såg då på min herres manke att den var svullen & öm på manken så det blev ingen ridning idag.Det gör inte så mycket då han har gått i 6 dagar.
Det är bara att hopp på att svullnaden & ömheten har lagt sig i morgon så vi kan rida ut alla tre i stallet i morgon.
Jag vet inte vad han har gjort heller,antingen så har han slagit omkull i hagen eller så har han blivit öm av hoppsadeln som  min medryttare hade på honom igår,det börjar nog bli dax att stoppa om den,bara att hoppas att det är det.


Ledig dag!

Japp så är det,ledig dag idag & det är så skönt.Behöver imte stressa,inte så speciellt mycket tider att passa.Man kan göra lite vad man villl känns det som.
Sitter nerbäddad i soffan & värmer mig vid brasan med peruken på sne & behöver inte bry mig.

Idag så ska jag äta lunch med min fd jobbar kompis,ska bli riktigt mysigt.

Ska försöka komma ihåg att ta med mig min vet faktura & faxa den så att den kommer iväg nångon gång,har lyckats glömma den hela tiden,men kanske kan lyckas idag man vet aldrig!


Bilden är från 2007,tagen nån timme innan vi skulle åka till Prag med gammla jobbet.från vä:Jag,Lasse & Carina.

Sen händer det  nog inte så mycket idag faktiskt.Ska försöka köra ett dressyr pass på min herre & ta in hästarna idag.sen blir det nog inte så mycket mer.

Nä ta & klä på sig lite så man kommer igång & göra en koppp kaffe!


Jaga dressyr dommare!

Japp idag så gick min fm åt att jaga dressyr dommare till våran dressyr tävling som vi ska ha i mars.
Hade tur eftersom att jag verkar vara ute i ganska god tid så fick jag svar från 2 dressyr dommare att dom kunde dömma på våran tävling så då var det 1 problem mindre i alla fall,men men det kommer säkert att hinna ändra sig men då har jag ju kommit igång i alla fall!

Idag så har det vart ganska lungt på jobbet vilket ledde till att det var den otroligt sjuka humorn som kom fram hos i stället,men den måste ju få komma fram nån gång ibland den med.Var skönt att man hann med lite under dagen idag i alla fall,jag :)

Efter jobbet så åkte jag ner till skrubben & pratade lite med kompisar,dom hade sopp kväll men det var ingen soppa som föll mig i smaken så jag nöjde mig med ett par koppar kaffe & en massa skit snack i stället,men det var inte så illa det heller kan jag lova!

I morgon så är det ledig dag,ska bli riktigt skönt.Har bestämmt med en fd jobbar kompis att ta en lunch med henne imorgon,ska bli riktigt mysigt eftersom att vi stog varandra så nära.Vi kunde prata om allt mellan himmel & jord jag & Carina!

Hoppas att det inte fryser på i backen igen nu när det har har tinat upp.Tänkte föröka ta ett dressyr pass på herrn i morgon.
Ha det sa bra så länge nu!

Ännu en dag avklarad.

Japp då var ännu en dag passerad & avklarad.
Har precis kommit hem från stallet,blev ganska sent  iadg.
Idag så fick jag kliva upp extra tidigt eftersom att mamma skulle komma & åka med mig till Enköping för att besikta Chevan som stog på jobbet,besiktningen var 7.40 (urgel)


Det gick faktiskt bra på besiktningen förutom att besiktningsgubben inte kunde få ur start spärren på min bil fast jag både hade berättat & visat hur man skulle göra *suck*
Chevan gick igenom med blanka papper,otroligt skönt!

Efter det så var det dax att åka till jobbet igen efter att släppt av mamma & bilen utanför & börja att jobba,blev en del bilåkande idag med men det är ganska skönt ibland,man rensar skallen på nå vis.

Satt & pratade med pappa i telefonen ett tag & kom fram till att jag ev ska åka till honom på lördag för att göra lite småfix på volvon så att inte allt brakar samtidigt!
Kan ju vara en kul grej att ha vindrute torkare som fungerar när det ser ut som det gör ute på vägarna nu,eller det kanske bara jag som är lite kinkig,inte vet jag!?

På lunchen så passade jag på att åka & köpa lite hinkar så min herre kunde få lite mat iordning gjort.

Hade en mys stund med min 4 benta karl innan vi motionerade lite.
I morgon så är det min medryttare som har honm så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon,börjar jobba kl12 i morgon!Ska nog försöka sova lite då fast det kommer ju inte gå i vanlig ordning.
Ja just ja,kom precis på att jag måste jaga dressyr dommare till vårsn dressyr tävling som vi ska ha i mars,man måste vara ute i god tid när det gäller dommare.

Ska nog åka ner till skrubben i morgon,dom bjuder på mat i morgon & det är aldrig fel efter en dag på jobbet.

Satan vad jag har blivit kaffe sugen på kvällarna!!
Dax att gå & sparka i gång en kanna!
Ha det bra!

Håller tummarna!

Japp sitter & håller tummarna.
En kompis ska få sin häst besiktad imorgon för att se om han har blivit bättre eller om han ska få beta på dom evigt gröna ängarna:(

Det är bara att hålla tummarna att det går bra.

Sitter & håller tummarna för att livet kan bli bättre & att man kanske kan få lite kärlek.
Det är bara att hoppas men jag måste bara sammla mod att kunna berätta för den här personen,är rädd för att bli bränd.Man har åkt på den niten allt för många gånger & med den här personen så vill jag absolut inte göra det eftersom att vi redan har ett förflutet men ingen verkar kunna släppa taget som det verkar.
Det är så jäkla jobbigt.
Men men det är väll bara att bita ihop.

Men men det kanske hjälper om det är flera personer än mig som håller tummarma!?!?

Äntligen hemm!

Japp då var man äntlgen hemma från dagens arbets insatts.
Har varit rätt så snurrigt på jobbet idag men då är det som det ska på mitt jobb kan jag tala om,det var ett väldigt farande & flackande med turbilen men men sånt är livet!

På lunchen så var det ett farande,bestämde mig för att jag skulle passa på att åka & köpa lite foder till min herre så jag passade på att åka på lunchen,
Jag köpte:
Mussli
Värdig pellets foder
Lusern
 betfor
& 2 dressyr schabrak,dom var ordentligt nedsatta & han har bara 1 helt nu så det var väll bra,kalaset slutade på i runda svängar 650:- mycket pengar men nu ska han väll klara sig ett tag till tycker man.

Idag så har jag min första helt hästfria dag på länge & måste erkänna att det är gabska skönt att få vara som en helt vanlig människa att få komma hem efter jobbet & bara sätta sig ner & äta utan att stressa iväg för att man inte ska bli allt för sen till stallet & hinna göra allt utan att behöva komma hem mitt inatten!

Ifredags så var jag & hämtade min Cheva från verkstaden så imorgon så är det besiktning så det är bara att hålla tummarna att den går igenom,man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Imorgon ska jag även försöka komma ihåg att ta med mig vet fakturan så att jag kan faxa in den tikk försäkringsbolaget så man kan få lite pengar tillbaka,det har ju vart en ganska lång planeringstid på den.

Idag så anmälde jag också Cotten till samma dressyr tävling som min herre ska vara med på,men Cotten ska bara få vara med för att få lite miljöträning vilket inte är helt fel!

Nä vad ska man hitta på mera ikväll då när man är hemma som en vanlig människa???

Nä ta & sätta på lite kaffe kanske!!

Ha det King,tjingeling!

Blåser storm ute idag!

Japp det är helt säkert,det blåser så man är helt säker på att taket ska lyfta!

Idag så har man inte gjort mycket vettigt.

Har legat & sovit fram till 12 idag,det är inte vanligt när det gäller mig men antagligen så behövde min kropp det tyckte den.

Åkte till Willys för att snabb handla lite att dricka till stallet innan & sprang på 2 kompisar som jag inte har träffat på flera år sen jag flyttade från Östervåla.Stog & pratade med dom ett bra tag & vi kom fram till att vi skulle höras av & ta en fika eller nått sånt.

Åkte ut till stallet sen & mockade & grejade innan jag skulle rida.Under tiden så hade det börjat att blåsa upp ordentligt ute men men hästen var nästan helt påklädd så det var bara att fortsätta.


Skrittade fram en tur ute först innan jag gick in hagen för att ta ett dressyr  pass eftersom att padocken var helt stenfrysen.
Det blev en väldigt spännande tur men ändå en bra & mysig.

Jag gjorde bort mig & anmälde mig till en dressyr tävling i feb så nu är det bara attt bita i det sura äpplet.
Sen blev det ännu mer spännande  Sus övertalade mig att starta Cotten på samma tävling så det ska vi ta & göra & se hur d kommer att gå.

Nu sitter jag i soffan & kollar på tv & försöker att tina upp öite.

Sitter & försöker att ladda upp för att jobba i morgon men det går inge bra alls.Verkar som att man har kommit i en svacka men man kommer väll ur den när det blir lite ljusare ute.

Nä nu blev jag kaffe sugen så ska nog gå & slå på en kanna java.

Fan!

Skulle jobba idag,vaknade kl 9 när jag skulle vara på jobbet SATAN!

Det har nog aldrig hänt att jag har försovit mig så att jag har kommit sent till jobbet,förens idag.
Hela dan blir så himla fel när man börjar dagen på dety viset.Inte nog med det så slutade värmen i bilen att fungera på vägen hem.Jag blir så trött!

Ja ja ,sitter & försöker att ladda för att åka till stallet för att ta in hästarna.Måste komma ihåg att ta ut pengar på vägen.*suck*

Ja ja hörs senare!

Fredag

Japp då var det fredag igen,skönt tänk om man hade vart ledig i morgon oxå.Man har blivit så bekväm efter all ledighet efter jul & nyår.

Idag så var 3 av 4 i stallet på morgonen.Vi skulle ut tillsammans var det menat men blev inte riktigt så.
Idag var det första gången som vi skulle sitta upp på Cotten under den tiden som Suss har haft honom.
Det gick faktiskt riktigt bra,han tyckte att det var riktigt mysigt & hade mycket saker att kolla på & på hemvägen så var han riktigt trött i huvudet.
Min herre fick följa med som dagis fröken & när vi gick förbi en hage med tre andra hästar som vi går förbi ofta så skulle han beskydda Suss & Cotten & visade det genom att hingsta upp sig.

Måste ju säga att jag blev riktigt biten av Cotten & skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa honom om Suss bestämmer sig för att sälja honom.

En riktig snygging.Fick nju reda på idag att jag hade tydligen gjort bort mig med honom idag med att det gick så bra & att vi trivdes med varandra så jag ska tydligen hoppa in honom sen när vi har kommit igång.


Tänk vilka minre folk kan lyckas att fånga när man inte vet att dom tar kort!

Blev sena i stallet idag så efter Cottens tur så var det bara att flyga hem & springa genom duschen & flyga till jobbet vilket resulterade i att jag inte hann äta nått innan idag.

Väl på jobbet så kom vi fram till att vi hade fått så mycket pengar i fika kassan efter alla våra monteringar av torkarblad & batterier som vi har hjälpt till att byta på bilar så vi bestämde oss för att vi skulle lyxa till det på vårat fredags fika så vi bestämde oss för att vi skulle beställa räkmackor från vårat special ställe idag.
Ingenting som jag tackade nej till eftersom jag fortfarande inte hade ätit nått & bara hällt i mig en massa kaffe.

När den mackan väl kom så var det bara att sitta & njuta *mums*

Idag så fick jag oxå åka från jobbet en stund för att hämta min cheva som har stått på verkstad för att få ett nytt värmepaket som det bara har strulat med när man skulle förska få ett nytt.
Tråkigt nog så är det körförbud på den eftersom att den har stått på verkstad under sista bes månaden men på tisdag så ska den besiktas så det är bara att hålla tummarna!


Efter jobbet så åkte jag hem till mamma & åt mat,var inte helt fel.
Gosade med hunden & tittade på tv nån timme med mamma innan jag åkte hem & sitter nu här för att ladda för ännu en arbetsdag i morgon.
Vill inte alls jobba i morgon men får väll trösta mig med att jag får sova 1 timme längre imorgon egftersom jag inte börjar förens 8,45 i morgon & slutar 14,15.ska bli riktigt skönt.

Ne ta & lägga sig kanske så man får försöka sova lite i alla fall.
God natt på er!


Sent idag med!

Jag förstår inte hur jag alltid kan komma hem  så sent jämt!

Idag har det vart totalt kaos på jobbet,En jobbar kompis hade glömt  att göra en beställning igår så jag åkte på att åka till Stockholm & hämta grejerna idag eftersom att han var ledig idag *surt* Jag kan ju berätta att det var inte det lättaste att hitta i Rinkeby &Sunbyberg fasiken vilket virr varvd var.
troligt nog så lyckades jag hitta tillbaka hem.

Idag så kom Hanna & skulle rida Ollie,medans hon gjorde det så satt jag i boden& drack kaffe,var inte helt fel.
Åkte till Suss & pratde efter kvällsfodringen var klar, kom inte därifrån förens 22,40,jag fattar inte vart tiden tar vägen.
Sitter & funderar över om man ska hitta på nå  att  äta.
Laddar upp för morgondagen,ska sitta upp på Suss 4-åring i morgon.Första gången på ca 1 år som nån ska sitta på honom.

Bara att hålla tummarna att det går bra!

Tillbaka på jobbet.

Ja då var man tillbaka på jobbet & det kändes som att det var minst 100 år sen man var där sist!
Var inte en sån bra dag att inleda jobbet på kan man säga.Började må illa i går kväll & trodde att jag skulle bli magsjuk eftersom att den som jag sov med natten till söndaghade blivit magsjuk senare på em när jag hade åkt.
Vaknade & mådde illa & hade ont i magen & det blev bara värre under tiden jag var på väg till jobbet, jag var nästan helt säker på att jag skulle få åka hem från jobbet men jag tänkte att jag skulle kämpa på.

Sagt & gjort så gjorde jagdet & mot kvällen så började jag må bättre.
i hade ett snabb möte på jobbet idag oxå & det visade sig att jag skulle få börja jobba en x-tra lördag i månaden om jag ville,det är bara att tacka & ta imot!

Åkte hem &  åt en snabbis innan jag böt om för att åka till stallet.
När jag kom ut dit så var det -15 grader & kände inte alls för att göra nått,men efter att man satt igång med mockningen så rann det bara på,
Hade en lång til stund med min herre som var väldigt kärleks full idag.Red ut en tur på ca 40 min i kylan men det var riktigt skönt faktiskt & hade en väldigt nöjd herre när jag kom tillbaka.

Jag har fått lite bilder från mitt x & börjar fundera hur man kunde se ut som man gjorde fast d e ju klart,man ser ju inte så jäkla mycket bättre ut nu heller.


Den här bilden är tagen för 100 år sen på Power meet.
Jag har en liten fundering på om det verkligen är lagligt att ta bilder på drakar?!

Ja nej,undrar om man ska ta & avrunda & försöka lägga sig i hyfsad tid,fast det spelar ingen roll.Kan ju inte somna i alla fall när jag lägger mig :(

Då så,då var det gjort.

Ja ha ja.
Då var årets Avesta crising avklarad.
I vanlig ordning så var det en väldigt trvlig utflykt.
Det var dock en ganska spännande resa eftersom att  det var ju trotts allt åt Bull Heads som jag körde åt.

Sammlades hos Jimmy & Jenny & hade huse syn i deras nybyggda hus,dom hade det jättrfint.
Tänk den dagen man har råd att bygga nått sånt själv,skulle inte vara helt fel.

Vi sammlade ihop oss för instigning för att vi skulle kunna börja på våran resa till vårat första delmål på våran resa som var Järlåsa macken där det skulle tankas & invänta flera bilar som vi skulle åka konvoj med.

Halv vägs till Järlåsa så kom en riktig överraskning,precis över en bro passering så smällde huven upp & det blev ännu mörkare än det var innan.Hoppsan Kerstin kan man säga,men vi fick oss ett gott skratt när vi väl stannade.Det var en annorlunda variant av service indikator kom vi fram till.

Väl framme i Järlåsa så hade vi våran första driftstörning & dax att laga,det var en vacum slang som hade hoppat av som vi fick leta reda på & sätta dit innan vi fortsatte till vårat nästa delmål.

Heby:Då var det dax att köåa K-sprit till bilen,toa besök & lite allmän inhandling.
Sen var det forsatt resan till Avesta.
Väl i Avesta så var det fullfart i bilen,vi hade inte ens hunnit åka 1 varv innan vi hade blivit stoppad av polisen som faktiskt var riktigt trevliga.

Mycket stojj & skojj ble´v det ibilen innan personalen började bli lite trötta i ögat & försvann en efter en.

Vi började sakta men säkert  halka hem som enögd & for över hela vägen.Bilen är inte den mest stadiga att köra i vanliga fall så det hjälpte ju inte direkt till att det blåste storm ,var enögd så att man knappt såg någonting & att det var halt ute.

Väl hemma så var det bara att släppa av bilen & med passagerare för att åka hem & lägga sig & sova för att ladda upp för hö lasset som skulle komma.

Man börjar faktiskt inse att det inte kommer att dröja så långtid till innan det är dax att åka hem när dom flesta av passagerarna ser ut som Spike gör (längst till höger) när man har sett ut som på bilden nedanför tidigare under kvällen.
Man kan ju säga att det var öite skillnad på uppsyn.

I morse så ringde Suss & väckte mig enligt avtalat :)  & berättade att dom åkte från hö leverantören så det var bara att hoppa i pantalongerna igen & åka till stallet för att lossa hö.
När man kommer upp på gården så var det någon som hojtade för fullt & beodrades in på kaffe,vilkey som var väldigt välkomnande.
Efter det så var det bara att klättra upp på flaket & börja lossa.Det var dom vanliga positionerna,jag & Suss på flaket & resten på skullen,vi hade lossat  lasset på imponerande 20 min.
Sen var det bara boxen kvar,gick inte så fort eftersom att alla började kackla så pass medans vi höll på.
Sen var det bara att åka hem & fortsätta att sova,det var riktigt välkommet.
Det enda som jag är missnöjd med av gårdagens resa är att mitt tilltänkta sovsällskap som också skulle upp med en annan bil var hemma & var sjuk,tur & otroligt nog så hann jag därifrån i söndags innan  han blev sjuk & att jag inte blev magsjuk jag med är helt otroligt!!

Snart bär det iväg!

Japp snart så bär det iväg till Avesta & deras årliga vinter cruising.
Ska köra åt min "bröder" Bull Heads & deras Apatch.Det är alltid ett äventyr eftersom att man aldrig vet om den håller hela resan eller inte,det är lite som ett lotteri spel.

Förhoppningsvis så kommer vi att sammanstråla med 3 andra bilar i Järlåsa så vi kan åka i konvoj ut i fall att den skulle rasa (vilket inte skulle förvåna mig) om inget annat så brukar det vara väldigt trevligt,man brukar inte sitta i samma bil när man kommer fram som man åkte iväg i ( om man inte är chufför d vill säga)

Kom på att jag måste börja leta efter min jacka som jag inte vet vart jag har den,,skulle vara skönt att ha den eftersom att den är så varm & man får plats med så mycket kläder under.

Får inte glömma kameran ikväll heller,man brukar kunna få mycket roliga kort på dom här resorna.

Ja nej nu får man väll sätta lite fart om man ska hinna leta fram kläderna & så att man hinner vila lite innan man ska åka iväg.

Kom precis på att vi ska få hem hö i morgon,skapligt mörbultat man kommer vara i morgon !

Så där ja.

Nu så har man fått ordning på bilen i alla fall.
Men kom ju på istället att jag hade glömt min medecin där jag hamnade i natt.
Kom på att jag hade ett uttag kvar i alla fall så efter stallet så var det raka vägen till apoteket.

När jag var i stallet så insåg jag hur kallt det var,vattnet i vattenhinken hade frusit,högarna i boxen var stenhårda & man fastnade i dörrhantagen i dörrarna in till stallet,

Ja ja,hästarna har det varmt i sina pyjamasar i alla fall & jag har fått ordning på bilen.

Ne nu måste jag gå & leta efter jackan som jag ska ha på mig när vi ska till Avesta i morgon,bäst att klä på sig ordentligt!!!

Jag blir så trött!!

Ja tänk att det aldrik kan gå riktigt bra!?! Jag blir så less på det.
Det var en person som ringde & fråga om jag kunde komma & hämta honom & en kompis inne i stan inatt efter att dom hadde vart på krogen.Visst kan jag göra det sa jag eftersom att jag ändå var vaken,så jag gick & klädde på mig.
Gick ut i bilen & skulle starta men den var väldigt grinig föra tt vara den.Till slut så startade den & jag begav mig in mot stan.Till min förvåning så började bilen gå varm & den blev bara varmare & varmaren på vägen dit så ringer dom & funderar vart jag har tagit vägen eftersom dom stog ute i -15C men jag sa glatt att jag var på väg,men fortfarande utan värme.När jag kommer fram till torget där dom ska hämtas så står dom & hoppar av kyla & skuttar in i bilen föra att upptäcka att det nästan var kallare inne i min bil än det var utanför.
Det var bara att ta sig till närmaste mack för att undersöka & felsöka ( tur att man hade en Volvo mekaniker i bilen fast att han var full)

Men vi konstaterade att vi inte kunde göra nått mer eftersom att det redan fanns vatten & glykol i bilen så vi fyllde bara på med mera glykol & bilen fortsatte att gå varm.

Som om det inte skulle räcka,när jag släppte av dom så tyckte han att jag skulle följa med honom in som vanligt så jag skulle åka ner till P-automaten för att lägga i pengar,men då ville inte den ta imot mina pengar.Jag blir så trött!!
Slutade med att jag ställde bilen på gatan & gick in & lag mig på värmning.
Somnade efter att vi hade legat & pratat men vaknade igen kl6 igen & ville ha lite kärlek & värme,det var ju kallt som sören efter man hade vart upp efter vatten.

Somnade kl 8 igen för att bli väckt kl 9 av ett sms *morr*Det var min söta medryttare som funderade över morgondagen,läste lite snabbt för att sedan somna om igen.Vaknade i ren panik igen 12.35  då jag hade lunch fodringen i stallet,var bara att kklä på sig igen & säga hejdå för att gå ut & se om bilen vill starta i överhuvudtaget idag.
Jo då den startade men var precis likadan nu på dan som den hade varit inatt,jag blir så trött!!
Fick ringa Sus föra att flirta lite fint med henne & fråga om hon kunde åka ner & fodra hästarna.Så nu sitter jag här & väntar på att min bil ska skärpa sig så att jag kan åka till stallet & ta hand om min lilla älskling.

Ja ja,jag slapp ju sova själv inatt i alla fall .


Helgdagar,vänner,alkohol & raketer.

Ja då så gott folk,då var alla helgdagar över & det är tillbaka till vardagen.

Det har varit jul,en så ganska stillsam jul men det har varit rätt så skönt måste jag säga faktiskt.
Dan före julafton så åkte jag till pappa & lillebror i Hallstavik,kändes som om man aldrig skulle komma fram när man sätter  sig i bilen i Enköping & kliver ur i Hallsta efter en dag på jobbet.'När jag kom fram till dom så var dom i full fart med att få upp julgranen.
Medans pappa satt å skulle sätta upp granbelysningen så flydde jag & Johan till pizzerian för att köpa mat.

Vi satt uppe till 4,30 & pratade jag & pappa vilket inte alls var meningen,då var det bara att masa sig i säng för att bli väckt av Johan kl 8 som var så upprymmd att det var tur att det fanns tak på kåken annars så hade han fart rakt ut.
Vi hade en liten bantad julafton innan jag var tvungen att åka hem till Uppsala igen men det verkade dom inte ha nått imot.


När jag kom hem så var det ihop samling av kusinerna mfl för att bege oss upp till kyrkan & minneslunden för att tända lite ljus för min älskade morfar.Det kändes oerhört tungt när vi stog där & veta att vi var tvugna att ta oss igenom ännu en jul utan honom,men som vanligt kom han på tal om alla knäppa & tokiga saker som han kom på & gjorde & vilken underbar  person han var,Han finns alltid med oss.


Dan efter så var det ju dax för den obligatoriska juldagsfesten nere på motorgården.
Så det var bara att dra på sig "finkläderna" &  tomteluvan & åka ner till gården med ett gott humör & alkoholen.
Kul hade vi & sent blev det men det var det värt kan jag berätta.
Hemma var vi kl 5 i vanlig ordning sen var det bara att sov ett par timmar för att sen gå upp fast jag inte hade någon tid att passa men jag antar att kroppen är  inställd på att gå upp tidigt,lite surt bara när man får sova.


Till Nyår så var jag lika förkyld som förra året,det vill säga att jag precis höll mig upprätt.
Var bjuden på nyårs middag hos 2 kompisar i Skyttorp.
Fick kanon god mat & trevlig sällskap.
Efter middagen så åkte vi vidare till Vattholma föra att fira in det nya året med övriga kompisar hos Tommy som även hade inflyttningsfest.
Strax före tolvslaget så for alla pojkarna ut för att rigga upp för raketerna.
Hade jätte fina raketer & trvligt sällskap & vi firade in det nya året med ett varsit glas skumpa & en stor gruppkram,det var så mysigt så!

Efter tolvslaget så tog vi Forden & åkte in till byn (Uppsala) snurra omkring där & hde allmänt skoj & trevligt

Efter det så begav sig färden återigen till Skyttorp för säng gång & hämtnin av bil,skulle igentligen åka hem men blev inte riktigt så,men jag kan ju säga att det var inte bara på himelen som det var fyrverkerier ;)


Nu är det väll bara att ladda om igen & försöka att bli av med den förbannade förkylningen.
På måndag så är det Avesta  som är resemålet & det är bara att hoppas på att bilen hållet ända dit!!

Ha det så bra så länge!

RSS 2.0