Snart är det helg!

Ja ha.
Då sitter man inne ännu en underbar dag & istället för att ta nytta av värmen & kunna var ute så sitter man inne & håller på att rinna bort istället fast att AC:n är på.
Men jag kan tala om att det inte hjälper så mycket när ett 20-tal maskiner står inne & går på högvarav.

Innan Lunchen satt jag vid datorn & skulle vara lite duktig & dricka vatten istället för en massa kaffe som jag brukar,men jag fick lite hjälp från en kollega som tog tag i min arm & började att skak på den så att jag tappade flaskan vilket resulterade i att hela jag blev dyngsur....hmmm.
Tur att det var varmt & att man hade linne byxor på sig aå att det torkade snabbt i alla fall.

På lunchen så skulle jag gå & kolla om jag hittade några skor som är lättare än min gympa dojjor som jag har nu,men det var helt utan resultat.
Istället så kom jag tillbaka med 5 st linnen & 1 par shorts,Inte alls vad jag skulle ha men så kan det gå ibland.
Har inte så mycket sommar kläder så det var väll bra på det sättet då da.
Allt som allt så gick kalaset  på ca 400:- så det var inte så farligt.

Efter lunchen så är det totalt stillte på jobbet.Det finns ingenting att göra,inga jobb som kommer in & allt är klart. t o m all fakturering är klar vilkt är helt otroligt!!!

Fick precis reda på att det är fika nu.Våran praktikant som har varit här i 2 veckor slutar idag å då hade han bakat till oss *mums*

Jag har äntligen hittat en bild på en pinuppa som jag vill ha som tatuering.Vet inte hur länge jag har letat men nu har jag hittat äntligen.
Ska göra om den lite men inte så betydligt mycket.

image3

I morgon så skulle man ha varit ledig & gått på marknad igentligen men det blir upp tidigt för att jabba.
Ska ändå bli lite kul med tanke på att jag ska prov jobba på Mekonomen i Enköping.
Bara att hålla tummarna att dom tycker att det går bra & att dom fortfarande vill att jag ska börja jobba där.

På kvällen så åker jag nog till motorgården där det är vårmönstrings fest.Blir lungt då eftersom att jag ska jobba på söndag med,men det hondrar ju inte från att vara lite social heller.

Nu får ni hålla tummarna att det går bra!

Trög dag.

Blä,sitter på jobbet & vill inte göra någonting alls,allt går segt,ingenting är roligt & vill bara hem & försöka sova bort huvudvärken.

Nu äntligen verkar det som att jag har blivit klar med alla filer som jag har hållt på med i snart 2 veckor nu,d har inte direkt vart ett varjerande jobb dom veckorna.

Igår kväll så åkte jag ner till klubben & kollade om det var några roliga där,var en hel drös där,det märks att det börjar bli sommar :)

Det var ganska skönt att sätta sig ner med en kopp kaffe & prata lite skit bara.Träffade Bullen där oxå & han hade blivit klar med mina bommar till transporten.Tänk vilka händiga kamrater man har.

Innan jag visste ordet av det så hade jag blivit chufför till Big Lake Round i sommar oxå,som vanligt,men jag klagar.Jag har alltid kul som chufför & besättningen har aldrig klagat dom heller.

En kompis satt & tittade igenom en gamal telefon som hon hade sparkat liv i & hittade en sak som hon hade skrivit ner när vi åkte omkring  för 2 sommrar sen & bara sånade på när vi hörde en låt,det blev lite av nostalgi när vi hittade det & ganska kul 3 av oss 4 som åkte den kvällen var på gårn & vi fick oss ett ganska härligt skratt.

Whiskey in the jar:
"Sensmoralen är att man inte ska äta pannkakor
om man inte är dyngrak"
:Uffe,Linn,Nettan,Rikard.

Hur vi kom fram till det vet vi inte,det var nått om vad sylt hette på engelska osv.kul hade vi i alla fall.

Just nu vill jag bara åka hem.Kanske lägga sig på en filt på gräsmattan & sola lite.Just nu känns det som allt annat är bättre än det här.

Kanon väder & får sitta inne!

Ja ha ja då var det onsdag då,det ska föriställa min lediga dag men jag kan nog räkna på en hand hur många onsdagar som jag har fått vara ledig.
Å idag var det inget undantag.
Det var med ett trevade som jag svarade  i telefonen i det fina vädret när jag förstog att dom ringde från jobbet.
Man drömmer ju inte direkt att sitta inne i det fina vädret direkt.


Jag hann i alla fall upp till hästen på morgonen innan dom ringde.
Var ganska skönt eftersom att jag inte får rida min herre än så gick vi ut på en promenad på ca 30-45 min.Vi gick & lulla & tittade ,då och då stannade vi för en liten mys stund.Sedan när vi kom upp till lösdriften så undrade Flipp vart vi hade varit någonstans.
Dom fick gå in i lösdriften för att det var dax för lite mat.Dom mumsade i sig maten medans dom blev borstade & insmorda..När det var färdigätet så släppte jag ut dom medans jag skulle gå ner till bäcken för att hämta vatten till betforen,dom gick ut med mig men don lurade mig.När jag kom upp igen så funderade vad dom höll på med eftersom dom stog kvar.Jag går in med 1 murarhink i varje hand & ser  att min herre står & mumsar i sig torr betfor *NEJ*.Han nöjde sig inte med sin mat utan fortsatte att söka efter mat.Börjar misstänka att min herre är ganska uttråkad *suck* Tur att vi ska på återbesök på onsdag igen.

Sen var det bara hem för att duscha & bytaom.Mitt i allt så ringer Anna som hade vaknat å började att kackla som en annan höna.

Efter mycket om och men så lyckades jag ta mig ur bilen & åka till jobbet.
Väl på jobbet så var det bara ett stort kaos.
Började att sätta igång med att omformatera  alla filer men som vanligt så kan det ju inte gå bra ,så då krachar först programmen som jag jobbade i,sen när vi fick dom att fungera igen ja då kraschade hela systemet istället *suck*

Mycket väntande blev det,inge kul när man inte kan göra någonting.
När det väl fungerade så kom jag på att jag skulle betala räkningar, vips så var man fattig igen *suck*
Ibland undrar man varför man ens försöker att slita för att få någon ekonomi.
Men men,nu är persen klar för den här månaden, i alla fall tills mina veterinär räkningar kommer,då kommer väll nästa bakslag.

Ikväll så ska jag väll försöka att ta mig ner till motorgården & se om Bullen är där ikväll.Har jag tur så är han klar med min bommar till trailern.
Man kan ju hoppas,eftersom att vi ska ut & åka på onsdag igen.Skulle vara guld om den långa bommen är klar då.

Ne om man ska försöka att göra ett sista kraft ryck innan man går hem kanske.

Konstiga drömmar

Ibland kan man bli lite rädd för sig själv hur man drömmer.

För ett par nätter sen så drömmde jag nått om mig & mitt ex.Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände i drömmen men  vi var i alla fall inte ovänner.

Sen så natten till i måndags så drömmde jag att jag & min kompis satt i min bill & åkte ,vart vi skulle det har jag ingen aning om men jag kommer ihåg att vi hade något slags släp efter min bil.

Helt plötsligt så började min bil att rulla bakåt i stället för framåt,hur jag än betedde mig så fick jag inte stop på bilen,varken med fot bromsen eller med handbromsen.Läskigt var det.Ingenting hände men det var en väldigt
obehaglig känsla att sitta i bilen utan någon som hellst kontroll.

Dom som säger sig veta säger att det är saker som kommer att hända eller att det är någon mening med sånna drömmar,jag vet inte men man kan ju hoppas,i alla fall med den ena drömmen.

Man måste ju tyvär våga tro på lyckan fast man har haft en helsikes massa bakslag efter varandra.
Men som sagt hoppas kan man ju alltid.
Är det som dom säger om drömmar så hoppas jag att jag får någon bra dröm innan jag ska till enköping i helgen & prov jobba.
image2


Förvirrad & lite ledsen

Jag blir så less på att alltid behöva kämpa så otroligt mycket för allting.
Medans andra bara glider så får en annan kämpa arlslet av sig,ska det verkligen behöva vara så??

Allt jag vill är att få må bra & få behålla det jag mår bra av men det är tydligen för mycket begärt att få.
Att man ska behöva slåss för allt är inte kul & ärligt talat så vet jag inte hur mycket mer jag orkar ta innan jag hamnar i den berömda väggen.

Jag har inbillat mig att jag har det som behövs här i livet ,men jag kan inte lura mig längre & har kommit på att jag inte har det.
Jag saknar någon som kan ge kärlek.någon som bara finns där när det kommer dåliga dagar,bara någon som man kan luta sig mot,men det verkar som att det inte kommer att hända *snyft*
Jag har ju min 4 benta ludna karl (hästen) som alltid märker om jag är nere & försöker att trösta mig men det är inte alltid det räcker tyvär.

Men men lite ljusare ser det ut nu.Dom ringde från ett jobb som jag sökte & var på interjuv på & ville att jag skulle komma & prov jobba i helgen,Går det bra så verkar det som att dom hade bestämt sig.

Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Välkommen till min nya blogg!

Hoppas att det är någon som vill läsa den nån gång i bland i alla fall.Fråga om ni vill veta nått.

RSS 2.0